قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۳

اربعین یک «ابررسانه زنده» است

رئیس دانشکده علوم اجتماعی، ارتباطات و رسانه با انتشار مطلب و ویدئویی در صفحه شخصی خود در فضای مجازی با تشریح تغییر قواعد عادی اجتماعی در مراسم اربعین گفت: اربعین صرفاً «وارونگی موقت قواعد زندگی روزمره» نیست بلکه آشکار شدن ظرفیت‌های فراموش‌شده مردم برای همدلی، ایثار، خدمت، اعتماد،حل مشکلات مردم و ساختن جامعه معنابنیان است.
 اربعین یک «ابررسانه زنده» است

به گزارش ایسنا، اکبر نصراللهی - استاد ارتباطات - با اشاره به اینکه راهپیمایی اربعین از بسیاری جهات با قواعد متعارف زندگی روزمره تفاوت دارد، اظهار کرد: در این رویداد عظیم، بسیاری از ویژگی‌های فردی، تفاوت‌های اجتماعی و تشریفات معمول زندگی روزمره کم‌رنگ یا حذف می‌شوند و نوعی همبستگی و همدلی فراگیر میان انسان‌ها شکل می‌گیرد.

وی افزود: در اربعین، زائران بر اساس باور، ایمان و تجربه زیسته خود حرکت می‌کنند و شایعات، اخبار منفی، عملیات روانی، هیاهوی فضای مجازی و حتی نگرانی‌های امنیتی نمی‌تواند مسیر و اراده آنان را تغییر دهد.

رئیس دانشکده علوم اجتماعی، ارتباطات و رسانه دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی تصریح کرد: بر اساس شواهد انبوه، اربعین فقط یک پیاده‌روی یا یک آیین مذهبی نیست، بلکه بزرگ‌ترین آزمایشگاه زنده ارتباطات انسانی، فناوری اجتماعی، تمدن‌سازی و افزایش سرمایه اجتماعی در جهان معاصر است.

این استاد ارتباطات ادامه داد: جامعه‌شناسان این پدیده را «همبستگی جمعی»، مردم‌شناسان «کمونیتاس» و روان‌شناسان «قدرت معنا» می‌دانند؛ اما از منظر علوم ارتباطات، اربعین یک «ابررسانه زنده» است؛ جایی که هر زائر یک رسانه، هر موکب یک کانون ارتباطی و کل این مسیر، شبکه‌ای عظیم برای تولید، انتقال و بازتولید معناست.

دکتر نصراللهی با انتقاد از نحوه پوشش راهپیمایی اربعین در  رسانه‌های جریان اصلی خارجی گفت: با وجود آنکه اربعین از نظر ارزش‌های خبری، از جمله عظمت رویداد، استثنایی بودن، فراوانی، دربرگیری، ابعاد انسانی، فرهنگی و ارتباطی،از مهم‌ترین رویدادهای جهان محسوب می‌شود، بسیاری از این رسانه‌ها یا واقعیت‌ها و جلوه‌های مثبت آن را پوشش نمی‌دهند و یا با برجسته‌سازی برخی رخدادهای محدود و طبیعی که در هر اجتماع میلیونی ممکن است رخ دهد، تصویری ناقص و غیرواقعی از اربعین ارائه می‌کنند.

وی افزود: حضور میلیون‌ها زائر از ده‌ها کشور جهان در گرمای نزدیک به ۵۰ درجه عراق، در شرایطی که تهدیدهای امنیتی، فضاسازی‌های رسانه‌ای و فشارهای مختلف نیز وجود دارد، خود رویدادی کم‌نظیر و دارای ارزش های خبری بسیار بالاست. اگر رسانه‌ها صرف‌نظر از گرایش‌های سیاسی، مذهبی و ایدئولوژیک، بر اساس اصول حرفه‌ای، انصاف و بی‌طرفی عمل کنند، نمی‌توانند از کنار چنین رویداد عظیم انسانی و ارتباطی بی‌تفاوت عبور کنند.

رئیس دانشکده علوم اجتماعی، ارتباطات و رسانه با اشاره به درگیری محدود شب گذشته در کربلا میان یک جریان منتسب به جریان شیرازی و تعدادی از زائران اظهار کرد: وقوع حوادث محدود در هر اجتماع چندمیلیونی با وجودانگیزه‌های بالای دشمن برای اختلاف،  امری دور از انتظار نیست، بدیهی است که جریان‌های معاند تلاش می‌کنند از چنین رخدادهایی برای مخدوش کردن چهره اربعین و ایجاد اختلاف میان مسلمانان، بهره‌برداری رسانه‌ای کنند. از این‌رو، هر اقدامی که زمینه سوءاستفاده دشمنان و تضعیف وحدت مسلمانان را فراهم کند، اقدامی برخلاف منافع ملت‌های ایران، عراق و جهان اسلام خواهد بود.

وی همچنین با اشاره به تشییع گسترده و باشکوه پیکر شهدای ایرانی در عراق گفت: استقبال کم‌نظیر مردم عراق از این مراسم و همچنین میزبانی کریمانه آنان از میلیون‌ها زائر اربعین، جلوه‌ای روشن از عمق پیوندهای دینی، فرهنگی و تاریخی دو ملت است. طبیعی است که مخالفان این همبستگی، تلاش کنند با برجسته‌سازی حوادث محدود و حاشیه‌ای، این واقعیت بزرگ، مهمان‌نوازی مردم عراق و شکوه بی‌بدیل راهپیمایی اربعین را کمرنگ کرده و به حاشیه برانند.

انتهای پیام



۳ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

تقدیر معاون اول رییس‌جمهور از استاندار خوزستان به‌ پاس برگزاری باشکوه اربعین حسینی

به گزارش خبرنگار برنا از اهواز، محمدرضا عارف در مراسم تقدیر از دست‌اندرکاران اربعین حسینی که چهارشنبه بیست و هشتم مرداد ماه در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد، با اهدای لوح سپاس از سید محمدرضا موالی زاده(استاندار خوزستان و رییس ستاد اربعین استان)، به‌دلیل مدیریت مؤثر در برگزاری مراسم راهپیمایی اربعین حسینی سال جاری قدردانی به عمل آورد.

معاون اول رییس‌جمهور در لوح سپاس اهدایی خطاب به استاندار خوزستان، این رویداد عظیم را "بزرگ‌ترین همایش وحدت‌آفرین امت اسلامی" برشمرده و نوشته است: مدیریت مدبرانه استاندار در ساماندهی زیرساخت‌ها، هماهنگی دستگاه‌های اجرایی و ارایه راهکارهای اثرگذار در مواجهه با چالش‌های ترافیکی و خدمت‌رسانی، نقش ماندگاری در اعتلای سطح کمی و کیفی این آیین انسان‌ساز ایفاء کرده است.

عارف ضمن گرامیداشت یاد رهبر شهید انقلاب اسلامی، حضرت آیت‌الله العظمی سیدعلی خامنه‌ای(ره)، بیان کرده که روح بلند آن شهید والامقام امروز شاهد خدمت صادقانه خادمان زایران حسینی در خوزستان است.

معاون اول رییس‌جمهور در پایان با آرزوی توفیق روزافزون برای استاندار خوزستان، اضافه کرد: امیدواریم با بهره‌گیری از رهنمودهای مقام معظم رهبری(مدظله‌العالی) و توجه های حضرت ولی عصر(عج)، شاهد تداوم این خدمات ارزشمند باشیم.

لازم به توضیح است که ستاد اربعین استان خوزستان امسال با اجرای طرح‌های ابتکاری در حوزه حمل‌ونقل، اسکان اضطراری و خدمات بهداشتی، میزبان بیش از دو میلیون زایر پیاده از نقاط مختلف کشور بود.

انتهای پیام/




 سردمداران ورود و خروج حقیقی‌ها - ۱۴۰۵/۰۵/۳۱
۲ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

سردمداران ورود و خروج حقیقی‌ها - ۱۴۰۵/۰۵/۳۱

k: خروج | ورود | حقیقی | سردمداران

 اظهارات جدید ترامپ درباره مذاکره و توافق با ایران
۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

اظهارات جدید ترامپ درباره مذاکره و توافق با ایران

دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا بار دیگر با اظهارات متناقض درباره ایران که دیگر در افکار عمومی جهان و محافل دیپلماتیک غیر قابل باور تلقی می شود ، ادعا کرد: «من فقط توافق‌های خوب انجام می‌دهم.»

 «جنگ اقتصادی» ؛ اسم رمزعقب‌نشینی از «تقابل سخت»
۲ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

«جنگ اقتصادی» ؛ اسم رمزعقب‌نشینی از «تقابل سخت»

آرمان امروز-سرویس دیپلماسی: جنگ اقتصادی ترامپ علیه ایران نه یک سیاست ساده تحریم و فشار حداکثری، بلکه برنامه‌ای حساب‌شده و چندلایه از فریب استراتژیک است که از همان آغاز با دو هدف اصلی طراحی شده است. هدف نخست گریز از درگیری مستقیم نظامی و جنگ سخت با ایران است؛ جنگی که هزینه‌های انسانی، مالی و [ ]

 بالاترین نشان تاب‌آوری و مسئولیت‌پذیری در روزهای جنگ برای پتروشیمی تبریز
۲ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

بالاترین نشان تاب‌آوری و مسئولیت‌پذیری در روزهای جنگ برای پتروشیمی تبریز

آرمان امروز : پتروشیمی تبریز در ششمین دوره جشنواره روابط عمومی و مسئولیت اجتماعی و همایش «شرکت‌های پیشرو در زمینه مسئولیت اجتماعی ارتباط‌محور»، موفق به دریافت «نشان عالی مسئولیت اجتماعی» و عنوان «برند خوب» شد؛ موفقیتی که با توجه به ارزیابی عملکرد سازمان‌ها در شرایط جنگی و بحران، اهمیت ویژه‌ای دارد. ششمین دوره این جشنواره [ ]

 رشته «بازی‌سازی» وارد دانشگاه‌ها شد
۲ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

رشته «بازی‌سازی» وارد دانشگاه‌ها شد

دنیای اقتصاد: رشته کارشناسی بازی‌سازی پس از تصویب در شورای‌عالی انقلاب فرهنگی، از مهرماه امسال در دانشگاه اصفهان به‌عنوان نخستین دانشگاه مجری، پذیرش دانشجو را آغاز می‌کند. این تصمیم در نشست مشترک بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای، پارک ملی علوم و فناوری‌های نرم و دانشگاه علم و فرهنگ جهاد دانشگاهی اعلام شد. هم‌زمان، دانشکده هوش مصنوعی و کامپیوتر دانشگاه علم و فرهنگ نیز تا دو هفته دیگر افتتاح می‌شود تا زمینه آموزش تخصصی در این حوزه‌ها فراهم شود. 

 محکومیت خواننده‌ زن به 4 سال حبس
۲ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

محکومیت خواننده‌ زن به 4 سال حبس

آرمان امروز : هیوا سیفی‌زاده که در جریان تک‌خوانی در «عمارت روبرو» در اسفند ۱۴۰۳ بازداشت شده بود، اعلام کرد در دادگاه بدوی برای او حکم چهار سال حبس صادر شده است. هیوا سیفی‌زاده که در جریان تک‌خوانی در «عمارت روبرو» در اسفند ۱۴۰۳ بازداشت شده بود، اعلام کرد در دادگاه بدوی برای او حکم [ ]