قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۰

بررسی عمق ترکیب تراکتور

فعالیت‌های تراکتور در بازار تابستانی نقل‌وانتقالات ترکیب این تیم را عمق بخشیده اما با این وجود نواقصی در برخی مناطق هویداست.
 بررسی عمق ترکیب تراکتور

پرونده نقل‌وانتقالاتی تراکتور هنوز بسته نشده است. با این حال جنب‌وجوش در بازار نقل‌وانتقالات تابستانی و مهم‌تر از آن حفظ شاکله‌ی اصلی تیم، از تراکتور یک تیم غنی ساخته. تراکتوری‌ها تا اینجای کار پنج ورودی رسمی داشته‌اند و هفت بازیکن از جمع این تیم جدا شده‌اند.

نقل‌وانتقالات لیگ برتر تا اوایل شهریور ادامه دارد و به گفته حجت کریمی، مدیرعامل باشگاه تراکتور احتمالا یک-دو بازیکن هم به فهرست نفرات تیم تحت فرمان محمد ربیعی اضافه شود. (اینجا بخوانید)

به گزارش ایسنا، تراکتوری‌ها بعد از برپایی اردوی ۱۴ روزه در تهران، چهارشنبه ۷ مرداد به تبریز بازگشته‌اند و تمرینات خود را در بنیان‌دیزل دنبال می‌کنند. شاگردان ربیعی دیدار افتتاحیه لیگ بیست‌وششم را روز جمعه ۲۳ مرداد در ورزشگاه یادگارامام (ره) برابر پیکان برگزار خواهند کرد.

آنها با حفظ شاکله اصلی تیم و اضافه شدن چند بازیکن سرشناس امیدوارند تا در این فصل پرتب‌وتاب موفق به کسب بهترین جایگاه شوند.

در این گزارش، عمق ترکیب و نفرات حاضر در فهرست فعلی تراکتور را مورد بررسی قرار داده‌ایم که در ادامه می‌خوانید.

دروازه‌بان

درون قوطی فلزی تراکتور، بلامنازع‌ترین چهره، علیرضا بیرانوند است. سایه سنگین خدمت سربازی بالای سر بیرو تاب می‌خورد و تراکتور ولو حضور پارسا جعفری و ادیب زارعی روی نیمکت، جانشین مطمئنی برای بیرانوند ندارد که دل هواداران را قرص کند. عرفان نجاری دیگر بازیکن تراکتور در پست دروازه‌بانی است که احتمالاً به زودی از این تیم جدا شود.

خط دفاع

شجاع خلیل‌زاده و محمد دانشگر، قلب خط دفاعی تراکتور را می‌سازند. جدایی میلاد کر، دست محمد ربیعی در پست دفاع وسط را محدودتر کرده و فرشاد فرجی گرچه دفاع راست تخصصی است، گه‌گداری در مواقع ضروری می‌تواند نقش آلترناتیو یکی از مدافعین وسط تراکتور را ایفا کند.

ترافیک پست دفاع راست تراکتور از پنجشنبه شب‌های فلکه همافر ولیعصر تبریز هم سنگین‌تر است. دانیال اسماعیلی‌فر، صادق محرمی و مهدی شیری، سه مدعی برای یک پست هستند. دانیال بی‌بروبرگشت انتخاب اول ربیعی خواهد بود اما باشگاه تراکتور کماکان به حفظ همزمان فرجی و شیری تاکید می‌کند.

داستان پست دفاع چپ تراکتور از جنس رقابتی جذاب است و بس. محمد نادری که در طی فصول اخیر پای ثابت چپِ تراکتور بود این فصل باید با میلاد زکی‌پور سر این پست مچ‌ بیاندازد. هر دو بازیکن زیرک و باهوش‌اند و ربیعی برای انتخاب دفاع چپ اصلی کار دشواری در پیش دارد.

هافبک دفاعی

ایگور پوستونسکی هنوز هم با مصدومیت دست‌وپنجه نرم می‌کند. او که فصل گذشته رباط داده بود تاکنون دوران نقاهت خود را گذرانده و به احتمال قوی هفته‌های ابتدایی لیگ را از دست بدهد. البته گفته می‌شود اگر مشخص شود دوری فراتر از سه ماه است باید ایگور را جدا شده بدانیم.

همچنین اگر حضور محمد قربانی در تراکتور قطعی شود احتمالاً اودیل خامروبکوف راهی لیگ ازبکستان شود.

هافبک میانی

در جمع هافبک‌های میانی سید مهدی حسینی، تیبور هالیلوویچ و هادی حبیبی‌نژاد، سه مهره آماده و خلاق هستند. دستِ ربیعی در این منطقه باز است و تنوع نسبی در چینش نفرات دارد.

اما در دو جناح، قصه جداست. در سمت چپ، مهدی ترابی به عنوان یک وینگر تخصصی شاخص شناخته می‌شود، اما نبود یک یار جایگزین جوان و سرعتی، یک نقطه ضعف جدی است.

در سمت راست اما اوضاع آرام‌تر است؛ مهدی هاشم‌نژاد و مسعود زائرکاظمینی رقابت تنگاتنگی دارند و کادرفنی فعلاً نیازی به جذب بازیکن جدید در این پست احساس نمی‌کند.

خط حمله

امیرحسین حسین‌زاده، شهریار مغانلو و تومیسلاو اشترکال، سه تفنگدار خط حمله تراکتور هستند. حضور مغانلو، آقای گل سابق و حسین‌زاده که این روزها لقب گران‌قیمت‌ترین بازیکن لیگ را یدک میکشد، هر خط دفاعی را به وحشت می‌اندازد.

ناگفته نماند تراکتور، کرار نماری ۱۹ ساله را نیز جذب کرده که با وجود چنین خط آتشی بعید به نظر می‌رسد به او چندان بازی برسد.

انتهای پیام



۳ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

حکم نهایی نظام وظیفه بیرانوند اعلام شد

کد خبر: 787437 | ۱۴۰۵/۰۵/۳۰ ۲۳:۵۵:۴۹ اعتمادآنلاین |

سردار زاهدی، معاون نظام وظیفه عمومی اعلام کرد: علیرضا بیرانوند از مهرماه ۱۴۰۵ سرباز خواهد شد و دیگر امکان بازی برای تراکتور را نخواهد داشت.

 علیرضا بیرانوند دروازبان تیم تراکتور، از مهر ماه ۱۴۰۵ مشمول به خدمت سربازی است و دیگر قادر به همراهی تیم تراکتور در ادامه فصل نیست. پیش از این اتفاقات علیرضا بیرانوند سنگربان ملی پوش تراکتور خبرهای مرتبط به خدمت سربازی خود را رد کرده بود.

این بازیکن با استفاده از معافیت تحصیلی دانشگاه، از نرفتن به خدمت سربازی استفاده کرده بود. حال با اعلام نظام وظیفه پس از اتمام تحصیل این بازیکن او باید تا دو ماه دیر خود را به سازمان نظام وظیفه معرفی کند.

علیرضابیرانوند احتمالا برای ادامه میسر فوتبالی خود تا مقطع ای در تیم‌های نظامی توپ بزند. ملوان وفجر سپاسی دو تیم نظامیه لیگ برتر هستند و بیرانوند احتمالا مقصد انتخابی خود را فجر سپاس معرفی کند.

البته هنوز اخبار موثقی از مذاکرات تیم‌های نظامی با او به گوش نرسیده است. اخبار مرتبط شوک شبانه به تراکتور؛ بیرانوند سرباز شد وضعیت سربازی بیرانوند از زبان کریمی


۴ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

شوک شبانه به تراکتور؛ بیرانوند سرباز شد

کد خبر: 787431 | ۱۴۰۵/۰۵/۳۰ ۲۳:۲۰:۰۰ اعتمادآنلاین |

سایت ورزش سه نوشت: با اعلام سردار زاهدی معاون سازمان نظام وظیفه عمومی کشور، علیرضا بیرانوند از مهر ماه سال ۱۴۰۵ سرباز خواهد شد و دیگر اجازه بازی با تراکتور را نخواهد داشت.

  اخبار مرتبط تکلیف وضعیت سربازی بیرانوند به صورت کامل مشخص شد تلاش آخر بیرانوند برای نرفتن به سربازی




 بازار - ۱۴۰۵/۰۵/29
۳ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

بازار - ۱۴۰۵/۰۵/29

k: بازار

 حق امید‌ها را خرج بیرو‌ها نکنیم
۲ ساعت قبل / سایت جوان آنلاین

حق امید‌ها را خرج بیرو‌ها نکنیم

امید‌های فوتبال ایران به سادگی ناامید می‌شود اگر بهترین فرصت را صرفاً به بهانه کسب نتیجه تقدیم بزرگسالان کنیم

 صلح‌ با امضای عزت
۸ دقیقه قبل / روزنامه شرق

صلح‌ با امضای عزت

حجت‌الاسلام‌والمسلمین سیدمحمد خاتمی، در دیدار روز یکشنبه گذشته با جمعی از اصحاب رسانه، به تشریح و ارزیابی شرایط و تحولات جاری در عرصه سیاست خارجی و مسائل داخلی ایران پرداخت و دیدگاه‌های خود را درباره مهم‌ترین چالش‌ها و چشم‌اندازهای پیش‌روی کشور بیان کرد. رئیس‌جمهور اسبق، ابتدا به ساکن اذعان کرد: «وضعیت کنونی ایران پس از انقلاب، یکی از خطیرترین و تعیین‌کننده‌ترین مقاطع تاریخ کشور است».

 نبض شاخص - ۱۴۰۵/۰۵/۳۱
۳ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

نبض شاخص - ۱۴۰۵/۰۵/۳۱

k: شاخص | نبض

 سالاد تابستانی؛ خنکی در روزهای گرم
۲۱ دقیقه قبل / سایت تابناک

سالاد تابستانی؛ خنکی در روزهای گرم

سالاد تابستانی نوعی سالاد سرد و مقوی است که از ترکیب ساقه کرفس با سیب، گردو، کشمش و... تهیه می‌شود.

 بزرگانی همچون آقای خاتمی مورد تکریم قرار گیرند / باید تغییرات جدی صورت گیرد/ خدا نیامرزد کسی را که «بگم‌بگم» راه انداخت
۳ ساعت قبل / سایت عصرایران

بزرگانی همچون آقای خاتمی مورد تکریم قرار گیرند / باید تغییرات جدی صورت گیرد/ خدا نیامرزد کسی را که «بگم‌بگم» راه انداخت

ردصلاحیت ها نباید باعث شود که افراد از خدمت کردن منع شوند / کشور بدون همه ایرانیان نمی‌تواند از این بحران عبور کند