قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۵ ساعت قبل

شروط سئول برای گفت‌وگوی ترامپ با کره شمالی

مشاور امنیت ملی کره جنوبی روز جمعه اعلام کرد که از تلاش دونالد ترامپ رئیس‌جمهور برای احیای گفت‌وگو با کره شمالی حمایت می‌کند، اما تضمین تضعیف نشدن وضعیت امنیتی خود و کنار گذاشته نشدن از این گفت‌وگوها حائز اهمیت است.
 شروط سئول برای گفت‌وگوی ترامپ با کره شمالی

به گزارش ایسنا، وی سونگ-لاک، مشاور امنیت ملی کره جنوبی امروز جمعه اعلام کرد که سئول از تلاش‌های دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا برای ازسرگیری گفت‌وگو با کره شمالی حمایت می‌کند اما در عین حال هدف خود را تضمین تضعیف نشدن وضعیت امنیتی خود و کنار گذاشته نشدن از این روند قرار داده است.

خبرگزاری رویترز گزارش داد: وی سونگ لاک در جمع خبرنگاران گفت که سئول بر این باور است که ازسرگیری مذاکرات میان آمریکا و کره شمالی باید بر پیشرفت در موضوع تسلیحات هسته‌ای کره شمالی متمرکز باشد و نباید آمادگی امنیتی سئول را تضعیف کند.

او افزود: «نکته‌ای که باید مد نظر داشت، نیاز به هماهنگی با ایالات متحده است تا اطمینان حاصل شود که هرگونه ازسرگیری گفت‌وگوی آمریکا و کره شمالی همراه با تلاش‌ها برای برقراری نظام صلح در شبه‌جزیره کره به پیشرفت ملموسی در مسئله هسته‌ای کره شمالی منجر شود.»

به گفته مشاور امنیت ملی کره، هماهنگی سیاست‌ها و ارتباط میان کره جنوبی و ایالات متحده برای دستیابی به این اهداف بیش از هر زمان دیگری حیاتی است.

وی سونگ لاک به دستور ترامپ در اوایل اوت مبنی بر کاهش چشمگیر رزمایش‌های مشترک نظامی بزرگ بین دو متحد اشاره کرد و گفت که رئیس‌جمهور آمریکا با این کار نشانه‌ای از تمایل خود برای تعامل با کره شمالی بروز داده است.

این مقام ارشد سئول در عین حال تاکید کرد که کشورش باید اطمینان حاصل کند که در تلاش‌های واشنگتن …



 اطلاعات فقر مردم در ایران طبقه بندی شد؟!
۳۵ دقیقه قبل / سایت تابناک

اطلاعات فقر مردم در ایران طبقه بندی شد؟!

فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت گفت: «انتشار اطلاعات میزان فقر مردم، نیاز به مجوز شورای عالی امنیت ملی دارد» اظهارات مهاجرانی را می‌بینید و می‌شنوید.

 واکنش تند غریب‌آبادی به تکرار توهم ترامپ درباره تنگه هرمز
۲ ساعت قبل / خبرگزاری ایسکانیوز

واکنش تند غریب‌آبادی به تکرار توهم ترامپ درباره تنگه هرمز

معاون وزیر خارجه ایران در واکنش به ادعای ترامپ درباره تنگه هرمز، آن را نشانه اختلال روان‌پریشی و توهم خواند

 جنگ ایران به مزارع آمریکا هم رسید
۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

جنگ ایران به مزارع آمریکا هم رسید

کشاورزان آمریکایی زیر فشار افزایش هزینه‌ها و سقوط درآمدها بر اثر جنگ با ایران در انتظار زیان‌های میلیارددلاری هستند. داده‌نمای زیر را مشاهده کنید که در آن جزییات فشارهای اقتصادی آمریکا که از جنگ علیه ایران ناشی شده آمده است.

 واژگونی مرگبار در محور خرم‌آباد–کوهدشت؛ ۳ نفر جان باختند
۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

واژگونی مرگبار در محور خرم‌آباد–کوهدشت؛ ۳ نفر جان باختند

رییس پلیس راه لرستان گفت: یک دستگاه خودرو پژو پارس به دلیل تخطی از سرعت مطمئنه در جاده خرم‌آباد - کوهدشت واژگون شد و سه سرنشین آن جان باختند.

 ۳ هزار دانشجو معلم بدون آزمون پذیرفته می شوند/ نتایج اولیه آزمون اواخر شهریور اعلام می شود
۲ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

۳ هزار دانشجو معلم بدون آزمون پذیرفته می شوند/ نتایج اولیه آزمون اواخر شهریور اعلام می شود

آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو معلم در دانشگاه‌های فرهنگیان و تربیت دبیر شهید رجایی سال ۱۴۰۵ با شرکت بیش از ۴۷۵ هزار داوطلب همزمان با آزمون سراسری ۱۴۰۵در روزهای ۲۹ و ۳۰ مرداد برگزار شد.

 تلفات بی‌سابقه گرما در آلمان
۴۸ دقیقه قبل / خبرگزاری ایسنا

تلفات بی‌سابقه گرما در آلمان

آمار رسمی نشان می‌دهد تابستان امسال حدود ۱۵ هزار و ۸۰۰ نفر در آلمان بر اثر عوامل مرتبط با گرما جان خود را از دست داده‌اند.



ماهی‌گیری پوتین از تنش ایران و آمریکا | روسیه این وضعیت را فرصتی برای تشدید اقدامات علیه منافع آمریکا تلقی می کند | رتکلیف چه هشداری به روس‌ها داد؟
سایت اقتصادنیوز

ماهی‌گیری پوتین از تنش ایران و آمریکا | روسیه این وضعیت را فرصتی برای تشدید اقدامات علیه منافع آمریکا تلقی می کند | رتکلیف …

اقتصادنیوز: رتکلیف روز سه‌شنبه به مسکو پرواز کرد؛ این نخستین سفر شناخته‌شده یک رئیس سیا به روسیه از اواخر سال ۲۰۲۱ تاکنون بود.
سایت خبرآنلاین

آیا سخن گفتن از هزینه‌های جنگ، تسلیم‌طلبی است؟

استراتژی چین برای مهار پیامدهای جنگ اقتصادی آمریکا علیه ایران
سایت تجارت نیوز

استراتژی چین برای مهار پیامدهای جنگ اقتصادی آمریکا علیه ایران

چین ضمن مخالفت با فشار و تحریم‌های جدید علیه ایران، از مسیر مذاکره و حفظ چارچوب عدم اشاعه حمایت کرده و همزمان می‌کوشد با همکاری روسیه مانع تشدید تنش و تصویب قطعنامه‌های ضدایرانی در شورای امنیت شود.
سایت رکنا

ببینید/ هجوم مردم به رب های ریخته شده در خیابان / در سبزوار رخ داد

سایت تابناک

چرا همه‌چیز گران‌تر از تورم به نظر می‌رسد؟

 دانشمندی که هنوز رازهایش کشف نشده است؛ کیمیای رازی در تاریخ علم
خبرگزاری مهر

 دانشمندی که هنوز رازهایش کشف نشده است؛ کیمیای رازی در تاریخ علم

معاون انجمن آثار و مفاخر فرهنگی وظیفه نسل ما این است که رازی را نه صرفاً به عنوان یک نماد، بلکه به عنوان یک مسئله علمی دوباره کشف کند.