
فراز کمالوند پس از تساوی خیبر مقابل فجر سپاسی در نشست خبری، اظهار کرد: به همه خستهنباشید میگویم و از حضور شما تشکر میکنم. همیشه سختترین بازی فصل، بازی اول است، چراکه تعداد زیادی از بازیکنان مدت زیادی از شرایط مسابقه دور بودهاند.
وی ادامه داد: بسیاری از بازیکنان ما از اسفندماه در مسابقه رسمی حضور نداشتند و به همین دلیل طبیعی بود که مقداری از شرایط مسابقه دور باشند. اگر بخواهم عادلانه صحبت کنم، نیمه اول تقریباً متعادل بود، اما با تغییراتی که بین دو نیمه انجام دادیم و اضافه شدن آقای ملکی، شرایط بازی کاملاً تغییر کرد.
کمالوند افزود: نیمه دوم کاملاً در اختیار ما بود و اگر بخواهیم عادلانه قضاوت کنیم، فکر میکنم در نیمه دوم حق خیبر بود که شرایط بهتری داشته باشد. هرچه بازی جلوتر رفت، تیم ما بهتر شد و بهخصوص در نیمه دوم، بازی کاملاً در اختیار خیبر قرار گرفت.
سرمربی خیبر با اشاره به تغییرات زیاد در ترکیب تیمش گفت: برای اولین بازی، تعداد زیادی بازیکن جدید جذب کردهایم و برخی از این بازیکنان نیز دیرتر به تیم اضافه شدند. با این حال، بازیکنان جدیدی که به تیم اضافه شدهاند، عملکرد خوبی داشتند و فکر میکنم کمتر از ۱۰ روز زمان نیاز داریم تا بازیکنان بیشتر با یکدیگر آشنا و هماهنگ شوند.
وی تصریح کرد: البته باید نقاط قوت تیم را تقویت و نقاط ضعف را نیز برطرف کنیم. هنوز به کیفیت واقعی فوتبال و شرایط مطلوب مسابقات نرسیدهایم، چراکه مدت زیادی مسابقات تعطیل بوده است، اما معتقدم هرچه بازی جلو رفت، شرایط تیم ما بهتر شد.
کمالوند درباره میزان شناختش از نقاط ضعف و قوت تیم پس از نخستین بازی، بیان کرد: بازی درگیرانهای بود و برای اولین مسابقه، اطلاعات خوبی از تیم به دست آوردیم. تعدادی از بازیکنان هم دیر به تیم اضافه شدند و فکر میکنم در فرصت باقیمانده باید بیشتر روی هماهنگی آنها کار کنیم.
وی با اشاره به محدودیتهای مالی خیبر نسبت به برخی تیمهای لیگ برتر اظهار کرد: من دیروز هم گفتم و امروز هم در ادامه صحبتهایم تأکید میکنم که ما باید با توجه به بودجهای که در …













