قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۲۱ ساعت قبل

مدیرکل نوسازی مدارس: ۱۲۲ پروژه آموزشی کرمان تا مهر ۱۴۰۵ تحویل می‌شود

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان کرمان گفت: پیش‌بینی می‌کنیم تا مهر ۱۴۰۵ تعداد ۱۲۲ پروژه شامل ۶۷۵ کلاس درس به بهره‌برداری برسد و این پروژه‌ها علاوه بر مدارس، شامل فضاهای ورزشی، استخر شنای دانش‌آموزی و خوابگاه‌های شبانه‌روزی نیز می‌شود.
 مدیرکل نوسازی مدارس: ۱۲۲ پروژه آموزشی کرمان تا مهر ۱۴۰۵ تحویل می‌شود

محمد واعظی دوشنبه دوم شهریور در نشست خبری به مناسبت هفته دولت، از تعریف ۱۹۱ پروژه آموزشی با ۱۳۸۵ کلاس درس در قالب نهضت ملی مدرسه‌سازی استان خبر داد.

وی گفت: نهضت ملی مدرسه‌سازی با هدف برقراری عدالت آموزشی در دولت چهاردهم آغاز شده و در استان کرمان نیز ۱۹۱ پروژه با ۱۳۸۵ کلاس درس در اولویت قرار گرفته است.

واعظی افزود: از مهر ۱۴۰۴ تاکنون ۴۰ مدرسه تحویل آموزش و پرورش شده و پیش‌بینی می‌کنیم تا مهر ۱۴۰۵ تعداد ۱۲۲ پروژه شامل ۶۷۵ کلاس درس به بهره‌برداری برسد. این پروژه‌ها علاوه بر مدارس، شامل فضاهای ورزشی، استخر شنای دانش‌آموزی و خوابگاه‌های شبانه‌روزی نیز می‌شود.

جمع‌آوری مدارس کانکسی و سنگی ناایمن

مدیرکل نوسازی مدارس استان کرمان یکی از اولویت‌های نهضت ملی مدرسه‌سازی را جمع‌آوری مدارس کانکسی مستقل با جمعیت بالای ۱۰ دانش‌آموز اعلام کرد و گفت: ۳۸ مدرسه کانکسی مستقل در استان شناسایی شده که تاکنون هشت مدرسه جمع‌آوری شده و روند جایگزینی آنها با مدارس استاندارد ادامه دارد.

وی افزود: ۱۱ مدرسه سنگی ناایمن نیز با همکاری بنیاد علوی در حال جمع‌آوری است و مدارس جایگزین آنها تا اول مهرماه تحویل آموزش و پرورش خواهد شد.

واعظی با اشاره به وضعیت سرانه فضای آموزشی استان اظهار کرد: سرانه فضای آموزشی استان کرمان حدود ۵.۰۳ مترمربع برای هر دانش‌آموز است و فاصله استان با میانگین کشوری قابل توجه نیست.

وی در عین حال وضعیت برخی مناطق را نامناسب دانست و گفت: شهرستان‌های رودبار، ریگان و منوجان دارای سرانه فضای آموزشی کمتر از سه مترمربع هستند و برای آنها اطلس سرانه آموزشی به تفکیک مقاطع تحصیلی تهیه شده تا پروژه‌های جدید بر اساس اولویت مناطق کم‌برخوردار تعریف شوند.

مدیرکل نوسازی مدارس استان کرمان گفت: حدود ۲۰ درصد مدارس استان فرسوده هستند و نیاز به تخریب، بازسازی و نوسازی دارند که این مدارس در برنامه نوسازی قرار گرفته‌اند.

وی همچنین از وجود مدارس با تراکم بالای ۳۵ دانش‌آموز در برخی مناطق خبر داد و افزود: تعدادی از پروژه‌ها در مناطق دارای تراکم بحرانی تعریف شده است.

واعظی با اشاره به نقش خیران در توسعه فضاهای آموزشی استان گفت: خیران کرمانی در یک سال گذشته حدود ۱۰۰۰ میلیارد تومان تعهد برای مدرسه‌سازی داشته‌اند که این مشارکت …



 آی‌مک جدید اپل با تراشه M6 تا پایان ۲۰۲۶ از راه می‌رسد
۲۲ دقیقه قبل / سایت توسعه برند

آی‌مک جدید اپل با تراشه M6 تا پایان ۲۰۲۶ از راه می‌رسد

توسعه برند؛ اپل ظاهراً در حال آماده‌سازی نسل جدید آی‌مک برای عرضه در اواخر سال ۲۰۲۶ است. این رایانه رومیزی یکپارچه احتمالاً با تراشه جدید M6 و رنگ‌های تازه عرضه می‌شود، اما برخلاف برخی شایعات، خبری از نمایشگر بزرگ‌تر، پنل OLED یا طراحی کاملاً جدید نخواهد بود.

 معاون رییس جمهور :۴۰ تا ۵۰ درصد ناترازی مصرف بنزین به استاندارد خودروها برمی‌گردد
۴۶ دقیقه قبل / خبرگزاری ایرنا

معاون رییس جمهور :۴۰ تا ۵۰ درصد ناترازی مصرف بنزین به استاندارد خودروها برمی‌گردد

تهران - ایرنا- معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان بهینه‌سازی و مدیریت راهبردی انرژی با بیان اینکه ناترازی فعلی انرژی حاصل سیاست‌های اتخاذ شده در سال‌های گذشته است، گفت: ۴۰ تا ۵۰ درصد شکاف مصرف بهینه بنزین به استاندارد خودروها، ۳۰ درصد به نوع حمل‌ونقل و ۲۵ درصد نیز به ترافیک، سفرهای تک‌سرنشین و سفرهای یک‌سرنشین‌نشده بازمی‌گردد.

 فیلم/ تغییرشگفت انگیز چهره و صدای پارسا خائف پدیده عصر جدید / باورتان نمی شود
۴۰ دقیقه قبل / سایت رکنا

فیلم/ تغییرشگفت انگیز چهره و صدای پارسا خائف پدیده عصر جدید / باورتان نمی شود

ویدئوی تازه ای از پارسا خائف، خواننده جوانی که با حضور در فصل نخست «عصر جدید» به شهرت رسید، در فضای مجازی مورد توجه قرار گرفته است؛ خائف در این ویدئو هنگام رانندگی قطعه ای ترکی می خواند و تغییر محسوس جنس صدای او نسبت به دوران نوجوانی اش به چشم می آید.

 بازگشت سیگنال نگران‌کننده به بازار مسکن!
۳۷ دقیقه قبل / سایت تابناک

بازگشت سیگنال نگران‌کننده به بازار مسکن!

کارشناسان اقتصادی در این‌باره معتقدند، بخش قابل‌توجهی از خانوارهایی که طی سال‌های اخیر اقدام به سرمایه‌گذاری در بازارهای دارایی همچون سهام، دلار و طلا کردند،...

 بی‌دقتی مکرر و ضعف روابط عمومی بیمه دانا/مشتریان قدیمی همچنان در ویترین شرکت باقی ماندند!
۳۵ دقیقه قبل / سایت روزنو

بی‌دقتی مکرر و ضعف روابط عمومی بیمه دانا/مشتریان قدیمی همچنان در ویترین شرکت باقی ماندند!

به‌روزرسانی پورتال بیمه دانا با یک سؤال جدی درباره دقت اطلاعات و عملکرد روابط عمومی همراه شده است؛ چرا نام برخی سازمان‌ها و مجموعه‌هایی که دیگر با این شرکت ق...

 شهرداری تهران حتی در ساخت مدارس هم به کمک دولت آمده است‌ | ۱۰ نقطه برای ساخت مدارس در تهران مشخص شده است
۱۹ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

شهرداری تهران حتی در ساخت مدارس هم به کمک دولت آمده است‌ | ۱۰ نقطه برای ساخت مدارس در تهران مشخص شده است

علیرضا زاکانی، شهردار تهران 'tj: ۱۰ نقطه برای ساخت مدارس در تهران مشخص شده است.



پشت‌پرده‌ نوشابه‌های رژیمی؛ حقایقی که باید بدانید
خبرگزاری ایرنا

پشت‌پرده‌ نوشابه‌های رژیمی؛ حقایقی که باید بدانید

تهران- ایرنا- نوشابه‌های رژیمی به دلیل نداشتن قند و کالری، برای بسیاری از افراد گزینه‌ای سالم‌تر از نوشابه‌های معمولی به نظر می‌رسند اما این تصور همیشه با واقعیت‌های علمی همخوانی ندارد.
تعریف گسترده طیف اوتیسم؛ چالشی برای تشخیص و درمان
سایت سلامت نیوز

تعریف گسترده طیف اوتیسم؛ چالشی برای تشخیص و درمان

یک پژوهشگر برجسته اوتیسم، هشدار می‌دهد که تعریف گسترده امروزی از اوتیسم ممکن است به تشخیص‌های اشتباه و سردرگمی در درمان منجر شود.
خبرگزاری ایرنا

جبلی: درباره ماندنم در صداوسیما تابع نظر رهبری خواهم بود

وقتی طبیعت حساب و کتاب اقتصادی پیدا می‌کند/ ارزش واقعی خدمات اکوسیستمی چقدر است
خبرگزاری ایرنا

وقتی طبیعت حساب و کتاب اقتصادی پیدا می‌کند/ ارزش واقعی خدمات اکوسیستمی چقدر است

تهران - ایرنا - طبیعت هر روز خدماتی به انسان ارائه می‌دهد که بخش قابل توجهی از آنها در محاسبات اقتصادی دیده نمی‌شوند، از تصفیه آب و کنترل سیلاب گرفته تا جذب کربن، تولید غذا، گرده‌افشانی و حفظ تنوع زیستی. ارزش‌گذاری اقتصادی خدمات اکوسیستمی تلاش می‌کند ارزش این خدمات نامرئی را به زبان اعداد و اقتصاد ترجمه کند تا در تصمیم‌گیری‌ها، برنامه‌ریزی و تخصیص منابع، طبیعت دیگر یک دارایی رایگان و بی‌حساب تلقی نشود.
خبرگزاری ایرنا

هشدار پلیس فتا به مردم؛ مراقب کلاهبرداری با جعل صدای آشنایان باشید

از مرز خونین تا میز مذاکره؛ چین و هند فصل تازه روابط را می‌آزمایند
خبرگزاری ایرنا

از مرز خونین تا میز مذاکره؛ چین و هند فصل تازه روابط را می‌آزمایند

تهران - ایرنا - پس از سال‌ها تنش و درگیری مرزی میان چین و هند که در سال ۲۰۲۰ به کشته شدن نظامیان دو کشور انجامید، دو طرف بار دیگر در مسیر تنش‌زدایی و ترمیم روابط گام برداشته‌اند؛ روندی که با افزایش تماس‌های دیپلماتیک و تلاش پکن - دهلی برای گسترش همکاری‌ها، در آستانه اجلاس بریکس وارد مرحله تازه‌ای شده است.