قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۰

پیش‌بینی روند افزایشی دما در خوزستان

مدیرکل هواشناسی خوزستان از پیش‌بینی روند افزایش دما در استان خبر داد.
 پیش‌بینی روند افزایشی دما در خوزستان

محمد سبزه‌زاری در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: بر اساس آخرین نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی تا روز سه‌شنبه ۱۳ مردادماه وقوع دماهای ۴۹ و ۵۰ درجه و حتی بالاتر در بیشتر نقاط استان خوزستان از جمله پایانه‌های مرزی شلمچه و چذابه، به جز مناطق مرتفع شمالی و شرقی پیش‌بینی می‌شود.

وی افزود: همچنین تا روز دوشنبه، افزایش رطوبت و شرجی در سواحل و مناطق جنوبی استان خوزستان تداوم خواهد داشت و از روز سه‌شنبه تا پایان هفته افزایش رطوبت و شرجی به مناطق مرکزی و غربی نیز گسترش خواهد یافت.

سبزه‌زاری ادامه داد: در این روزها در برخی ساعت‌ها در مناطق جنوبی، غربی، مرکزی و شرقی پدیده غالب وزش باد متوسط گاهی تندباد لحظه‌ای خواهد بود. 

مدیرکل هواشناسی خوزستان گفت: در شبانه‌روز گذشته امیدیه با ۵۱.۱ و رامشیر با ۲۶.۹ درجه سانتیگراد به ترتیب گرمترین و خنک‌ترین نقاط استان خوزستان گزارش شده‌اند. تغییرات دمای اهواز در این مدت بین ۴۹.۵ و ۳۰.۷ درجه سانتیگراد در نوسان بوده است. 

انتهای پیام



۹ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

کاهش ۲ درجه‌ای دما در خوزستان؛ گرد و خاک در راه است

به گزارش گروه استان های خبرگزاری دانشجو، محمد سبزه‌زاری، مدیرکل هواشناسی خوزستان با اشاره به آخرین نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی اظهار کرد: بررسی نقشه‌های پیش‌یابی نشان‌دهنده کاهش یک تا دو درجه‌ای دما طی امروز است و سپس از روز شنبه تا اواسط هفته آینده روند افزایش دما مورد انتظار خواهد بود.

وی افزود: امروز سرعت وزش باد در مناطق غربی، جنوب‌غربی، جنوبی و مرکزی در حد متوسط تا نسبتاً شدید و همراه با تندبادهای لحظه‌ای خواهد بود که احتمال برخاستن گرد و خاک محلی و موقتی در این مناطق وجود دارد.

مدیرکل هواشناسی خوزستان ادامه داد: از اواسط روز جمعه تا اواخر روز شنبه با استقرار جریانات جنوبی، شاهد افزایش رطوبت و شرجی در سواحل و مناطق جنوب‌شرقی و جنوبی استان خواهیم بود؛ شمال خلیج فارس نیز تا اواخر وقت امروز مواج است.

سبزه‌زاری با اشاره به وضعیت دمایی شبانه‌روز گذشته تصریح کرد: شوش با دمای ۴۸.۴ درجه به عنوان گرمترین و ایذه با دمای ۲۳.۴ درجه به عنوان خنک‌ترین نقاط استان گزارش شده‌اند؛ اهواز نیز به بیشینه دمای ۴۷.۳ و کمینه دمای ۲۹.۷ درجه سانتیگراد رسیده است.


۱۰ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

دمای هوای بوشهر از دوشنبه افزایش می‌یابد

به گزارش گروه استان های خبرگزاری دانشجو، زهرا راستگو معاون پیش‌بینی هواشناسی استان بوشهر با اشاره به آخرین بررسی نقشه‌های هواشناسی اظهار کرد: طی پنج روز آینده خلیج فارس نسبتاً آرام خواهد بود و تا روز یکشنبه افزایش رطوبت و شرجی هوا در سطح استان پیش‌بینی می‌شود.

وی افزود: در این مدت، در ارتفاعات به‌ویژه مناطق شرقی و جنوبی استان، احتمال رشد ابر و وقوع ناپایداری موقت جوی شامل وزش تندباد لحظه‌ای، رگبار و رعد و برق وجود دارد.

راستگو ادامه داد: از روز دوشنبه با ورود موج گرمایی جدید، دمای هوا در اغلب نقاط استان افزایش محسوسی خواهد داشت.

معاون پیش‌بینی هواشناسی بوشهر درباره وضعیت جوی ۲۴ ساعت آینده گفت: آسمان استان صاف تا کمی ابری همراه با غبار محلی خواهد بود و افزایش رطوبت و شرجی هوا نیز در برخی ساعات ادامه خواهد داشت.

وی همچنین از وزش باد جنوب‌غربی با سرعت ۸ تا ۳۰ کیلومتر بر ساعت و افزایش ارتفاع موج دریا تا ۱۲۰ سانتی‌متر خبر داد و توصیه کرد شهروندان و فعالان دریایی با توجه به شرایط جوی پیش‌رو، نکات ایمنی را رعایت کنند.


۱۳ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

هشدار زرد هواشناسی برای جنوب و جنوب‌شرق فارس؛ احتمال رگبار و رعدوبرق - تسنیم

استانها

قاسم حسینی در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در شیراز، از صدور هشدار سطح زرد شماره 28 هواشناسی برای استان فارس خبر داد و اظهار کرد: فعالیت این سامانه بارشی تابستانه تا اواخر وقت شنبه 31 مرداد ادامه خواهد داشت.

وی افزود: این سامانه با رگبار باران، رعدوبرق و وزش باد شدید موقتی همراه است و مناطق جنوب و جنوب‌شرق فارس، به‌ویژه شهرستان‌های لار و داراب، بیشتر تحت تأثیر آن قرار می‌گیرند.

حسینی با بیان اینکه بارش‌های تابستانه عمدتاً در ساعات بعدازظهر و اوایل شب رخ می‌دهد، گفت: این بارش‌ها ماهیتی رگباری و نقطه‌ای دارد؛ بنابراین ممکن است همه نقاط یک شهرستان به‌صورت یکسان از آن تأثیر نپذیرند.

مدیرکل هواشناسی فارس لغزندگی جاده‌ها، بالا آمدن موقت سطح آب رودخانه‌ها و مسیل‌ها، احتمال وقوع صاعقه و تگرگ و نیز خسارت احتمالی به محصولات کشاورزی را از مخاطرات این سامانه عنوان کرد.

حسینی به شهروندان توصیه کرد: از تردد و اتراق در حاشیه و بستر رودخانه‌ها و مسیل‌ها خودداری کنند و در زمان فعالیت سامانه، احتیاط‌های لازم را در نظر داشته باشند.

انتهای پیام/424  




 فرهنگ می‌تواند زبان اتحاد ملت‌های جبهه مقاومت باشد
۲ ساعت قبل / سایت جوان آنلاین

فرهنگ می‌تواند زبان اتحاد ملت‌های جبهه مقاومت باشد

«رویای نیمه‌شب» قصه شیرینی است؛ مخلوطی از تضاد‌های مختلف بین زن و مرد، ثروت و فقر، حسادت و گذشت و فداکاری. اگر خوب دقت کنیم، می‌بینیم که مثل همه داستان‌های د...

 سردمداران ورود و خروج حقیقی‌ها - ۱۴۰۵/۰۵/۳۱
۴ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

سردمداران ورود و خروج حقیقی‌ها - ۱۴۰۵/۰۵/۳۱

k: خروج | ورود | حقیقی | سردمداران

 محکومیت خواننده‌ زن به 4 سال حبس
۴ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

محکومیت خواننده‌ زن به 4 سال حبس

آرمان امروز : هیوا سیفی‌زاده که در جریان تک‌خوانی در «عمارت روبرو» در اسفند ۱۴۰۳ بازداشت شده بود، اعلام کرد در دادگاه بدوی برای او حکم چهار سال حبس صادر شده است. هیوا سیفی‌زاده که در جریان تک‌خوانی در «عمارت روبرو» در اسفند ۱۴۰۳ بازداشت شده بود، اعلام کرد در دادگاه بدوی برای او حکم [ ]

 انفجارهای مهیب انبار مهمات در لیبی - تسنیم
۲ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

انفجارهای مهیب انبار مهمات در لیبی - تسنیم

گزارش‌ها از لیبی از وقوع انفجارهای شدید در یک انبار مهمات خبرمی دهند.

 مصداق شکست بازار
۴ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

مصداق شکست بازار

کالای عمومی کالایی است که منافع آن معطوف به غیر است؛ این کالا غیرشفاف است و نمی‌توان کسی را از مصرف آن مستثنا کرد. این کالا همچنین رقابت‌پذیر نیست؛ ازاین‌رو منحنی‌های معمول عرضه و تقاضا برای آن قابل استفاده نیستند و هزینه تمام‌شده آن نیز بر اساس چارچوب‌های معمول هزینه تمام‌شده در اقتصاد خرد محاسبه نمی‌شود. تولید و تهیه کالای عمومی یک هزینه کلی دارد و پس از تولید، همگان می‌توانند از آن استفاده کنند و هزینه تولید نهایی آن به صفر نزدیک می‌شود. همین که کالای عمومی، مانند نظم عمومی، تولید و عرضه شد، همه مردم، خواه‌ناخواه، از آن استفاده می‌کنند.

 افزایش تولید راه‌حل ناترازی نیست
۴ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

افزایش تولید راه‌حل ناترازی نیست

مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران گفت: راه‌حل پایدار چالش ناترازی سوخت فقط افزایش تولید و عرضه نیست، بلکه باید از مسیر اصلاح الگوی مصرف، ارتقای بهره‌وری، سرمایه‌گذاری در بخش تقاضا و مشارکت همه ذی‌نفعان در تصمیم‌سازی محقق شود.