قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۵ ساعت قبل

امام‌جمعه کرمانشاه: محاصره اقتصادی بیانگر شکست نظامی دشمن است

امام جمعه کرمانشاه گفت: حرکت دشمن به سمت محاصره اقتصادی و تحریم، بیانگر شکست آنها در عرصه نظامی است.
 امام‌جمعه کرمانشاه: محاصره اقتصادی بیانگر شکست نظامی دشمن است

حجت‌الاسلام و المسلین حبیب‌الله غفوری در خطبه‌های نماز جمعه ۳۰ مرداد کرمانشاه، با گرامیداشت روز صنعت دفاعی (۳۱ مرداد) از نقش مهم این صنعت در تقویت توان دفاعی و نظامی کشور یاد کرد و گفت: با اتکا به این صنعت و در سایه رهبری شهید امام خامنه‌ای(ره)، توانستیم دشمن مستکبر که مدعی داشتن بزرگ‌ترین و مجهزترین ارتش دنیا بود را شکست دهیم.

وی اظهار کرد: امروز دشمن دوباره تحریم و محاصره اقتصادی را مطرح کرده، موضوعی که ۴۸ است علیه ایران آزموده شده و به سلاحی بی‌خاصیت و از کار افتاده تبدیل شده است.

نماینده ولی‌ فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه با بیان اینکه ترساندن ملت ایران از تحریم و محاصره اقتصادی هیچ فایده‌ای ندارد، یادآور شد: ملت در ۴۸ سال گذشته از تهدید تحریم و محاصره اقتصادی بزرگ‌ترین فرصت‌ها را برای خود ساخته و بزرگ‌ترین پیشرفت‌ها را به دست آورده است، بگونه‌ای که اکنون در بسیاری از رشته‌ها جزو چند کشور اول دنیاییم.

غفوری ادامه داد: ایران در سایه تحریم و محاصره اقتصادی، مسیرها و راه‌های جدید می‌سازد، بر داشته‌های خود اتکا کرده و دل به خارج از کشور نمی‌بندد.

وی تقویت استقلال، خود باوری، روی پای خود ایستادن و … را از نتایج تحریم‌های دشمن دانست و تأکید کرد: اینکه دشمن به سمت محاصره اقتصادی رفته بیانگر شکست آنها در عرصه نظامی است.

غفوری ادامه داد: بسیاری از رسانه‌ها و اندیشمندان دنیا به شکست آمریکا، رژیم صهیونیستی و حامیان آنها علیه ایران اذعان کردند، اما خود دشمن اقرار نمی‌کرد و اکنون حرکتشان به سمت محاصره اقتصادی بزرگ‌ترین اقرار دشمن به شکست نظامی است.

گرامیداشت مسجد نماد مقابله با رژیم صهیونیستی  

امام‌جمعه کرمانشاه به در پیش بودن روز جهانی مسجد نیز اشاره کرد و گفت: این روز به خواست نظام جمهوری اسلامی و به دنبال حمله به مسجدالقصی نامگذاری شد و باید این روز را به دید مقابله با رژیم صهیونیستی بنگریم.

غفوری افزود: به صهونیست‌ها اعلام می‌کنیم سپاهی از دل همین مساجد که خانه خدا و پایگاه دین  در جامعه اسلامی است، تشکیل خواهد شد و از همین مساجد حرکت کرده و کل کشورهای اسلامی منطقه را نیز در همین مسیر حرکت خواهیم داد و اساس رژیم صهیونیستی را نابود خواهیم کرد.

وی از زحمات همه کسانی‌که در زمینه ساخت، وقف، پشتیبانی، خادمی، امام جماعت و … مساجد فعالیت دارند قدردانی کرد و خواستار برگزاری باشکوه و پررنگ روز جهانی مساجد خصوصا در کرمانشاه شد.

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه در ادامه از حضور مردم در تجمعات شبانه در خیابان‌ها و رویکرد تاریخی و انقلابی آنها نیز قدردانی کرد و افزود: این حضور برای بیش از ۱۷۳ شب در حمایت از اسلام، انقلاب و رهبر حکیم و شجاع نظام جمهوری اسلامی ادامه دارد.

انتهای پیام 



۶ دقیقه قبل / سایت برترینها

پاسخ عراقچی به ادعای «کمرشکن‌ترین عملیات اقتصادی» علیه ایران

عصرایران: عباس عراقچی، وزیر امور خارجه، به ادعای آمریکا درباره اجرای «کمرشکن‌ترین عملیات اقتصادی تاریخ» علیه ایران، با اشاره به تحریم‌های گذشته و سیاست «فشار حداکثری» واکنش نشان داد.

وزیر خارجه در توئیتی نوشت:

۱۴سال پیش: «فلج‌کننده‌ترین تحریم‌های تاریخ.» شکست خورد.

۸ سال پیش: «فشار حداکثری.» شکست خورد.

۵ماه پیش: «تسلیم بی‌قیدوشرط.» شکست خورد.

امروز: «کمرشکن‌ترین عملیات اقتصادی تاریخ.» این هم محکوم به شکست است.

این فیلم را قبلاً دیده‌ایم؛

همان داستان همیشگی، فقط با قلدرهای متفاوت.


۱۴ دقیقه قبل / سایت جماران

واکنش عراقچی به ادعای کمرشکن‌ترین عملیات اقتصادی علیه ایران: این فیلم تکراری محکوم به شکست است + عکس

به گزارش جماران، سیدعباس عراقچی وزیر امور خارجه امروز (جمعه) ۳۰ مردادماه به ادعای مقامات آمریکایی درباره اعمال کمرشکن‌ترین عملیات اقتصادی تاریخ علیه ایران گفت که این فیلم تکراری نیز محکوم به شکست است.

وی در این باره در پیامی نوشت: ۱۴ سال پیش: «فلج‌کننده‌ترین تحریم‌های تاریخ.» شکست خورد. 

۸ سال پیش: «فشار حداکثری.» شکست خورد.

۵ ماه پیش: «تسلیم بی‌قیدوشرط.» شکست خورد.

امروز: «کمرشکن‌ترین عملیات اقتصادی تاریخ.» این هم محکوم به شکست است.

رئیس دستگاه دیپلماسی یادآور شد: این فیلم را قبلاً دیده‌ایم؛ همان داستان همیشگی، فقط با قلدرهای متفاوت.

 

 

 وزیر امور خارجه ایران به ادعای باراک اوباما در سال 2012 اشاره کرده که سخنان معاونش جو بایدن را نقل کرده بود که علیه ایران گفته بود: «اینها فلج کننده ترین تحریم ها در تاریخ هستند.»

 


۱۵ دقیقه قبل / سایت اقتصاد ۲۴

پیام عراقچی خطاب به ترامپ: این فیلم را قبلا دیده‌ایم

اقتصاد ۲۴-سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران به ادعای دولتمردان آمریکایی در خصوص وضع کمرشکن‌ترین عملیات اقتصادی تاریخ علیه مردم ایران، واکنش نشان داد.

عراقچی با انتشار تصویری از پیام ۱۴ سال پیش باراک اوباما، رئیس جمهور وقت ایالات متحده آمریکا نوشت:

۱۴سال پیش: «فلج‌کننده‌ترین تحریم‌های تاریخ.» شکست خورد.

 سال پیش: «فشار حداکثری.» شکست خورد.

۵ماه پیش: «تسلیم بی‌قیدوشرط.» شکست خورد.

امروز: «کمرشکن‌ترین عملیات اقتصادی تاریخ.» این هم محکوم به شکست است.

این فیلم را قبلاً دیده‌ایم؛ همان داستان همیشگی، فقط با قلدر‌های متفاوت.

باراک اوباما، مهرماه ۱۳۹۱ با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی توییتر از معاون وقت خود جو بایدن در مورد تحریم‌ها علیه ایران نقل کرده‌بود: «این‌ها فلج‌کننده‌ترین تحریم‌ها در تاریخ تحریم‌ها هستند. نقطه سر خط.»




 رایگان شدن بلیت مترو و اتوبوس می‌ تواند مصرف سوخت را کاهش دهد
۲ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

رایگان شدن بلیت مترو و اتوبوس می‌ تواند مصرف سوخت را کاهش دهد

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران با اشاره به تجربه رایگان شدن مترو و اتوبوس در پایتخت، بر تأثیر افزایش استفاده از حمل و نقل عمومی در کاهش مصرف سوخت و آلودگی هوا تأکید کرد.

 ۸ شهر ایران در فهرست گرم‌ ترین مناطق جهان | دهلران سوم شد
۲ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

۸ شهر ایران در فهرست گرم‌ ترین مناطق جهان | دهلران سوم شد

گرمای مرداد همچنان بخش‌هایی از ایران را درگیر کرده است؛ در روز جمعه ۳۰ مرداد، ۸ شهر کشور در فهرست گرم‌ترین مناطق جهان قرار گرفتند و دهلران با ثبت دمای ۴۷.۸ درجه سانتی‌گراد در رتبه سوم ایستاد.

 حسام‌الدین آشنا: بنزین نباید سوخت بسیار ارزان برای هر نوع سفر باشد | سیاست‌گذاری می‌تواند از «مدیریت حامل» به «مدیریت خدمت» تغییر جهت دهد
۲۶ دقیقه قبل / سایت اقتصادنیوز

حسام‌الدین آشنا: بنزین نباید سوخت بسیار ارزان برای هر نوع سفر باشد | سیاست‌گذاری می‌تواند از «مدیریت حامل» به «مدیریت خدمت» تغییر جهت دهد

اقتصادنیوز: حسام الدین آشنا معتقد است مسئله اصلی مصرف بنزین نیست؛ مسئله نحوه جابه‌جایی مسافر و بار است. تا زمانی که شهروند برای یک سفر مشخص گزینه مناسب از نظر زمان، هزینه و دسترسی نداشته باشد، اصلاح قیمت سوخت به‌تنهایی نمی‌تواند الگوی مصرف را به‌صورت پایدار تغییر دهد.

 چراغ سبز واشنگتن به فروش ۴.۵ میلیارد دلاری تسلیحات به قطر
۱ ساعت قبل / سایت اکوایران

چراغ سبز واشنگتن به فروش ۴.۵ میلیارد دلاری تسلیحات به قطر

نورنیوز : وزارت خارجه آمریکا فروش احتمالی ۴.۵ میلیارد دلاری تجهیزات نظامی شامل ۴ فروند سوخت‌رسان هوایی KC-۴۶A پگاسوس، موتورهای اضافی، سامانه‌های هشدار راداری و تجهیزات مقابله با موشک به قطر را تأیید کرد و اعلام داشت که این فروش توان دفاعی قطر و همکاری نظامی این کشور با آمریکا را تقویت می‌کند و موازنه نظامی منطقه را تغییر نمی‌دهد .

 نفت از ۹۴ دلار هم گذشت
۲ ساعت قبل / سایت تابناک

نفت از ۹۴ دلار هم گذشت

قیمت نفت از ۹۴ دلار هم عبور کرد.

 مبارزه‌ مادرانه‌ ثریا عبداللهی در برابر ستیزه‌جویی فرقه‌ منافقین - دیپلماسی ایرانی
۱ ساعت قبل / سایت دیپلماسی ایرانی

مبارزه‌ مادرانه‌ ثریا عبداللهی در برابر ستیزه‌جویی فرقه‌ منافقین - دیپلماسی ایرانی

آرش رضایی در یادداشتی برای دیپلماسی ایرانی می‌نویسد: داستان خانم ثریا عبداللهی، مادری از شهر اردبیل، روایتی تلخ و در عین حال الهام‌بخش از عشق...