قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۵/۰۵/۲۰

شهادت ۶۴ نفر در کرمان طی جنگ رمضان‌/ ساماندهی مسکن ۳۰۰۰ ایثارگر تا پایان سال

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کرمان با اشاره به شهادت ۶۴ نفر از هم‌استانی‌ها در جریان جنگ رمضان، گفت: استان کرمان ۶۷۸۸ شهید، بیش از ۲۳ هزار جانباز و ۱۲۵۸ آزاده دارد و بنیاد شهید به حدود ۱۸۵ هزار نفر از جامعه ایثارگری و خانواده‌های آنان خدمات ارائه می‌کند.
 شهادت ۶۴ نفر در کرمان طی جنگ رمضان‌/ ساماندهی مسکن ۳۰۰۰ ایثارگر تا پایان سال

احمد گروهی سه‌شنبه ۲۰ مرداد در نشست خبری با اشاره به ویژگی‌های جنگ رمضان اظهار کرد: این جنگ دو تفاوت عمده با جنگ‌های گذشته داشت؛ نخست اینکه در ماه مبارک رمضان آغاز شد و دوم اینکه جمهوری اسلامی ایران در این نبرد به صورت مستقیم با رژیم صهیونیستی و آمریکا مواجه بود.

وی افزود: رزمندگان اسلام در شرایطی دشوار و با روحیه‌ای برگرفته از مکتب عاشورا به میدان رفتند و تعدادی از شهدای این جنگ با زبان روزه و لب تشنه به شهادت رسیدند.

گروهی با بیان اینکه استان کرمان در جریان جنگ رمضان ۶۴ شهید تقدیم نظام جمهوری اسلامی کرده است، گفت: هفت نفر از این شهدا از خلبانان نیروهای پایگاه هوایی و سه نفر نیز از دانش‌آموزان مدرسه صدرا بودند.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کرمان با اشاره به دیدارهای انجام‌شده با خانواده شهدای جنگ اخیر گفت: بسیاری از این شهدا از افراد نخبه و برجسته در حوزه‌های مختلف بودند و شهادت آنان اگرچه برای خانواده‌ها و جامعه فقدان بزرگی است، اما موجب سربلندی نظام جمهوری اسلامی شد.

وی با بیان اینکه حدود ۱۸۵ هزار نفر از جامعه ایثارگری و خانواده‌های آنان تحت پوشش خدمات بنیاد شهید استان قرار دارند، افزود: این خدمات حوزه‌های مختلفی از جمله آموزش، مسکن، اشتغال، درمان، مسائل حقوقی و سایر امور مرتبط با جامعه ایثارگری را شامل می‌شود.

 ۴۰۰ جانباز صعب‌العلاج در کرمان

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کرمان، افزایش سن جامعه ایثارگری را یکی از مهم‌ترین چالش‌های حوزه بهداشت و درمان دانست و گفت: بخش قابل توجهی از جامعه هدف بنیاد به سنین بالا رسیده‌اند و نیاز آنان به خدمات درمانی و مراقبتی افزایش یافته است.

وی افزود: حدود ۴۰۰ جانباز صعب‌العلاج در استان داریم که برخی از آنان در منزل نیازمند تجهیزاتی مانند دستگاه اکسیژن‌ساز، تخت و تشک‌های مخصوص و همچنین خدمات پرستاری هستند.

گروهی با اشاره به اجرای طرح پایش سلامت ایثارگران گفت: نیروهای بنیاد به صورت مستمر برای پایش سلامت به منازل جانبازان مراجعه می‌کنند و در مواردی نیز داروهای مورد نیاز با هماهنگی داروخانه‌های طرف قرارداد به منازل این عزیزان تحویل داده می‌شود.

وی در ادامه به وضعیت مسکن جامعه ایثارگری استان اشاره کرد و گفت: حدود ۳۰۰۰ نفر از ایثارگران …





 تصاویر / در جلسه سران قوا چه گذشت؟
۲۱ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

تصاویر / در جلسه سران قوا چه گذشت؟

نشست مشترک سران قوای مجریه، مقننه و قضائیه امروز به میزبانی رئیس جمهور در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد.

 پاسخ شرکت ملی نفت به ادعاها درباره کیفیت نفت خام
۵۸ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

پاسخ شرکت ملی نفت به ادعاها درباره کیفیت نفت خام

شرکت ملی نفت ایران در پی ادعاهای مطرح‌شده درباره کیفیت نفت خام تحویلی به پالایشگاه‌ها توضیحاتی ارائه کرد.

 الکل چگونه مغز را از کار می‌اندازد؟
۳۸ دقیقه قبل / سایت تابناک

الکل چگونه مغز را از کار می‌اندازد؟

الکل اثر اصلی خود را در سطح سلولی بر مغز می‌گذارد و با تغییر نحوه انتقال سیگنال‌های الکتریکی در سلول‌های عصبی، فکر کردن را دشوارتر و زمان واکنش را کندتر می‌ک...

 کارنامه وام‌دهی شبکه بانکی در 4 ماه نخست
۱۹ دقیقه قبل / سایت اکوایران

کارنامه وام‌دهی شبکه بانکی در 4 ماه نخست

آمارهای تازه بانک مرکزی نشان می‌دهد بخش عمده تسهیلات بانکی در چهار ماه نخست سال ۱۴۰۵، نه برای ایجاد کسب‌وکارهای جدید، بلکه برای تأمین سرمایه در گردش بنگاه‌ها پرداخت شده است؛ نشانه‌ای از اقتصادی که در آن بسیاری از تولیدکنندگان بیش از توسعه، به دنبال تأمین منابع لازم برای ادامه فعالیت هستند. در ادامه، به بازار اوراق آمریکا و بحث «Treasury QE» می‌رویم و بررسی می‌کنیم آیا تغییر رفتار خزانه‌داری آمریکا می‌تواند مسیر نقدینگی، طلا و بیت‌کوین را تحت تأثیر قرار دهد. سپس با بررسی نزدیک به ۲۰ هزار آگهی فروش، شکاف قیمت مسکن تهران و ارزش متفاوت «نوساز بودن» در مناطق مختلف را تحلیل می‌کنیم. در پایان نیز نقش امارات در کمپین تازه فشار اقتصادی آمریکا علیه ایران و آینده شبکه شرکای تجاری تهران را زیر ذره‌بین قرار می‌دهیم. با «تیتر یک» شنبه 31 مرداد 1405 همراه باشید.

 کشف یک کاربرد عجیب برای زنجبیل ؛‌ این دیگر فقط یک ادویه نیست
۴۶ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

کشف یک کاربرد عجیب برای زنجبیل ؛‌ این دیگر فقط یک ادویه نیست

همه ما زنجبیل را به عنوان یک طعم‌دهنده تند یا دمنوشی آرام‌بخش می‌شناسیم، اما دانشمندان به تازگی کاربردی به‌شدت عجیب و حیاتی برای آن کشف کرده‌اند.

 ادامه فروش امتیاز نهضت ملی مسکن/انتقاد از ورود مستقیم نهادها به ساخت‌وساز
۳۲ دقیقه قبل / سایت اکونگار

ادامه فروش امتیاز نهضت ملی مسکن/انتقاد از ورود مستقیم نهادها به ساخت‌وساز

رئیس اتحادیه صنف مشاوران املاک تهران با تأکید بر لزوم تدوین یک سیاست جامع و بلندمدت در بخش مسکن، گفت: طرح‌هایی مانند خرید متری مسکن و ورود مستقیم نهادها به ساخت‌وساز، بدون شفاف‌سازی حقوقی و اجرایی نمی‌توانند به‌تنهایی راهگشا باشند.