قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۹

فراخوان اعطای یارانه به دانش‌بنیان‌های حوزه هوش مصنوعی

دبیرخانه ستاد توسعه فناوری و کاربرد هوش مصنوعی، در قالب فراخوان ثبت‌نام ارائه‌دهندگان زیرساخت و شرکت‌های دانش‌بنیان متقاضی یارانه پردازشی از کلیه ارائه دهندگان زیرساخت پردازش گرافیکی حمایت‌ ‌می‌کند.
 فراخوان اعطای یارانه به دانش‌بنیان‌های حوزه هوش مصنوعی

به گزارش ایسنا به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، طرح «یارانه حمایت از تحقیق و توسعه شرکت های دانش بنیان» توسط این ستاد در حال اجرا است و این طرح در راستای اهداف کلان «توسعه زیرساخت پردازشی و فنی و زمینه سازی برای اشتراک گذاری و تجمیع ظرفیت های پراکنده پردازشی» و «تسهیل و حمایت از فعالیت کسب و کارهای دانش بنیان» و همچنین راهبرد و اقدام «توسعه زیرساخت پردازشی و فنی» مندرج در سند توسعه فناوری و کاربرد هوش مصنوعی — مصوب ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ در جلسه هیئت دولت و ابلاغ شده در ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ — اجرا می‌شود.

این طرح بدون مهلت زمانی است و تمامی نقش آفرینان امکان عضویت و بهره برداری از آن را دارند و کلیه ارائه دهندگان زیرساخت پردازش گرافیکی تحت مالکیت جمهوری اسلامی ایران که دارای امکانات لازم در این زمینه باشند، امکان ثبت نام اولیه را خواهند داشت. این ارائه دهندگان پس از تأیید فنی در ستاد توسعه فناوری و کاربرد هوش مصنوعی، عضو شبکه ارائه دهندگان خدمات پردازشی معاونت علمی خواهند شد.

 از مزایای عضویت در این شبکه، امکان معرفی شرکت‌های دانش‌بنیان حوزه هوش مصنوعی به آن ها برای دریافت یارانه حمایتی تحقیق و توسعه هوش مصنوعی است.

شرکت های دانش‌بنیان حوزه هوش مصنوعی که برای تحقیق و توسعه به زیرساخت پردازش گرافیکی نیاز دارند، می‌توانند با ثبت‌نام در این طرح به عنوان متقاضی از مزایای دریافت یارانه حمایتی بهره‌مند شوند. برای ثبت‌نام اولیه، بارگذاری تعهد نامه طرح و طرح پیشنهادی تحقیق و توسعه حوزه هوش مصنوعی الزامی است.

از دیگر مزایای این طرح، عضویت شرکت‌های دانش‌بنیان در شبکه بهره برداران پردازش‌های سریع با کاربرد هوش مصنوعی است که امکان تعامل سازنده با سایر شرکت‌های دانش‌بنیان و شبکه ارائه دهندگان و نیز استفاده از برنامه های توانمندسازی ستاد توسعه فناوری و کاربرد هوش مصنوعی را فراهم می‌کند. 

بهره‌برداران سال گذشته و شرکت هایی که طرح آنها به پایان نرسیده است، بدون نیاز به ارسال پروپوزال جدید می توانند در سال ۱۴۰۵ فعالیت خود را ادامه دهند و بهره‌برداران جدید باید پروپوزال شامل موارد «مراحل پیشرفت پروژه»، «برآورد میزان حمایت یارانه ای مورد نیاز» و «تعداد و مشخصات GPU های مورد نیاز در هر فاز» را در قالب فایل پروپوزال در سایت ستاد آماده و ارسال کنند.

انتهای پیام



۶ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

فراخوان انتقال خون کرمانشاه برای اهدای خون در روز جمعه

به‌گزارش خبرگزاری برنا از کرمانشاه؛ مریم میرزاده در گفت‌وگو با خبرنگار برنا با اعلام این فراخوان، اظهار کرد: مرکز اهدای خون واقع در میدان فرمانداری کرمانشاه روز جمعه ۳۰ مردادماه از ساعت ۸ صبح تا ۱۳ آماده پذیرش اهداکنندگان خون است.

وی افزود: با توجه به نیاز مستمر مراکز درمانی به خون و فرآورده‌های خونی، مشارکت شهروندان در اهدای خون می‌تواند نقش مهمی در تأمین ذخایر خونی و کمک به بیماران نیازمند داشته باشد.

مدیرکل انتقال خون استان کرمانشاه از شهروندان واجد شرایط خواست با اختصاص بخشی از وقت خود برای اهدای خون به این مرکز مراجعه کنند و ادامه داد: اهدای خون اقدامی انسان‌دوستانه است که می‌تواند به نجات جان بیماران و نیازمندان به خون و فرآورده‌های خونی کمک کند.

میرزاده خاطرنشان کرد: مرکز اهدای خون میدان فرمانداری کرمانشاه روز جمعه از ساعت ۸ تا ۱۳ پذیرای اهداکنندگان خواهد بود و همراه داشتن کارت شناسایی برای مراجعه‌کنندگان الزامی است.

وی با تأکید بر اهمیت تداوم اهدای خون، گفت: نیاز بیماران به خون محدود به زمان خاصی نیست و تأمین ذخایر خونی نیازمند مشارکت مستمر مردم است.

گفتنی است؛ مرکز اهدای خون میدان فرمانداری کرمانشاه، جمعه ۳۰ مردادماه از ساعت ۸ صبح تا ۱۳ پذیرای شهروندان برای اهدای خون خواهد بود.

انتهای پیام/




 ورشکسته شدن پلتفروم فروش طلا با 200 هزار کاربر!
۲۸ دقیقه قبل / سایت تابناک

ورشکسته شدن پلتفروم فروش طلا با 200 هزار کاربر!

سرهنگ خالقی معاون پلیس فتا اعلام کرد: «یک پلتفرم فروش آنلاین طلا با دویست هزار کاربر ورشکسته شد. علت آن نیز خالی فروشی بود.» جزئیات بیشتر را می‌بینید و می‌شن...

 تنش دیپلماتیک ایران و لبنان شدت گرفت؛ وزیر خارجه لبنان از «دخالت تهران» گفت
۷ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

تنش دیپلماتیک ایران و لبنان شدت گرفت؛ وزیر خارجه لبنان از «دخالت تهران» گفت

وزیر امور خارجه لبنان با صدور بیانیه‌ای شدیداللحن مدعی شد که ادامه حضور سفیر ایران در بیروت با یک تصمیم حاکمیتی و قطعی در تعارض است و بازگشت روابط به مسیر طبیعی را منوط به پایان مداخله تهران و تمکین به مقررات دیپلماتیک دانست.

 حال‌وهوای بازار مسکن در چند قدمی پایتخت | با حداقل 500 میلیون تومان پول رهن، وارد بازار اجاره شوید+جدول
۲ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

حال‌وهوای بازار مسکن در چند قدمی پایتخت | با حداقل 500 میلیون تومان پول رهن، وارد بازار اجاره شوید+جدول

اقتصادنیوز: بررسی بازار رهن و اجاره اندیشه نشان می‌دهد رهن آپارتمان‌های ۶۰ تا ۷۰ متری دوخوابه بسته به فاز، سن بنا و امکانات، از حدود 500میلیون تومان تا ۹۰۰ میلیون تومان متغیر است.

 درس بزرگ جنگ علیه ایران برای اعراب خلیج‌فارس | الجزیره: نبرد پهپاد‌ها و موشک‌های ارزان با پدافند‌های میلیارد دلاری؛ معادلات را تغییر داد
۶ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

درس بزرگ جنگ علیه ایران برای اعراب خلیج‌فارس | الجزیره: نبرد پهپاد‌ها و موشک‌های ارزان با پدافند‌های میلیارد دلاری؛ معادلات را تغییر داد

اقتصادنیوز: پس از گذشت پنج ماه از آغاز جنگ میان آمریکا و ایران، نشانه‌های آینده امنیت خلیج فارس در حال آشکار شدن است. رفت‌وآمد کشتی‌های تجاری بر اساس ترتیباتی که هم‌اکنون میان عمان و ایران در حال مذاکره است، از سر گرفته شده؛ ترتیباتی که بر اساس قواعد جدید، نقش مستمر تهران در تنگه هرمز را به رسمیت می‌شناسد.

 قیمت طلا امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد 1405/ افزایش قیمت طلا
۳ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

قیمت طلا امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد 1405/ افزایش قیمت طلا

اقتصادنیوز: قیمت طلا امروز با افزایش 13 دلاری نسبت به روز گذشته، 4515 (چهار هزار و پانصد و پانزده) دلار نرخ‌گذاری شد.

 افزایش قیمت بنزین، نقدینگی را از بازار سهام به سمت طلا و دلار می‌برد؟ | گلوانی: افزایش محدود قیمت بنزین عایدی چندانی ندارد زیرا...
۳۳ دقیقه قبل / سایت اقتصادنیوز

افزایش قیمت بنزین، نقدینگی را از بازار سهام به سمت طلا و دلار می‌برد؟ | گلوانی: افزایش محدود قیمت بنزین عایدی چندانی ندارد زیرا...

اقتصادنیوز: یک کارشناس اقتصادی می‌گوید: درست است که افزایش قیمت بنزین در کوتاه‌مدت یک شوک تورمی محسوب می‌شود، اما همه بازارها تا حدودی می‌توانند این شوک تورمی را جذب کنند.