قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۱ ساعت قبل

توسعه همه‌جانبه یزد با اتکا به برنامه‌ریزی منسجم و جذب سرمایه‌گذاری

رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان یزد با تشریح مهم‌ترین اقدامات و دستاوردهای استان به مناسبت هفته دولت گفت: یزد با اتکا به برنامه‌ریزی منسجم، اجرای طرح‌های اثرگذار در حوزه آب، انرژی، آموزش، بهداشت، مسکن، حمل‌ونقل، اقتصاد دانش‌بنیان و توسعه روستایی، در مسیر تحقق حکمرانی هوشمند، تقویت سرمایه‌گذاری و ارتقای کیفیت زندگی مردم قرار گرفته است.
 توسعه همه‌جانبه یزد با اتکا به برنامه‌ریزی منسجم و جذب سرمایه‌گذاری

مجید دهقانی‌زاده، با اشاره به مجموعه اقدامات انجام‌شده در استان به مناسبت هفته دولت، از اجرای طرح‌ها و پروژه‌های متعدد در بخش‌های مختلف خبر داد و تأکید کرد: هفته دولت فرصتی برای بازخوانی کارنامه خدمت و ارزیابی مسیر طی شده در حوزه توسعه استان است.

رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی یزد با بیان این که برنامه‌ریزی استان بر پایه نگاه مسئله‌محور و آینده‌نگر دنبال شده است، افزود: در حوزه آب و فاضلاب، توسعه و تکمیل مخازن ذخیره آب با ظرفیت ۱۴۰ هزار مترمکعب، توسعه ۷۰ کیلومتر رینگ آب شهری، حفر ۳۲ حلقه چاه، بهسازی و مرمت ۴۰ چشمه و قنات و نیز توسعه و تکمیل ۶ مجتمع آب‌رسانی روستایی از جمله اقدامات استان بوده است.

دهقانی‌زاده با اشاره آغاز مسیر تحول جدی استان در بخش انرژی از هدف‌گذاری ۳ هزار مگاواتی نیروگاه‌های خورشیدی سخن گفت و بیان کرد: تاکنون ۴۹۵ مگاوات به بهره‌برداری رسیده و برای ۷ هزار و ۷۱۰ مگاوات دیگر در قالب ۴۶۸ ساختگاه پروانه احداث صادر شده است.

وی همچنین از اجرای طرح‌های بهینه‌سازی مصرف انرژی در استان خبرداد و گفت: تعویض ۱۲ هزار چراغ معابر با لامپ‌های LED کم‌مصرف و آغاز فرایند تعویض ۴۰ هزار موتور کولر آبی در دستور کار قرار گرفته است.

وی ضمن تاکید بر رویکرد استان در مدیریت هوشمند انرژی و بهره‌وری منابع به اقداماتی نظیر برنامه‌ریزی برای ایجاد بانک طرح‌های بهره‌وری انرژی و فرصت‌های بهینه‌سازی مصرف در استان، اشاره و تصریح کرد: از دیگر اقدامات در این خصوص می‌توان از راه‌اندازی داشبوردهای پایش مصرف انرژب در بخش‌های دولتی و خصوصی به‌ویژه در بخش‌های پرمصرف و اجرای طرح برچسب انرژی نام برد که به منظور مدیریت داده‌محور مصرف و کاهش ناترازی انرژی دنبال می‌شود.

رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان با اشاره جایگاه قابل توجه استان یزد در کشور با صدور ۵ مجوز کارور گاز از مجموع ۵۲ مجوزی که در کشور صادر شده در استفاده از ظرفیت بازار بهینه‌سازی مصرف انرژی، افزود: در همین راستا، اجرای طرح «مهان» با ۷۳ هزار مشترک فعال و آغاز فرایند بهینه‌سازی مصرف گاز در ۵۰۰ گلخانه استان با هدف صرفه‌جویی سالانه ۵۰ میلیون مترمکعب گاز در دستور کار قرار دارد.

دهقانی‌زاده همچنین از اجرای طرح بهره‌وری فردی برای نخستین‌بار در کشور و هوشمندسازی و مدیریت بهینه مصرف …



 منتقدان قلعه نویی از عرض خیابان عبور کردند!
۳۳ دقیقه قبل / روزنامه هفت صبح

منتقدان قلعه نویی از عرض خیابان عبور کردند!

امیر قلعه نویی در حالی به عنوان سرمربی تیم ملی ابقا شد که مخالفان او زور برکناری اش را نداشتند...

 اختصاصی؛ بیرانوند تا ساعت ۲۴ امشب وقت دارد؛ فجر، ملوان یا نیروی زمینی!
۵۹ دقیقه قبل / سایت فوتبالی

اختصاصی؛ بیرانوند تا ساعت ۲۴ امشب وقت دارد؛ فجر، ملوان یا نیروی زمینی!

پایگاه خبری فوتبالی- بر خلاف اخباری که درباره حل مشکل خدمت سربازی علیرضا بیرانوند شنیده می‌شود اما او فقط تا ساعت ۲۴ امشب که پنجره نقل و انتقالات تابستانی بسته می شود وقت دارد که قراردادش را فسخ کند و به یکی از تیم‌های نظامی لیگ برتری ملوان بندر انزلی یا فجر سپاسی شیراز بپیوندد.به گزارش فوتبالی، مساله وضعیت سربازی علیرضا بیرانوند چند روزی است تبدیل به یکی از سوژه‌های مهم فوتبال ایران شده است. بیرانوند که ۳۳ سال دارد تا امروز چند بار با استفاده از معافیت‌های تحصیلی خدمت سربازی‌ خودش را عقب انداخت ...,تیم ملی ایران,تراکتور,علیرضا بیرانوند,خدمت سربازی,جام ملت های آسیا 2027,پیشنهاد سردبیر

 عکس: کاخ گلستان؛ شکوهی در میان زخم‌ها
۵۱ دقیقه قبل / سایت تابناک

عکس: کاخ گلستان؛ شکوهی در میان زخم‌ها

کاخ گلستان، تنها میراث جهانی تهران، در جریان حملات آمریکا و اسرائیل به پایتخت ایران از موج انفجار و آوارهای ناشی از حملات اطراف آسیب دید؛ خسارت‌هایی که بخش‌ه...

 اینترنشنال در بانک اهداف نظامی ایران/ مجازات بازوی رسانه‌ای موساد
۱۵ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

اینترنشنال در بانک اهداف نظامی ایران/ مجازات بازوی رسانه‌ای موساد

سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا(ص) مدتی پس از آغاز جنگ رمضان(۴۰ روزه) در اطلاعیه ای از قرار گرفتن اینترنشنال در بانک اهداف نظامی ایران خبر داد. قرار گرفتن در بانک اهداف ایران، دوباره توسط یک مقام دیگر نظامی تکرار شده است.

 نمایشگاه دستاوردهای اتمی و چند خبر خوب دیگر
۱۰ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

نمایشگاه دستاوردهای اتمی و چند خبر خوب دیگر

اولین خبر خوب امروز، چهارم شهریور ۱۴۰۵، مربوط به دستاورهای اتمی کشور است. نمایشگاهی که امروز گشایش یافت.

 سی‌ان‌ان: پاکسازی مین‌های تنگه هرمز کار ساده‌ای نیست
۴۶ دقیقه قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

سی‌ان‌ان: پاکسازی مین‌های تنگه هرمز کار ساده‌ای نیست

ایران و عمان طرحی را برای ایجاد مشترک یک مسیر موقت کشتیرانی و پاکسازی مین‌ها در تنگه هرمز ارائه کرده‌اند. کارشناسان می‌گویند ایران از برخی توانمندی‌های مین‌روبی برخوردار است، اما تردید دارند که این توانمندی‌ها برای پاکسازی تنگه هرمز کافی و به‌اندازه کافی پیشرفته باشد.



ابرتورم در کمین اقتصاد ایران؟ تجربه کشورها چه می‌گوید
سایت اکوایران

ابرتورم در کمین اقتصاد ایران؟ تجربه کشورها چه می‌گوید

​ابرتورم یکی از شدیدترین و مخرب‌ترین اشکال تورم است؛ وضعیتی که در آن سطح عمومی قیمت‌ها با سرعتی بسیار بالا افزایش پیدا می‌کند و ارزش پول به‌سرعت کاهش می‌یابد. با توجه به افزایش تورم در ایران، در ماه‌های اخیر بحث‌هایی درباره احتمال حرکت اقتصاد کشور به سمت ابرتورم مطرح شده است. اما ابرتورم دقیقا چه زمانی رخ می‌دهد و چه عواملی می‌توانند اقتصاد را به این نقطه برسانند؟
روزنامه هفت صبح

سخنگوی دولت: چرا که نه؟ معین هم شهروند ایران است

روزنامه هفت صبح

جوانان جویای کار در دام کلاهبرداران کیونت

تراکم فروشی شهرداری در شرایط جنگ
روزنامه هفت صبح

تراکم فروشی شهرداری در شرایط جنگ

شورای عالی شهرسازی درباره تعداد پلاک‌ها، میزان تراکم و محل مصرف درآمدهای حاصل از واگذاری توضیح می‌خواهد
نجات تولید از مسیر بانکداری تخصصی
روزنامه عصر اقتصاد

نجات تولید از مسیر بانکداری تخصصی

نجات تولید و تبدیل رشد اقتصادی از یک وعده آماری به واقعیتی پایدار، از مسیر افزایش بی‌هدف تسهیلات یا تزریق نقدینگی عبور نمی‌کند، بلکه به تخصصی شدن بانک ها گره می‌خورد. هنگامی که همه بانک ها با یک الگوی مشابه برای جذب سپرده، پرداخت اعتبار و حضور در بازار دارایی ها رقابت می‌کنند، منابع به
از تورم مزمن تا تورم ساختاری
روزنامه عصر اقتصاد

از تورم مزمن تا تورم ساختاری

احمد بختیاری؛ دکترای اقتصاد پولی دانشگاه شهید بهشتی و کارشناس صنعت بیمه تحولات اقتصادی ایران از فروردین ۱۴۰۳ تا شهریور ۱۴۰۵ حاصل یک عامل واحد نبود. در این دوره مجموعه‌ای از شوک‌های سیاسی، امنیتی، ارزی و زیرساختی به‌صورت زنجیره‌ای بر اقتصاد اثر گذاشتند. هر شوک، بخشی از تعادل قبلی اقتصاد را برهم زد و سطح