
به گزارش ایسنا، این منبع افزود که این تهدید در آخرین روز سفر ترامپ به آنکارا برای اجلاس ناتو، در بحبوحه تنشهای شدید با ایران، پدیدار شد.
سرویس مخفی این تهدید را واقعی و قریبالوقوع دانست و آنها را بر آن داشت تا عملیاتی فوقالعاده برای پنهان کردن تحرکات ترامپ انجام دهند.
این منبع از افشای منشأ این اطلاعات خودداری کرد، اما گفت که مقامات «زمان زیادی برای آماده شدن نداشتند، بنابراین در آخرین لحظه برنامهریزی کردند.»
این منبع گفت که ترامپ و گروه کوچکی از دستیارانش با استفاده از یک کامیون تحویل غذا و نوشیدنی، در ۸ ژوئیه به طور مخفیانه از هواپیمای بزرگ آبی و سفید ریاست جمهوری به یک هواپیمای کوچکتر و ناشناس C-32A منتقل شدند تا خاک ترکیه را ترک کنند.
هواپیمای ایر فورس وان جداگانه حرکت کرد و مقامات ارشد دولت، کارکنان کاخ سفید و خبرنگاران همراه را حمل میکرد.
ترامپ روز …











