قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۳ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۷

افزایش بیماران صعب‌العلاج شناسایی شده سمنانی به بیش از ۱۴ هزار و ۶۰۰ نفر

مدیرکل بیمه سلامت استان سمنان از افزایش بیماران صعب‌العلاج شناسایی شده این استان به بیش از ۱۴ هزار و ۶۰۰ نفر خبر داد .
 افزایش بیماران صعب‌العلاج شناسایی شده سمنانی به بیش از ۱۴ هزار و ۶۰۰ نفر

دکتر سیدمحمد حسینی سه‌شنبه ۲۷ مرداد در نشست مدیران این اداره کل اظهار کرد: تعداد بیماران خاص و صعب‌العلاج استان در سال گذشته کمی بیش از ۱۳ هزار نفر بوده است.

وی با بیان اینکه افزایش بیماران خاص به معنای رشد تعداد بیماران نیست تصریح کرد: در حقیقت سطح پوشش و شناسایی بیماران خاص بهبود یافته و از همین رو تعداد بیماران شناسایی شده در شهرستان‌های هشت‌گانه استان افزایش یافته است.

مدیرکل بیمه سلامت استان با اشاره به خدمات ارائه شده به بیماران خاص استان افزود: در مجموع طی یک سال اخیر افزون بر ۷۳ میلیارد تومان در قالب هزینه‌های مختلف از جمله هزینه دارویی، بستری، ویزیت و...به بیماران صعب‌العلاج استان پرداخت شده است.

دکتر حسینی با بیان اینکه متاسفانه طی چند سال اخیر قیمت داروها در سطح کشور افزایش قابل توجهی داشته است خاطرنشان کرد: این در حالی‌ست که افزایش اعتبارات تخصیص یافته به این بخش متناسب با این افزایش قیمت‌ها نبوده است. البته توانایی دولت در همین حد بوده و تلاش کرده تا حد امکان به بیماران خاص شناسایی شده کمک کند.

وی از بیمه سلامت به عنوان تجلی‌گاه مسئولیت اجتماعی و همدلی ملی در کشور نام برد و اضافه کرد: دولت چهاردهم همواره به دنبال توسعه پوشش بیمه‌ای، کاهش دغدغه‌های مالی بیمه‌شدگان و تسهیل دسترسی همگان به خدمات سلامت بوده است.

مدیرکل بیمه سلامت استان با بیان اینکه تنها دهک دهم و برخوردار هزینه تمام شده بیمه خود را پرداخت می‌کنند ادامه داد: در حال حاضر افراد بیمه‌شده و مشمولین دهک‌های اول تا پنجم به صورت کاملا رایگان تحت حمایت  و پوشش بیمه سلامت قرار گرفتند و برای دهک‌های ۶ تا نهم نیز امکان پوشش بیمه ای با تخفیفات ویژه فراهم شده است.

وی با اشاره به کمک‌های ویژه دولت به دهک‌های کمتر برخوردار گفت: در حال حاضر براساس قانون،۶۰ درصد حق بیمه مشمولین دهک درآمدی ۶ توسط دولت پرداخت شده و افراد این دهک با پرداخت ۴۰ درصد حق بیمه سرانه، معادل ۱۱ میلیون و ۳۱۸ هزار و ۴۰۰ ریال به ازای هر یک عضو خانواده و برای یک سال تحت پوشش قرار می‌گیرند.

حسینی با بیان اینکه ۵۰ درصد حق بیمه مشمولین دهک درآمدی ۷ نیز توسط دولت پرداخت می‌شود ادامه داد: افراد این دهک درآمدی نیز با پرداخت ۱۴ میلیون و ۱۴۸ هزار ریال به ازای هر یک از اعضای خانواده و برای یک سال، می‌توانند از پوشش بیمه سلامت برخوردار شوند.

مدیرکل بیمه سلامت استان سمنان اظهارکرد: همچنین ۴۰ درصد از حق بیمه مشمولین دهک درآمدی ۸ توسط دولت پرداخت شده و این افراد با پرداخت ۱۶ میلیون و ۹۷۷ هزار و ۶۰۰ ریال برای یک سال بیمه می‌شوند. ضمن اینکه، ۳۰ درصد از حق بیمه مشمولین دهک درآمدی نهم نیز از سوی دولت پرداخت شده و این افراد با پرداخت ۱۹ میلیون و ۸۰۷ هزار و ۲۰۰ ریال تحت پوشش بیمه سلامت قرار می‌گیرند.

 وی از اجرای طرح نظام ارجاع به عنوان یک طرح موفق و ضروری نام برد و گفت: در حال حاضر این طرح در دو شهرستان شاهرود و مهدیشهر استان سمنان در حال اجرا است و در آینده نزدیک این طرح به کل استان تعمیم داده خواهد شد.

دکتر حسینی با بیان اینکه این طرح از ابتدای تابستان در دو شهرستان استان به صورت پایلوت در حال اجرا است اضافه کرد: ویزیت اول بیماران در این طرح رایگان است و هر بیمار دارای یک پزشک خاص است و در در صورت نیاز بیمار به یک پزشک متخصص ارجاع داده می‌شود.

مدیرکل بیمه سلامت استان با بیان اینکه دنیا سال‌ها است به سمت این شیوه از درمان حرکت کرده است خاطرنشان کرد: در همه کشورهای توسعه یافته دنیا از همین شیوه سیستم ارجاع استفاده می‌شود.

انتهای پیام



۱ ساعت قبل / سایت آفتاب نیوز

امدادرسانی به ۱۱ مصدوم در حوادث رانندگی گرمسار

به گزارش آفتاب نیوز،

حسین درخشان، مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان سمنان با اشاره به حوادث جاده‌ای روز پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ اظهار کرد: در پی واژگونی یک دستگاه خودروی ام‌وی‌ام X۳۳ در کیلومتر ۱۳ محور گرمسار به آرادان، ۵ نفر دچار مصدومیت شدند که پس از اقدامات اولیه توسط نجاتگران هلال‌احمر و عوامل اورژانس ۱۱۵ به مراکز درمانی انتقال یافتند.

وی افزود: همچنین در حادثه‌ای دیگر که ساعت ۱۹:۰۰ همان روز در کیلومتر ۲ محور ایوانکی به گرمسار بر اثر برخورد دو خودروی سواری کوئیک و پراید رخ داد، ۶ نفر مصدوم شدند که با حضور تیم عملیاتی پایگاه شهید قاسمی ایوانکی، امدادرسانی لازم صورت گرفت و مصدومان به مراکز درمانی منتقل شدند.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان سمنان در پایان خاطرنشان کرد: این عملیات امدادی در ساعت ۲۰:۳۵ به پایان رسید و از هموطنان درخواست کرد در صورت بروز هرگونه حادثه جاده‌ای، مراتب را با شماره اضطراری ۱۱۲ به مرکز کنترل و هماهنگی عملیات هلال‌احمر اطلاع دهند.

 




 انیمیشن چینی سودآورترین فیلم تاریخ سینما شد
۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

انیمیشن چینی سودآورترین فیلم تاریخ سینما شد

انیمیشن چینی Niu Lai با بودجه‌ای ناچیز و فروش میلیونی، لقب سودآورترین اثر تاریخ سینما را به خود اختصاص داد.

 پیش بینی بورس فردا شنبه 31 مرداد ماه 1405/ روند صعودی ادامه دارد؟
۱۸ دقیقه قبل / روزنامه شرق

پیش بینی بورس فردا شنبه 31 مرداد ماه 1405/ روند صعودی ادامه دارد؟

با توجه به روند صعودی شاخص در روز چهارشنبه و تداوم تقاضای قابل توجه در پایان معاملات، به نظر می رسد بازار روز شنبه ۳۱ مرداد با روحیه مثبت آغاز به کار کند. با این حال، خروج پول حقیقی از برخی گروه ها و همچنین صندوق های درآمد ثابت، نشان از وجود احتیاط در میان سرمایه گذاران دارد.

 بازنشستگان تامین اجتماعی یکصدا شدند؛ ۷۱۶ هزار تومان، مطالبه‌ای که نباید پشت درهای تصمیم‌گیری بماند
۱ ساعت قبل / سایت عصر خبر

بازنشستگان تامین اجتماعی یکصدا شدند؛ ۷۱۶ هزار تومان، مطالبه‌ای که نباید پشت درهای تصمیم‌گیری بماند

تاکید همزمان بیات، دهقان‌کیا، عیوضی، برهانی و روحبخش بر این چهار محور، پیام روشنی دارد: بازنشستگان خواهان تعیین تکلیف روشن و زمان‌بندی مشخص برای مطالبات خود هستند، نه صرفا تکرار وعده‌ها.

 رشد شاخص‌های بورس در هفته‌ای که گذشت
۱ ساعت قبل / سایت تابناک

رشد شاخص‌های بورس در هفته‌ای که گذشت

در هفته کاری که گذشت شاخص کل بورس با افزایش ۳.۷۶ درصدی به ۵ میلیون و ۹۵۲ هزار و ۶۸۶ واحد رسید.

 سرپرست وزارت دفاع: اجازه نخواهیم داد به کشورمان تجاوز شود
۴۹ دقیقه قبل / سایت آفتاب نیوز

سرپرست وزارت دفاع: اجازه نخواهیم داد به کشورمان تجاوز شود

سرپرست وزارت دفاع به مقایسه جنگ ۱۲ روزه و جنگ رمضان از نظر وزارت دفاع پرداخت و گفت: در جنگ رمضان بسیار قوی‌تر و قدرتمندتر نسبت به جنگ ۱۲ روزه در میدان حضور ج...

 پذیرش دانشجو در دانشکده‌های افسری ارتش از طریق آزمون سراسری
۲ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

پذیرش دانشجو در دانشکده‌های افسری ارتش از طریق آزمون سراسری

معاون نیروی انسانی ارتش جمهوری اسلامی ایران از گسترش تنوع رشته‌های پذیرش دانشجو در گروه‌های آزمایشی ریاضی و فنی، علوم تجربی و علوم انسانی در دانشکده‌های افسری ارتش جمهوری اسلامی ایران از طریق آزمون سراسری سال ۱۴۰۵ خبر داد.