قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۳ ساعت قبل

رشد ۱۵ درصدی دانشجویان دانشگاه پیام نور

رئیس دانشگاه پیام‌نور استان همدان با اشاره به رشد سالانه حدود ۱۵ درصدی شمار دانشجویان این دانشگاه طی دو سال گذشته، گفت: دانشگاه پیام‌نور با حضور در شهرهای کوچک، نقش مهمی در تحقق عدالت آموزشی دارد و نیازمند نگاه ویژه مسئولان است.
 رشد ۱۵ درصدی دانشجویان دانشگاه پیام نور

صفی‌الله صفایی یک‌شنبه یکم شهریور در نشست با دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی و رؤسای دانشگاه‌های استان همدان، اظهار کرد: طی دو سال گذشته هر سال حدود ۱۵ درصد افزایش دانشجو داشته‌ایم و در حال حاضر ۱۲ هزار و ۵۰۰ دانشجو در دانشگاه پیام‌نور استان همدان مشغول به تحصیل هستند.

وی افزود: یکی از مزیت‌های مهم دانشگاه پیام‌نور این است که در تمام شهرهای کوچک استان همدان دارای مرکز یا واحد دانشگاهی هستیم و هیچ‌یک از مراکز دانشگاه پیام‌نور استان کمتر از هزار دانشجو ندارد.

صفایی با اشاره به ظرفیت علمی دانشگاه پیام‌نور استان همدان، گفت: نزدیک به ۱۰۰ عضو هیئت علمی در مجموعه دانشگاه پیام‌نور استان فعالیت دارند که ۱۸ نفر از آنها دانش‌یار هستند و از ظرفیت علمی مناسبی برخوردار هستیم.

وی با بیان اینکه هزینه‌های جاری دانشگاه پیام‌نور استان همدان بسیار پایین است، اظهار کرد: مجموع هزینه جاری دانشگاه پیام‌نور در استان حدود دو میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان است که اگر این رقم را میان ۹ مرکز و واحد دانشگاهی استان تقسیم کنیم، سهم هر مرکز بسیار پایین‌تر از هزینه‌هایی است که یک خانواده برای تحصیل فرزند خود متحمل می‌شود.

رئیس دانشگاه پیام‌نور استان همدان از دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی خواست نگاه ویژه‌ای به این دانشگاه داشته باشد و تصریح کرد: دانشگاه پیام‌نور نقش مهمی در تحقق عدالت آموزشی ایفا می‌کند، چراکه بسیاری از خانواده‌ها توانایی مالی لازم برای اینکه فرزندشان را از شهرستان‌ها برای تحصیل به همدان بفرستند، ندارند.

وی ادامه داد: در دانشگاه پیام‌نور، دانشجو می‌تواند در شهر محل سکونت خود و در کنار خانواده تحصیل کند و از امکانات آموزشی و نظام آموزشی این دانشگاه بهره‌مند شود.

صفایی با اشاره به موفقیت دانشجویان پیام‌نور در آزمون‌های مختلف، گفت: دانشجویان دانشگاه پیام‌نور در آزمون‌های مختلف و به‌ویژه آزمون‌های استخدامی و مقاطع تحصیلات تکمیلی عملکرد خوبی دارند و حتی تعداد قابل توجهی از دانشجویانی که امروز در دانشگاه بوعلی‌سینا در مقطع کارشناسی ارشد پذیرفته می‌شوند، از دانش‌آموختگان دانشگاه پیام‌نور هستند.

آسیب‌های ناشی از تعطیلی‌های طولانی‌مدت دانشگاه‌ها، کرونا و جنگ

رئیس دانشگاه سیدجمال‌الدین اسدآبادی با اشاره به آسیب‌های ناشی از تعطیلی‌های …



 تفاهم اسلام آباد نتیجه اجماع نظام بود
۴۹ دقیقه قبل / روزنامه آرمان امروز

تفاهم اسلام آباد نتیجه اجماع نظام بود

آرمان امروز : پزشکیان اظهار کرد: آنچه در روند تفاهم‌نامه پس از بحث‌ها و گفت‌وگوهای طولانی به آن رسیدیم، بدون استثنا اجماع کارشناسی همۀ کسانی بود که دستی بر آتش داشتند؛ یعنی رزمندگانی که می‌جنگیدند، مدیرانی که امنیت کشور را حفظ می‌کردند، مجریانی که اجرا می‌کردند و قانون‌گذاران و قاضیان و عادلانی که بودند. وی [ ]

 احتیاط در بورس
۱ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

احتیاط در بورس

معاملات بورس تهران در روز یکشنبه در حالی با رشد محدود شاخص کل ادامه یافت که نماگر اصلی بازار سهام با وجود ثبت رکورد جدید در جریان معاملات، در پایان روز بخش قابل‌توجهی از رشد روزانه خود را از دست داد. در مقابل، شاخص هموزن عملکرد بهتری داشت و با رشد 0.73درصدی همراه شد. همزمان، بررسی عملکرد صندوق‌های بخشی از ابتدای سال نشان می‌دهد که در میان 54 صندوق فعال، صندوق‌های دارویی در صدر جدول بازدهی قرار گرفته‌اند و سه رتبه نخست را به خود اختصاص داده‌اند. در سوی دیگر، تمام صندوق‌های بخشی بازدهی مثبت داشته‌اند.

 جلسه معارفه پتروشیمی تابان فردا برگزار می‌شود
۴۵ دقیقه قبل / سایت صدای بورس

جلسه معارفه پتروشیمی تابان فردا برگزار می‌شود

شرکت گروه پتروشیمی تابان فردا از برگزاری جلسه معارفه این شرکت با نماد «تابان» برای فعالان بازار سرمایه و نهادهای مالی خبر داد.

 رئیس سازمان بسیج: این ملت سست نشد و درخواست مذاکره نکرد؛ بلکه این آمریکا بود که درخواست آتش‌بس کرد
۱ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

رئیس سازمان بسیج: این ملت سست نشد و درخواست مذاکره نکرد؛ بلکه این آمریکا بود که درخواست آتش‌بس کرد

رئیس سازمان بسیج مستضعفین گفت آمریکا تصور می‌کند با محاصره دریایی می‌تواند ایران را تضعیف کند، به اختلافات داخلی امید ببندد و آبروی از دست‌رفته خود را بازگرداند، اما ملت ایران با حفظ وحدت و اتحاد در برابر این فشارها ایستادگی خواهد کرد.

 کامبک تماشایی پاری‌سن‌ژرمن؛ فران تورس در ۱۱ دقیقه ورق را برگرداند
۱ ساعت قبل / سایت فوتبالی

کامبک تماشایی پاری‌سن‌ژرمن؛ فران تورس در ۱۱ دقیقه ورق را برگرداند

پایگاه خبری فوتبالی- پاری‌سن‌ژرمن در هفته نخست لیگ یک فرانسه در دیداری پرهیجان مقابل رن به تساوی ۲-۲ رسید؛ مسابقه‌ای که قهرمان فرانسه در آن ابتدا با دو گل عقب افتاد، اما در نیمه دوم با درخشش فران تورس از شکست فرار کرد. به گزارش فوتبالی، این دیدار در ورزشگاه رواژون پارک برگزار شد و رن خیلی زود غافلگیری بزرگی برای شاگردان لوئیس انریکه رقم زد. رن تنها ۹ دقیقه برای باز کردن دروازه پاری‌سن‌ژرمن زمان نیاز داشت. سباستین شیمانسکی با استفاده از موقعیت به‌دست‌آمده، گل نخست میزبان را به ثمر رساند تا پاریسی ...,پاری سن ژرمن,رن فرانسه,لیگ فرانسه,فران تورس,لوئیز انریکه,پیشنهاد سردبیر

 توهم تنوع مسیرهای انرژی
۱ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

توهم تنوع مسیرهای انرژی

سال‌ها یک نسخه ساده برای امنیت انرژی تجویز می‌شد: مسیرها را متنوع کنید. اگر تنگه هرمز ناامن شد، نفت را از دریای سرخ بفرستید. اگر باب‌المندب مشکل پیدا کرد، به سوئز و خط لوله سومد (SUMED Pipeline) بروید. اگر خاورمیانه پر ریسک شد، به دریای سیاه، خطوط لوله زمینی و بنادر جایگزین تکیه کنید. این منطق در ظاهر کاملا اقتصادی است. وابستگی به یک مسیر، ریسک ایجاد می‌کند؛ پس باید مسیرهای بیشتری ساخت. بحران انرژی۲۰۲۶ اما یک ضعف جدی در این استدلال را آشکار کرده است:



سایت خبرفوری

سیلی جانانه یک فرانسوی به مکرون/ ویدئو

سایت خبرآنلاین

ببینید | رئیس سازمان بهینه‌سازی حرف دل مردم را زد: کیفیت خودروها دلیل مصرف بالای بنزین

سایت اطلاعات آنلاین

وفور «کاهو» در مزرعه ترجمه؛ برگردان‌های موازی چه بر سر صنعت نشر می‌آورد؟

ابراهیم گلستان؛ مردی که با هیچ‌کس کنار نیامد
روزنامه آرمان امروز

ابراهیم گلستان؛ مردی که با هیچ‌کس کنار نیامد

آرمان امروز : سید ابراهیم گلستان (تقوی شیرازی)، از ماندگارترین و در عین حال صریح‌ترین چهره‌های جریان‌ساز ادبیات و سینمای معاصر ایران است. مردی که در ۳۱ مرداد ۱۴۰۲ در غربت چشم از جهان فرو بست. او با نثری آهنگین و ساختاریافته در داستان‌نویسی و نگاهی پیشگام در سینمای مستند و داستانی، الگویی نوین از [ ]
آیا راه خروج از بن‌بست، بازگشت به اسلام‌آباد است؟
روزنامه دنیای اقتصاد

آیا راه خروج از بن‌بست، بازگشت به اسلام‌آباد است؟

کافی است تاریخ‌ها را کنار هم بگذاریم. آتش‌بس در ۱۸ فروردین اعلام شد. در ۲۴ فروردین، آمریکا محاصره بنادر ایران را آغاز کرد. فقط 6 روز فاصله بود. توقف حملات هوایی، فشار را متوقف نکرد؛ فشار از آسمان به دریا منتقل شد و این بار مستقیما صادرات نفت و راه‌های ارتباطی ایران را هدف گرفت. محاصره هم قرار نبود رفت‌وآمد همه کشتی‌ها را متوقف کند. کشتی‌های عازم بنادر ایران یا خارج‌شونده از آنها مشمول محاصره بودند، اما عبور کشتی‌ها به مقصدهای غیرایرانی می‌توانست ادامه پیدا کند. به بیان روشن‌تر، آمریکا می‌خواست هرمز …
ریزش و رویش مسافران ترکیه
روزنامه دنیای اقتصاد

ریزش و رویش مسافران ترکیه

شمار گردشگران خارجی ورودی به ترکیه در ماه ژوئیه با کاهشی نسبی همراه شد؛ روندی نزولی که زیر سایه تشدید نااطمینانی‌های امنیتی و تنش‌های منطقه‌ای شکل گرفته است. بر پایه تازه‌ترین داده‌های وزارت فرهنگ و گردشگری ترکیه، در ماه ژوئیه 7.1میلیون گردشگر خارجی وارد این کشور شدند که افتی 0.3درصدی را نسبت به مدت مشابه سال گذشته نشان می‌دهد. همچنین در مجموع هفت ماه نخست سال، شمار مسافران بین‌المللی با 2.29 درصد کاهش، به 27.86‌میلیون نفر رسیده است.