قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۵

ساماندهی مسیر پل شهید رحمتی تا پل سرداران فاتح تبریز آغاز شد

شهردار منطقه ۴ تبریز از آغاز عملیات ساماندهی و نوسازی آسفالت بلوار شهیدان ذاکر، حدفاصل پل شهید رحمتی تا پل سرداران فاتح، با اختصاص ۴۰۰ میلیارد ریال اعتبار خبر داد و گفت: این طرح با هدف ارتقای کیفیت عبور و مرور و افزایش ایمنی تردد اجرا می‌شود.
 ساماندهی مسیر پل شهید رحمتی تا پل سرداران فاتح تبریز آغاز شد

سیدرضا هاشمی با اعلام این خبر اظهار کرد: در راستای نوسازی آسفالت معابر منطقه ۴ و ادامه اجرای طرح‌های بهسازی، عملیات تراش آسفالت در محدوده‌ای به طول حدود یک کیلومتر از بلوار شهیدان ذاکر، حدفاصل پل شهید رحمتی تا پل سرداران فاتح، آغاز شده است.

وی با اشاره به اختصاص ۴۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای اجرای این پروژه، افزود: با توجه به اهمیت این مسیر در تردد روزانه شهروندان و نقش آن در روان‌سازی عبور و مرور شهری، نوسازی آسفالت این محدوده در دستور کار معاونت فنی و عمرانی منطقه قرار گرفته است.

وی ادامه داد: عملیات تراش آسفالت، جمع‌آوری آسفالت فرسوده، اصلاح زیرسازی، تسطیح مسیر و اجرای آسفالت اساسی از جمله اقداماتی است که در قالب این پروژه اجرا خواهد شد.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی شهرداری تبریز در روز پنج‌شنبه ۱۵ مرداد، این عملیات با هدف ارتقای کیفیت عبور و مرور، افزایش ایمنی تردد و جلب رضایت شهروندان در حال اجراست و سایر پروژه‌های عمرانی منطقه نیز بر اساس اولویت‌بندی و برنامه زمان‌بندی‌شده ادامه خواهد داشت.

انتهای پیام



1
 عامل ارسال محتوای تخریبی از جهرم به شبکه‌های معاند بازداشت شد - تسنیم
۱۲ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

عامل ارسال محتوای تخریبی از جهرم به شبکه‌های معاند بازداشت شد - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، سرهنگ علی‌اصغر محمدپور فرمانده انتظامی شهرستان جهرم اظهار کرد: در پی رصد مستمر فضای مجازی، مشخص شد فردی با استفاده از 2 حساب کاربری در شبکه اجتماعی اینستاگرام، اقدام به ارسال تصاویر و اطلاعات نادرستی از تعدادی از شهروندان سرشناس جهرمی با هدف تخریب چهره آنان برای شبکه‌های معاند می‌کند.

وی ادامه داد: این اقدامات بلافاصله در دستور کار کارشناسان پلیس قرار گرفت و با هماهنگی‌های قضایی، هویت متهم شناسایی و در عملیاتی غافلگیرانه دستگیر شد.

رئیس پلیس جهرم با اشاره به اقرار صریح متهم نسبت به بزه انتسابی، تصریح کرد: پس از تکمیل پرونده و گردآوری مستندات کافی، متهم برای سیر مراحل قانونی به دادسرا معرفی و با صدور قرار مناسب روانه زندان شد.

وی بر عزم راسخ پلیس در برخورد قاطع با هرگونه اقدام علیه امنیت روانی جامعه تأکید کرد و از شهروندان درخواست کرد هرگونه فعالیت مشکوک در فضای مجازی را بی‌درنگ به مراجع انتظامی گزارش دهند.

انتهای پیام/424  


1
 امضای تفاهم‌نامه همکاری شرکت مخابرات ایران و شهرداری تبریز برای توسعه زیرساخت‌های ارتباطی
۳ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

امضای تفاهم‌نامه همکاری شرکت مخابرات ایران و شهرداری تبریز برای توسعه زیرساخت‌های ارتباطی

به گزارش خبرگزاری برنا در آذربایجان شرقی،  در این نشست، محمد جعفرپور، مدیرعامل شرکت مخابرات ایران، با ارائه گزارشی از آخرین وضعیت توسعه شبکه فیبر نوری در کشور، بر شتاب گرفتن روند پوشش و اتصال مشترکان به این شبکه تأکید کرد.

جعفرپور با اشاره به اهمیت توسعه ارتباطات ثابت مبتنی بر فیبر نوری اظهار داشت: برنامه توسعه فیبر نوری در کشور با سرعت در حال پیشرفت است و شرکت مخابرات ایران برای کلانشهرها برنامه‌های ویژه‌ای در نظر گرفته است. تحقق این برنامه‌ها نیازمند همکاری و همراهی شهرداری‌ها برای تسهیل اجرای پروژه‌ها و استفاده از ظرفیت‌های شهری است.

وی با قدردانی از حضور یعقوب هوشیار، شهردار تبریز در این نشست، ابراز امیدواری کرد همکاری میان شهرداری تبریز و شرکت مخابرات ایران در حوزه توسعه فیبر نوری، به سایر حوزه‌های زیرساختی و خدمات ارتباطی نیز گسترش یابد.

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران با اشاره به ظرفیت‌های موجود در شهر تبریز افزود: همکاری میان دو مجموعه می‌تواند زمینه‌ساز تسریع در توسعه زیرساخت‌های ارتباطی و ارائه خدمات نوین دیجیتال به شهروندان تبریزی باشد.

در ادامه این نشست، یعقوب هوشیار، شهردار تبریز، گزارشی از وضعیت زیرساخت‌های شهری و ظرفیت‌های موجود در این کلانشهر ارائه کرد و گفت: شهرداری تبریز آمادگی کامل دارد در مسیر توسعه زیرساخت‌های ارتباطی با شرکت مخابرات ایران همکاری کند.

وی با اعلام آمادگی شهرداری تبریز برای در اختیار قرار دادن ظرفیت‌های موجود از جمله زیرساخت‌های شهری و مسیرهای مورد نیاز برای توسعه شبکه فیبر نوری، بر تداوم همکاری میان دو مجموعه تأکید کرد.

هوشیار همچنین توسعه همکاری در حوزه‌های دیگری همچون دیتاسنتر و زیرساخت‌های فناوری اطلاعات را مورد توجه قرار داد و بر آمادگی شهرداری تبریز برای همکاری در این زمینه‌ها تأکید کرد.

بر اساس این تفاهم‌نامه، ظرفیت‌های دو مجموعه در راستای توسعه زیرساخت‌های ارتباطی، تسهیل اجرای پروژه‌های فیبر نوری و گسترش همکاری‌های فناورانه مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

این همکاری در شرایطی شکل می‌گیرد که شرکت مخابرات ایران توسعه فیبر نوری و مهاجرت از شبکه مسی به فیبر را از محورهای اصلی تحول شبکه ارتباطات ثابت کشور قرار داده است؛ به‌طوری که تعداد اتصالات فیبر نوری این شرکت در سال ۱۴۰۵ به یک میلیون و ۸۵۰ هزار اتصال فعال رسیده است.

انتهای پیام


1
 قدردانی معاون اول رییس جمهور از استاندار سیستان و بلوچستان
۴ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

قدردانی معاون اول رییس جمهور از استاندار سیستان و بلوچستان

به گزارش خبرگزاری برنا از سیستان و بلوچستان؛محمدرضا عارف ظهر امروز در نشست ستاد مرکزی اربعین که در تهران و با حضور استانداران استان‌های عضو این ستاد و مسئولان برگزاری راهپیمایی اربعین برگزار شد، با اهدای لوح تقدیر به منصور بیجار، از مدیریت وی به عنوان رئیس ستاد اربعین سیستان و بلوچستان و مواجهه با چالش‌های اجرایی و ارائه راهکار‌های اثربخش تقدیر و تلاش‌های او را نقشی محوری و ماندگار در اعتلای سطح کمی و کیفی این رویداد عظیم دانست.

معاون اول رییس جمهور در این نشست از استان سیستان و بلوچستان به عنوان یکی از باظرفیت‌ترین استان‌های کشور در حوزه مرزی و مراودات سیاسی، اجتماعی و اقتصادی با کشور‌های همسایه یاد کرد و از اقدامات انجام شده در این استان در حوزه دیپلماسی استانی و برنامه ریزی خوب مدیریت استان برای بهره‌مندی کشور از پتانسیل‌های استان، قدردانی کرد.