قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۵/۰۵/۲۶

کاهش هدر رفت آب به ۷.۶ درصد/ مشهد با وجود بحران آب از جیره‌بندی عبور کرد

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مشهد گفت: با وجود افزایش سالانه ۲ تا ۳ درصدی مشترکان و تنش شدید آبی، میزان استحصال آب مشهد از ۲۵۲ میلیون مترمکعب در سال ۱۴۰۱ به ۲۴۱ میلیون مترمکعب در سال ۱۴۰۴ کاهش یافته و هدررفت فیزیکی آب نیز به ۷.۶ درصد رسیده است؛ این اقدامات تاکنون مانع از جیره‌بندی و نوبت‌بندی آب در مشهد شده است.
 کاهش هدر رفت آب به ۷.۶ درصد/ مشهد با وجود بحران آب از جیره‌بندی عبور کرد

حسین اسماعیلیان در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به وضعیت تخصیص منابع آب و نقش چاه‌ها در تامین آب مشهد، اظهار کرد: یکی از موضوعاتی که در سال‌های گذشته کمک زیادی به مشهد کرد تا از جیره‌بندی و نوبت‌بندی آب جلوگیری شود، اقدامات انجام‌شده در حوزه مدیریت مصرف بود. البته منظور صرفا رعایت الگو مصرف از سوی شهروندان نیست، هرچند همکاری و همراهی مردم نیز در این زمینه بسیار اثرگذار و اثربخش بوده است.

وی با اشاره به اینکه مشهد از سیستم‌ها و فناوری‌های روز و مدرن در حوزه مدیریت تامین و توزیع آب برخوردار است، افزود: استفاده از این فناوری‌ها کمک می‌کند مدیریت مناسبی در بخش‌های مختلف، از انتقال و تصفیه آب گرفته تا ذخیره‌سازی و توزیع آن، داشته باشیم. همچنین این فناوری‌ها امکان مدیریت فنی و دقیق‌تر شبکه آب را فراهم کرده‌اند و این موضوع یکی از محورهای مهم اقدامات شرکت آب و فاضلاب است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مشهد با اشاره به اقدامات انجام‌شده در شبکه توزیع آب مشهد، اظهار کرد: محور مهم دیگر، اقداماتی است که طی چند سال گذشته در شبکه آب شهر انجام داده‌ایم. مشهد حدود ۶۰۰۰ کیلومتر شبکه آب دارد که در سال‌های اخیر این شبکه به ۲۱ پهنه شهری تقسیم شده است. به عبارتی، مشهد بزرگ را به مجموعه‌ای از مناطق کوچک‌تر تقسیم کرده‌ایم تا امکان مدیریت دقیق‌تر شبکه فراهم شود.

اسماعیلیان تصریح کرد: در ذیل این ۲۱ پهنه، ۲۱۱ زیرپهنه فشاری ایجاد کرده‌ایم. اکنون با استفاده از فناوری‌های موجود، در هر یک از این زیرپهنه‌ها قدرت فنی لازم برای مدیریت تامین، توزیع و فشار آب را داریم. البته هنوز به شرایط ایده‌آل نرسیده‌ایم و همچنان برای تکمیل این طرح و افزایش دقت مدیریت شبکه، ظرفیت‌های زیادی وجود دارد. به‌عنوان نمونه، در همین مقطع از سال گذشته تعداد زیرپهنه‌های فشاری ۱۶۷ مورد بود که امسال این تعداد به ۲۱۱ زیرپهنه افزایش یافته است.

وی با اشاره به دستاوردهای اقدامات انجام‌شده در حوزه مدیریت مصرف و شبکه آب مشهد، بیان کرد: تعداد مشترکان آب در مشهد سالانه حدود ۲ تا ۳ درصد افزایش پیدا می‌کند. با وجود افزایش تعداد مشترکان، میزان آبی که در مشهد مصرف و استحصال می‌شود، حتی از سال ۱۴۰۱ نیز کمتر شده است. در سال ۱۴۰۱ حدود ۲۵۲ میلیون مترمکعب آب برای مشهد استحصال کردیم، در حالی که این میزان در سال …





 طائب: دشمن در سند تفاهم تعهداتی داشت که همه‌تس را نفض کرد ملت ایران فریب بازگشت دشمن به میز مذاکره را نخواهد خورد | جهان نیوز
۴ ساعت قبل / سایت جهان نیوز

طائب: دشمن در سند تفاهم تعهداتی داشت که همه‌تس را نفض کرد ملت ایران فریب بازگشت دشمن به میز مذاکره را نخواهد خورد | جهان نیوز

حجت السلام و المسلمین حسین طائب: رئیس سازمان بسیج مستضعفین در چهارمین آیین ملی تکریم فعالان مساجد کشور، گفت: امروز در پایگاه‌های مقاومت مردمی با‌سلیقه‌ها و رفتارهای متنوع در برابر استکبار ایستاده‌اند.

 نتانیاهو: نمیگذاریم دولت فلسطینی زیر چتر ایران پا بگیرد!+ جزئیات
۵ ساعت قبل / سایت اکوایران

نتانیاهو: نمیگذاریم دولت فلسطینی زیر چتر ایران پا بگیرد!+ جزئیات

بنیامین نتانیاهو تأکید کرد: هیچ دولت فلسطینی تحت کنترل ایران، نه در نوار غزه و نه در کرانه باختری، تشکیل نخواهد شد. همین و بس!

 پرواز جنگنده ها بیخ گوش اسرائیل | عقاب های تمدن – ۲۰۲۶ آغاز شد؛ رزمایش هوایی مشترک مصر و چین
۳۸ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

پرواز جنگنده ها بیخ گوش اسرائیل | عقاب های تمدن – ۲۰۲۶ آغاز شد؛ رزمایش هوایی مشترک مصر و چین

منابع خبری گزارش دادند که رزمایش مشترک هوایی مصر و چین با نام «عقاب های تمدن – ۲۰۲۶» از روز شنبه در مصر آغاز شده است.

 صدور دستور برخورد قاطع با «مروجین فساد و برهنگی» در مشهد
۵ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

صدور دستور برخورد قاطع با «مروجین فساد و برهنگی» در مشهد

آرمان امروز : حسن همتی‌فر، دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان خراسان رضوی، از ابلاغ دستورات ویژه به ضابطین قضایی برای شناسایی و برخورد با مروجین فساد و برهنگی در فضای حقیقی و مجازی خبر داد. دادستان مرکز استان خراسان رضوی در جلسه ستاد صیانت از خانواده، با تأکید بر اینکه دشمن با «جنگ نرم» [ ]

 آیت‌الله علم‌الهدی: دولت با همان اقتدار ۴۰ روز نخست جنگ، مشکلات اقتصادی را رفع کند | اجتماعات مردم پس از ۶ ماه قوی‌تر و پرجمعیت‌تر شده است
۵ ساعت قبل / سایت شهرآرانیوز

آیت‌الله علم‌الهدی: دولت با همان اقتدار ۴۰ روز نخست جنگ، مشکلات اقتصادی را رفع کند | اجتماعات مردم پس از ۶ ماه قوی‌تر و پرجمعیت‌تر شده است

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی با تقدیر از عملکرد دولت در مدیریت کشور طی ۴۰ روز نخست جنگ، بر ضرورت تداوم این اقتدار در عرصه خدمت‌رسانی و رفع مشکلات اقتصادی و معیشتی تاکید کرد و گفت: مردم پس از گذشت ۶ ماه همچنان با قدرت در میدان ایستاده‌اند و اجتماعات آنان از روز نخست قوی‌تر و پرجمعیت‌تر شده است؛ از این رو مسئولان نیز باید با ولایت‌فقیه‌مداری، اعتقاد به خدا و همت بیشتر، همگام با مردم برای حل مشکلات اقدام کنند.

 ۳ راهکار علاج صنعت محتضر خودرو
۵۲ دقیقه قبل / سایت جوان آنلاین

۳ راهکار علاج صنعت محتضر خودرو

واگذاری مدیریت ایران‌خودرو و سایپا به‌جای مالکیت، توقف سرهم‌بندکاری خودروسازان به‌منظور اصلاح خصوصی‌سازی و واردات هدفمند، ۳ راهکار خروج صنعت خودروسازی از آشف...



پزشکان، روپوش سفید، جیب خالی
روزنامه آرمان امروز

پزشکان، روپوش سفید، جیب خالی

«آرمان امروز» «آرمان امروز» همزمان با روز پزشک گزارش می‌دهد؛ آرمان امروز- سپهرریاحی:‌ در ایران، زادروز ابوعلی سینا، یکم شهریورماه، به عنوان «روز پزشک» نام‌گذاری شده است؛ روزی برای تقدیر از کسانی که بخش مهمی از زندگی خود را صرف آموختن حرفه‌ای کرده‌اند که مستقیماً با جان و سلامت انسان‌ها سر و کار دارد. اما [ ]
سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| جدیدترین استایل بهاره رهنما بعد از کاهش وزن قابل توجه

سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| تصاویری از بهرام رادان و آزاده صمدی در پشت صحنه تمرین کنسرت‌نمایش «سیاوش»

سایت تابناک

دستور برخورد قاطع با مروجین فساد و برهنگی در مشهد

ایران، عربستان را محاصره کرده است/ انصارالله یمن را نمی‌توان با عملیات نظامی شکست داد
سایت تابناک

ایران، عربستان را محاصره کرده است/ انصارالله یمن را نمی‌توان با عملیات نظامی شکست داد

انصارالله سرزمین‌هایی را در مجاورت مرز جنوبی عربستان در کنترل دارد و همچنین حملات موشکی فرامرزی علیه این پادشاهی انجام داده است.
سه سناریو برای روزهای پس از جنگ اقتصادی و اما و اگرهای بسیار
روزنامه آرمان امروز

سه سناریو برای روزهای پس از جنگ اقتصادی و اما و اگرهای بسیار

آرمان امروز-سرویس دیپلماسی: در روزهای اخیر این خبر به صورت گسترده پخش شده است که آمریکا قصد دارد شرکای تجاری ایران را هدف قرار دهد؛ موضوعی که نگرانی‌هایی را در چین ایجاد کرده است. تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز به‌شدت کاهش یافته و قیمت نفت همچنان در حال افزایش است. ایرانی‌ها با اعتمادبه‌نفس سخن از [ ]