قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۴

قاچاقچیان نفت‌گاز و کمپوت در لرستان بیش از ۱۰۲ میلیارد ریال جریمه شدند

مدیرکل تعزیرات حکومتی لرستان از محکومیت دو متخلف در پرونده‌های جداگانه قاچاق نفت‌گاز و کمپوت خبر داد و گفت: این افراد در مجموع به پرداخت ۱۰۲ میلیارد و ۶۰۱ میلیون ریال جزای نقدی محکوم شدند.
 قاچاقچیان نفت‌گاز و کمپوت در لرستان بیش از ۱۰۲ میلیارد ریال جریمه شدند

قهرمان شاهی اظهار کرد: پرونده قاچاق ۴۳ هزار لیتر نفت‌گاز به ارزش ۳۱ میلیارد و ۹۷۸ میلیون ریال در شعبه اول بدوی ویژه رسیدگی به تخلفات قاچاق کالا و ارز تعزیرات حکومتی شهرستان پلدختر رسیدگی شد.

وی افزود: شعبه با بررسی مدارک موجود و به دلیل ارائه نشدن اسناد و مدارک قانونی، تخلف قاچاق را محرز دانست و متخلف را به پرداخت ۶۳ میلیارد و ۹۵۷ میلیون ریال جزای نقدی، معادل دو برابر ارزش کالای قاچاق، محکوم کرد که این جریمه وصول شد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی لرستان ادامه داد: شعبه همچنین با استناد به تبصره یک ماده ۱۴۸ قانون آیین دادرسی کیفری، دستور رفع توقیف کامیون را صادر کرد و با احتساب هزینه آزمایش‌های انجام‌شده، مجموع جریمه متخلف به ۹۵ میلیارد و ۹۷۷ میلیون ریال رسید.

شاهی گفت: مأموران نیروی انتظامی شهرستان پلدختر هنگام بازرسی خودروهای عبوری در یکی از محورهای مواصلاتی، این محموله سوخت را از یک دستگاه کامیون کشف و پرونده را برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال کردند.

در پرونده‌ای دیگر، مدیرکل تعزیرات حکومتی لرستان از محکومیت قاچاقچی کمپوت به پرداخت ۶ میلیارد و ۶۲۴ میلیون ریال جریمه نقدی خبر داد.

شاهی اظهار کرد: پرونده قاچاق محموله کمپوت به ارزش سه میلیارد و ۳۱۲ میلیون ریال در شعبه ویژه رسیدگی به تخلفات قاچاق کالا و ارز تعزیرات حکومتی شهرستان بروجرد بررسی شد.

وی افزود: شعبه پس از بررسی مستندات و با توجه به ارائه نشدن مدارک قانونی، تخلف را محرز دانست و علاوه بر ضبط کالای قاچاق، متخلف را به پرداخت جزای نقدی معادل ارزش کالا محکوم کرد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی لرستان ادامه داد: با توجه به اینکه ارزش وسیله نقلیه بیش از ارزش کالای کشف‌شده بود، شعبه مبلغی معادل ارزش کالا را نیز به جریمه افزود و در مجموع متخلف را به پرداخت ۶ میلیارد و ۶۲۴ میلیون ریال جزای نقدی محکوم کرد.

به گزارش ایسنا و به نقل از تعزیرات حکومتی لرستان در ۱۴ مرداد، وی خاطرنشان کرد: مأموران نیروی انتظامی شهرستان بروجرد پس از توقیف خودرو و کشف محموله قاچاق، پرونده را برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال کردند.

انتهای پیام





 بیرانوند و حسین‌زاده در آستانه اعزام به ژاپن!
۶ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

بیرانوند و حسین‌زاده در آستانه اعزام به ژاپن!

صحبت‌هایی در خصوص اعزام امیرحسین حسین‌زاده و علیرضا بیرانوند به بازی‌های آسیایی ناگویا وجود دارد.

 شوک تازه هواوی به بازار موبایل؛ Pura X View با نمایشگر ۶.۳۹ اینچی معرفی شد
۲ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

شوک تازه هواوی به بازار موبایل؛ Pura X View با نمایشگر ۶.۳۹ اینچی معرفی شد

هواوی به‌تازگی از طراحی جدیدی برای گوشی‌های هوشمند خود رونمایی کرده است که ترکیبی از نمایشگر عریض‌تر در قالب یک گوشی معمولی و غیرتاشو را به مشتریان ارائه می‌دهد.

 مسکو: سیاست إعمال فشار، به آمریکا اجازه تحقق اهدافش در قبال ایران را نخواهد داد
۲ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا

مسکو: سیاست إعمال فشار، به آمریکا اجازه تحقق اهدافش در قبال ایران را نخواهد داد

میخائیل اولیانوف، نماینده دائم روسیه نزد سازمان‌های بین‌المللی در وین اعلام کرد سیاست إعمال فشار آمریکا به این کشور اجازه نخواهد داد اهداف خود در قبال ایران را محقق کند.

 حجت الاسلام قمی: «مسجد» محور جامعه مبعوث است
۳ ساعت قبل / خبرگزاری مهر

حجت الاسلام قمی: «مسجد» محور جامعه مبعوث است

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی گفت: امروز بعثت مردمی را شاهد هستیم که اراده‌ای جمعی و فولادین برای تحقق فرمان الهی و مواجهه با قلدرها و زورگوهای عالم را رقم زده‌اند.

 شرایط جدید فروش اقساطی اطلس در بازار+ جدول مردادماه ۱۴۰۵
۳ ساعت قبل / روزنامه تعادل

شرایط جدید فروش اقساطی اطلس در بازار+ جدول مردادماه ۱۴۰۵

گروه خودرو اقتصادآنلاین؛ اطلس به‌عنوان یکی از جدیدترین محصولات سایپا، با طراحی به‌روزتر، امکانات رفاهی بیشتر و مشخصات فنی ارتقایافته نسبت به خانواده کوییک، ت...

 بازی تراکتور و پرسپولیس 100 درصد بدون تماشاگر است
۱ ساعت قبل / سایت افکارنیوز

بازی تراکتور و پرسپولیس 100 درصد بدون تماشاگر است

حجت الله بهمنی سخنگوی سازمان لیگ: بازی تراکتور پرسپولیس این فصل هم رفت هم برگشت بدون تماشاگر برگزار خواهد شد