قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۵/۰۵/۲۴

معاون استانداری کرمانشاه: همه دستگاه‌ها برای جذب سرمایه‌گذار پای کار بیایند

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمانشاه با تأکید بر ضرورت تسهیل فرآیند سرمایه‌گذاری در استان گفت: نباید سرمایه‌گذاران را در پیچ‌وخم بروکراسی اداری و استعلام‌های متعدد گرفتار کنیم؛ چراکه طولانی شدن فرآیندها موجب خستگی و انصراف سرمایه‌گذار می‌شود
 معاون استانداری کرمانشاه: همه دستگاه‌ها برای جذب سرمایه‌گذار پای کار بیایند

حسن رستم زاد، روز شنبه ۲۴ مرداد، در نشست کارگروه تنظیم بازار و آرد و نان استان، با اشاره به ظرفیت‌های گسترده استان در حوزه‌های مختلف اظهار کرد: کرمانشاه از ظرفیت‌ها و قابلیت‌های فراوانی برخوردار است و اگر مدیریت صحیح صورت گیرد، کار کارشناسی در جلسات به‌درستی انجام شود و مدیران اقتصادی نیز پای کار باشند، می‌توان بخش مهمی از این ظرفیت‌ها را به فعلیت رساند.

رستم‌زاد افزود: هرجا جهاد کشاورزی با موضوع یا مشکلی مواجه است، باید همه دستگاه‌ها برای حل آن پای کار بیایند و در مواردی که صنعت یا بخش دیگری نیازمند حمایت است نیز باید ظرفیت بخش خصوصی را وارد میدان کنیم.

وی با تقدیر از فعالان اقتصادی و تشکل‌های بخش خصوصی استان گفت: در جلسات اخیر شاهد بودیم فعالان اقتصادی، اتاق بازرگانی و مجموعه‌های حوزه صنعت و معدن با جدیت پای کار هستند و می‌توانند بخش خصوصی قدرتمند استان را برای اجرای طرح‌های توسعه‌ای وارد میدان کنند.

جذب سرمایه‌گذار باید به اولویت مدیران تبدیل شود

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمانشاه با تأکید بر ضرورت استفاده از ظرفیت سرمایه‌گذاری بخش خصوصی، گفت: مدیران باید بخش مهمی از توان و ظرفیت خود را برای جذب سرمایه‌گذار و تسهیل فرآیند سرمایه‌گذاری در استان به کار بگیرند.

وی ادامه داد: کرمانشاه به لحاظ ظرفیت‌ها، پتانسیل‌ها و قابلیت‌های اقتصادی، سرشار از مواهب و ظرفیت‌های خدادادی است؛ اما یکی از مشکلات اساسی این است که گاهی با فرآیندهای طولانی و پیچیده اداری، سرمایه‌گذار را از یک دستگاه به دستگاه دیگر می‌فرستیم.

رستم‌زاد تصریح کرد: وقتی سرمایه‌گذار با استعلام‌های متعدد از دستگاه‌های مختلف و فرآیندهای طولانی مواجه می‌شود، به مرور خسته و دلسرد شده و در نهایت از سرمایه‌گذاری منصرف می‌شود. این روند باید اصلاح شود.

وی با اشاره به ضرورت هماهنگی میان دستگاه‌های مختلف در فرآیند سرمایه‌گذاری افزود: نباید سرمایه‌گذار را گرفتار استعلام‌های متعدد و رفت‌وآمدهای غیرضروری کنیم. همه دستگاه‌ها باید برای تسهیل امور و حل موانع سرمایه‌گذاری پای کار باشند.

همه دستگاه‌ها برای توسعه کرمانشاه پای کار بیایند

معاون اقتصادی استاندار کرمانشاه با درخواست از مدیران و تشکل‌های اقتصادی برای همراهی با برنامه‌های توسعه‌ای استان گفت: از استاندار درخواست داریم این موضوع را به‌صورت جدی به مدیران و مجموعه‌های مختلف استان ابلاغ کنند که همه برای توسعه کرمانشاه پای کار بیایند و از ظرفیت‌های بالقوه استان برای ایجاد تحول اقتصادی استفاده کنیم.

رستم‌زاد اظهار کرد: اگر این هماهنگی و همراهی شکل بگیرد، قطعاً کرمانشاه در یکی دو سال آینده شاهد حرکت و تحول قابل توجهی خواهد بود.

وی همچنین با اشاره به ضرورت ساماندهی سفر مدیران کل استان به تهران اظهار کرد: سفر مدیران کل به تهران و حضور در وزارتخانه‌ها برای پیگیری امور استان بهتر است تا حد امکان در روزهای دوشنبه برنامه‌ریزی و تنظیم شود تا هماهنگی بیشتری در این زمینه صورت گیرد.

معاون اقتصادی استاندار کرمانشاه تأکید کرد: حضور مدیران در تهران ممنوع نیست، اما انتظار می‌رود این سفرها هدفمند و در راستای جذب اعتبار، بودجه و پیگیری امور استان باشد و خروجی مشخصی برای کرمانشاه داشته باشد.

وی همچنین با تاکید بر  نظارت بر بازار، اظهار کرد: وضعیت بازار نیازمند کنترل و نظارت دقیق‌تر است و همه دستگاه‌های مسئول باید برای تقویت نظارت‌ها و کنترل بازار همکاری کنند.

رستم‌زاد افزود: در شرایط فعلی کشور و با توجه به فشارهای ناشی از تحریم‌ها و محدودیت‌های اقتصادی، بخشی از افزایش قیمت‌ها ناشی از شرایط عمومی اقتصاد است، اما این موضوع نباید موجب شود نظارت بر بازار و برخورد با تخلفات کنار گذاشته شود.

وی با اشاره به موضوع کالاهای اساسی گفت: خوشبختانه در استان در زمینه تأمین کالاهای اساسی مشکل خاصی وجود ندارد و این روند باید با جدیت ادامه پیدا کند.

معاون اقتصادی استاندار کرمانشاه همچنین بر پیگیری موضوع آرد و توسعه نان کامل تأکید کرد و گفت: مطالبه عمومی مردم حرکت به سمت تولید و عرضه نان کامل است و همان‌طور که در جلسات گذشته نیز بر آن تأکید شده، باید اقدامات لازم برای تحقق این موضوع انجام شود.

انتهای پیام



۴ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

فراخوان انتقال خون کرمانشاه برای اهدای خون در روز جمعه

به‌گزارش خبرگزاری برنا از کرمانشاه؛ مریم میرزاده در گفت‌وگو با خبرنگار برنا با اعلام این فراخوان، اظهار کرد: مرکز اهدای خون واقع در میدان فرمانداری کرمانشاه روز جمعه ۳۰ مردادماه از ساعت ۸ صبح تا ۱۳ آماده پذیرش اهداکنندگان خون است.

وی افزود: با توجه به نیاز مستمر مراکز درمانی به خون و فرآورده‌های خونی، مشارکت شهروندان در اهدای خون می‌تواند نقش مهمی در تأمین ذخایر خونی و کمک به بیماران نیازمند داشته باشد.

مدیرکل انتقال خون استان کرمانشاه از شهروندان واجد شرایط خواست با اختصاص بخشی از وقت خود برای اهدای خون به این مرکز مراجعه کنند و ادامه داد: اهدای خون اقدامی انسان‌دوستانه است که می‌تواند به نجات جان بیماران و نیازمندان به خون و فرآورده‌های خونی کمک کند.

میرزاده خاطرنشان کرد: مرکز اهدای خون میدان فرمانداری کرمانشاه روز جمعه از ساعت ۸ تا ۱۳ پذیرای اهداکنندگان خواهد بود و همراه داشتن کارت شناسایی برای مراجعه‌کنندگان الزامی است.

وی با تأکید بر اهمیت تداوم اهدای خون، گفت: نیاز بیماران به خون محدود به زمان خاصی نیست و تأمین ذخایر خونی نیازمند مشارکت مستمر مردم است.

گفتنی است؛ مرکز اهدای خون میدان فرمانداری کرمانشاه، جمعه ۳۰ مردادماه از ساعت ۸ صبح تا ۱۳ پذیرای شهروندان برای اهدای خون خواهد بود.

انتهای پیام/




 ساختار معیوب آگاهی! | آخرین خبر
۵ ساعت قبل / سایت آخرین خبر

ساختار معیوب آگاهی! | آخرین خبر

هم میهن/متن پیش رو در هم میهن منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست تجربهٔ ۲۸ مرداد سال ۱۳۳۲ جلوی چشم ماست! هیچ نیروی سیاسی را نمی‌توان یافت که از آن ماجرا درس لازم را گرفته باشد. احمد زیدآبادی| چرا در ادبیات فارسی این همه بر درس گرفتن از تاریخ تأکید شده است؟ به این دلیلِ روشن که ما

 بازی تراکتور و پرسپولیس 100 درصد بدون تماشاگر است
۴ ساعت قبل / سایت افکارنیوز

بازی تراکتور و پرسپولیس 100 درصد بدون تماشاگر است

حجت الله بهمنی سخنگوی سازمان لیگ: بازی تراکتور پرسپولیس این فصل هم رفت هم برگشت بدون تماشاگر برگزار خواهد شد

 سازمان لیگ: دیدار تراکتور و پرسپولیس بدون تماشاگر برگزار می‌شود
۴ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

سازمان لیگ: دیدار تراکتور و پرسپولیس بدون تماشاگر برگزار می‌شود

دیدار دو تیم تراکتور تبریز و پرسپولیس در هفته سوم لیگ برتر بدون تماشاگر است.

 حجت الاسلام قمی: «مسجد» محور جامعه مبعوث است
۵ ساعت قبل / خبرگزاری مهر

حجت الاسلام قمی: «مسجد» محور جامعه مبعوث است

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی گفت: امروز بعثت مردمی را شاهد هستیم که اراده‌ای جمعی و فولادین برای تحقق فرمان الهی و مواجهه با قلدرها و زورگوهای عالم را رقم زده‌اند.

 ۹۰ درصد ظرفیت ورزشگاه نقش‌جهان برای استقلال
۴ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا

۹۰ درصد ظرفیت ورزشگاه نقش‌جهان برای استقلال

براساس اعلام سخنگوی سازمان لیگ فوتبال، استقلال در دیدار برابر پرسپولیس که در ورزشگاه نقش جهان اصفهان برگزار می‌شود، ۹۰ درصد ظرفیت استادیوم را در اختیار خواهد داشت.

 جنگ؛ دچار بزرگنمایی و خودفریبی نشویم
۵ ساعت قبل / سایت عصرایران

جنگ؛ دچار بزرگنمایی و خودفریبی نشویم

اگر تصمیم‌ سازان خود نیز در دام بزرگنمایی گرفتار آیند و قدرت متعارف عظیم آمریکا، یا برتری فناوری و اطلاعاتی اسرائیل را دستکم گیرند، آن‌گاه غره‌سازی دشمن به...