قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۷

خروج کرمان از جمع پنج استان پرتصادف کشور

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان کرمان با اشاره به خروج این استان از جمع پنج استان پرتصادف کشور، گفت: بیش از ۸۰ نقطه حادثه‌خیز استان در چهار ماهه نخست امسال شناسایی و بخش قابل توجهی از اقدامات اصلاحی و ایمن‌سازی این نقاط انجام شده است.
 خروج کرمان از جمع پنج استان پرتصادف کشور

علی عبداللهی شنبه ۱۷ مرداد در نشست خبری ضمن تبریک روز خبرنگار، رسانه‌ها را حلقه واسط میان مردم و مسئولان دانست و اظهار کرد: خبرنگاران زبان گویای مطالبات و دغدغه‌های مردم هستند و انعکاس مسائل و مشکلات حوزه‌های مختلف می‌تواند به تصمیم‌گیری بهتر و رفع کاستی‌ها کمک کند.

وی با اشاره به گستردگی مطالبات مردم در حوزه راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای، افزود: حوزه راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای از جمله بخش‌هایی است که به‌طور مستقیم با زندگی روزمره مردم ارتباط دارد و دغدغه‌های مردم در این حوزه بسیار گسترده است؛ از وضعیت راه‌ها و ایمنی محورهای مواصلاتی گرفته تا حمل‌ونقل مسافر و کالا.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان کرمان با بیان اینکه در حوزه راه‌های روستایی عقب‌ماندگی‌های تاریخی وجود دارد، گفت: تلاش کرده‌ایم بخشی از این عقب‌ماندگی را جبران کنیم و در سال گذشته استان کرمان در زمینه احداث راه‌های روستایی رتبه نخست کشور را به دست آورد.

عبداللهی افزود: سال گذشته ۱۷۷ کیلومتر راه روستایی جدید در استان احداث و به بهره‌برداری رسید و امسال نیز هدف‌گذاری شده که روند احداث راه‌های روستایی با سرعت بیشتری ادامه پیدا کند.

وی هماهنگی میان مدیریت استان و سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای کشور را یکی از عوامل مؤثر در شتاب گرفتن پروژه‌های راهسازی و راهداری دانست و گفت: تفاهم‌نامه‌ای که در ابتدای سال ۱۴۰۴ میان استانداری کرمان و ریاست سازمان راهداری کشور منعقد شد، زمینه مناسبی برای تقویت این همکاری و اجرای پروژه‌های جدید فراهم کرد.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان کرمان با اشاره به اقدامات انجام‌شده در حوزه ایمنی راه‌ها، اظهار کرد: تصادفات حاصل مجموعه‌ای از عوامل انسانی، وسیله نقلیه و راه است و برای کاهش تصادفات باید در هر سه حوزه به‌صورت همزمان اقدام کرد.

وی ادامه داد: بر اساس آخرین آمار پزشکی قانونی، استان کرمان در یک‌ماهه نخست امسال از جمع پنج استان پرتصادف کشور خارج شده است. در سه‌ماهه نخست سال نیز این روند ادامه داشته و امیدواریم با استمرار اقدامات ایمنی و همکاری همه دستگاه‌های مرتبط، شاهد کاهش بیشتر تصادفات باشیم.

عبداللهی با تأکید بر نقش فرهنگ‌سازی در کاهش سوانح جاده‌ای، بیان کرد: در …




 سخنان تکان‌دهنده سخنگوی سپاه از تغییر قواعد بازی

سخنان تکان‌دهنده سخنگوی سپاه از تغییر قواعد بازی

سخنگوی سپاه با اشاره به توان موشکی ایران، گفت: اگر جنگی آغاز شود، تسلیحات ما در تمامی ابعاد با گذشته کاملاً متفاوت خواهد بود.

 نفت؛ ثروت یا دام؟ هشدار بانک جهانی به اقتصادهای صادرکننده

نفت؛ ثروت یا دام؟ هشدار بانک جهانی به اقتصادهای صادرکننده

نفت و مواد خام می‌توانند برای کشورهای صادرکننده منبع ثروت باشند، اما اگر درآمدهای حاصل از رونق کالاهای پایه درست مدیریت نشوند، همین منابع به منشأ بی‌ثباتی اقتصادی تبدیل می‌شوند. بر اساس گزارش بانک جهانی، حدود دو سوم اقتصادهای نوظهور و در حال توسعه و ۹۰ درصد کشورهای کم‌درآمد به صادرات کالاهای پایه وابسته‌اند. در این اقتصادها، افزایش قیمت نفت، فلزات و سایر کامودیتی‌ها معمولاً درآمد دولت و مخارج عمومی را بالا می‌برد؛ اما با سقوط قیمت‌ها، دولت نیز ناچار به کاهش هزینه‌ها می‌شود. نتیجه، سیاست مالی «موافق چرخه» و تشدید نوسانات اقتصادی است.

 ترامپ: تا اواخر امسال با کیم جونگ اون دیدار می‌کنم

ترامپ: تا اواخر امسال با کیم جونگ اون دیدار می‌کنم

ترامپ اعلام کرد که اواخر امسال با کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی، دیدار خواهد کرد. او در عین حال خاطرنشان کرد که پیونگ یانگ ۵۷ سلاح هسته‌ای «بسیار قدرتمند» دارد.این اولین باری است که او به رقم مشخصی از زرادخانه هسته‌ای این کشور اشاره کرده است.

 پیش بینی قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ | طلا گران‌تر می‌شود؟

پیش بینی قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ | طلا گران‌تر می‌شود؟

قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ در حالی دنبال می‌شود که بازار در معاملات روز گذشته با رشد هم‌زمان دلار و اونس جهانی طلا، روندی کاملاً صعودی داشت....

 قیمت دلار، یورو و پوند امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد 1405/ کاهش قیمت دلار و یورو

قیمت دلار، یورو و پوند امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد 1405/ کاهش قیمت دلار و یورو

اقتصادنیوز: قیمت دلار امروز با کاهش نسبت به روز گذشته به، 189,830 (یکصد و هشتاد و نه هزار و هشتصد و سی) تومان رسید.

 غریب‌آبادی: جنگ نظامی نتیجه نداد، حالا نام شکست بعدی را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌اند

غریب‌آبادی: جنگ نظامی نتیجه نداد، حالا نام شکست بعدی را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌اند

تهران-ایرنا- معاون حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه تاکید کرد که آمریکا پس از ناکامی در جنگ نظامی، اکنون با عنوان «جنگ اقتصادی» در پی اعمال فشار بیشتر بر ایران است و این رویکرد را ناشی از محاسبات غلط و تلاش برای پوشاندن شکست‌های پیشین دانست.

 نتایج کنکور سراسری ۱۴۰۵ کی اعلام می‌شود؟

نتایج کنکور سراسری ۱۴۰۵ کی اعلام می‌شود؟

دکتر رضا محمدی صبح امروز پنجشنبه در حاشیه بازدید از جلسه آزمون داوطلبان کنکور در دانشگاه امام صادق ضمن بیان این مطلب تاکید کرد: نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد اواخر هفته آینده بر روی سایت سازمان سنجش آموزش کشور قرار می‌گیرد.

 دوران لیدری پتروشیمی‌ها به پایان رسیده است؟ | چه عواملی صنایع پتروشیمی را تهدید می‌کند؟

دوران لیدری پتروشیمی‌ها به پایان رسیده است؟ | چه عواملی صنایع پتروشیمی را تهدید می‌کند؟

باوجود ارزندگی صنایع پتروشیمی شاهد آن هستیم که طی سال‌های اخیر میزان سرمایه‌گذاری در این گروه‌ها به‌صورت قابل توجهی کاهش‌یافته است؟ جواد فلاحیان، کارشناس باز...