قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۶

۵۱ مجروح در یورش ارتش صهیونیستی به قلندیا

در پی یورش گسترده نیروهای رژیم صهیونیستی به اردوگاه آوارگان قلندیا در کرانه باختری اشغالی، دست‌کم ۵۱ فلسطینی زخمی شدند. ارتش صهیونیستی همزمان مغازه‌های تجاری را تخریب، در شهر کفر عقب منع رفت‌وآمد برقرار و مسیرهای منتهی به قدس را مسدود کردند.
 ۵۱ مجروح در یورش ارتش صهیونیستی به قلندیا
به گزارش ایسنا، استانداری قدس به شبکه الجزیره اعلام کرد در جریان یورش گسترده نیروهای رژیم صهیونیستی به اردوگاه آوارگان قلندیا در کرانه باختری اشغالی، دست‌کم ۵۱ فلسطینی زخمی شدند.

بر اساس این گزارش، نظامیان صهیونیست روز پنجشنبه مغازه‌های تجاری نزدیک ایست بازرسی قلندیا را تخریب کردند و سپس در شهر همجوار کفر عقب مقررات منع رفت‌وآمد برقرار کرده و جاده‌های ارتباطی این منطقه با شهر قدس را بستند.

جمعیت هلال احمر فلسطین اعلام کرد ۳۵ نفر بر اثر ضرب و شتم شدید به بیمارستان منتقل شدند و ۶ نفر دیگر نیز در محل حادثه تحت درمان قرار گرفتند. همچنین یک فلسطینی بر اثر اصابت گلوله فولادی با روکش لاستیکی زخمی شد.

به گفته هلال احمر فلسطین، ۶ نفر دیگر نیز به دلیل استنشاق گاز اشک‌آور دچار مصدومیت شدند.

این نهاد افزود نیروهای رژیم صهیونیستی از اواخر چهارشنبه شب مانع دسترسی آمبولانس‌ها به مجروحان شدند، اما نیروهای امدادی با وجود این محدودیت‌ها موفق شدند شماری از بیماران، از جمله افرادی که نیاز فوری به دیالیز کلیه داشتند، را تخلیه و منتقل کنند.

همچنین نظامیان صهیونیست با پرتاب نارنجک‌های صوتی به سمت خبرنگارانی که در ورودی اردوگاه مستقر بودند، آنها را مجبور به ترک محل کردند.

رسانه‌های فلسطینی نیز گزارش دادند ده‌ها فلسطینی، از جمله زنان و کودکان، برای بازجویی میدانی بازداشت شدند و برخی منازل مسکونی به محل‌های موقت بازداشت و بازجویی تبدیل شد.

همزمان، نیروهای رژیم صهیونیستی به شهر جنین نیز یورش بردند که بنا بر اعلام هلال احمر فلسطین، در جریان آن یک فلسطینی هدف گلوله قرار گرفت و فرد دیگری مورد ضرب و شتم قرار گرفت.

این گزارش می‌افزاید حملات ارتش رژیم صهیونیستی و خشونت شهرک‌نشینان علیه فلسطینیان در کرانه باختری طی ماه‌های اخیر همزمان با افزایش تخریب املاک فلسطینیان و تصرف غیرقانونی زمین‌های آنان تشدید شده است.

بر اساس آمار گروه‌های حقوق بشری، تنها در نیمه نخست سال جاری بیش از ۱۱ هزار حمله از سوی نظامیان و شهرک‌نشینان صهیونیست در کرانه باختری ثبت شده و بیش از ۲۳۰۰ فلسطینی نیز به دلیل خشونت شهرک‌نشینان و محدودیت‌های ناشی از آن، ناچار به ترک خانه‌های خود شده‌اند.

انتهای پیام

 



 از عقدنامه امیرکبیر تا شناسنامه مشاهیر؛ روایت یک موزه متفاوت در تهران

از عقدنامه امیرکبیر تا شناسنامه مشاهیر؛ روایت یک موزه متفاوت در تهران

موزه ثبت احوال تهران در جریان بازدید جمعی از خبرنگاران و اصحاب رسانه، بخشی از گنجینه اسناد هویتی و تاریخی خود را به نمایش گذاشت.

 نفت ۹۱ دلاری؛ بحران هرمز به اقتصاد جهان رسید

نفت ۹۱ دلاری؛ بحران هرمز به اقتصاد جهان رسید

حسن مرادی می‌گوید ایران با استفاده از مسیرهای ریلی و خطوط ساحلی می‌تواند بخشی از صادرات نفت را حفظ کند

 آب پاکی هرمز روی دست ترامپ | جنگ به سفره آمریکایی‌ها رسید

آب پاکی هرمز روی دست ترامپ | جنگ به سفره آمریکایی‌ها رسید

تازه ترین شماره روزنامه همشهری امروز چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ با مطالب و گزارش هایی درباره مهمترین مسائل روز ایران و جهان منتشر شد.

 لوکس‌بازی در شمال تهران وسط جنگ/ خانه کلنگی متری 2.5 میلیارد تومان به فروش می  رسد/ تهران؛ گران‌تر از مونیخ و پاریس شد!

لوکس‌بازی در شمال تهران وسط جنگ/ خانه کلنگی متری 2.5 میلیارد تومان به فروش می رسد/ تهران؛ گران‌تر از مونیخ و پاریس شد!

اقتصادنیوز: بازار مسکن تهران در مقایسه با بسیاری از شهرهای بزرگ جهان، دیگر صرفاً یک بازار گران در سطح منطقه محسوب نمی‌شود و در برخی مقایسه‌های بین‌المللی، قیمت هر مترمربع یک واحد لوکس در منطقه یک پایتخت تهران به محدوده شهرهای گران‌قیمت جهان رسیده است.

 ایران می‌تواند از تحریم روسیه یک فرصت اقتصادی بسازد

ایران می‌تواند از تحریم روسیه یک فرصت اقتصادی بسازد

تحولات ژئوپلیتیک و تحریم‌های مشترک ایران و روسیه، فرصت کم‌سابقه‌ای برای بازتعریف روابط اقتصادی دو کشور ایجاد کرده است؛ فرصتی که می‌تواند از تجارت صرف فراتر ر...

 صدای کارگر، بازنشسته و کارفرما باید به اتاق مدیرعامل تامین اجتماعی برسد

صدای کارگر، بازنشسته و کارفرما باید به اتاق مدیرعامل تامین اجتماعی برسد

اگر قرار است نظریه وفاق در سازمان تامین اجتماعی نیز به معنای واقعی کلمه اجرا شود، شاید یکی از بهترین عرصه‌های آزمون آن همین‌جا باشد؛ جایی که سه ضلع اصلی یعنی کارگر، کارفرما و بازنشسته باید در فرآیند تصمیم‌سازی بیش از گذشته دیده و شنیده شوند.

 ترامپ اعمال تعرفه ۵۰ درصدی علیه کانادا را برای سه روز متوقف کرد

ترامپ اعمال تعرفه ۵۰ درصدی علیه کانادا را برای سه روز متوقف کرد

«دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا روز چهارشنبه اعمال موج جدیدی از تعرفه‌ها علیه کانادا را که قرار بود از نیمه‌شب به وقت آمریکا اجرایی شود، متوقف کرد.

 انتقاد صریح روزنامه جمهوری اسلامی: مسئولان ارشد وزارت خارجه با طالبان قوم و خویش هستند؟ | سخن از به رسمیت شناخته شدن طالبان گفته می‌شود

انتقاد صریح روزنامه جمهوری اسلامی: مسئولان ارشد وزارت خارجه با طالبان قوم و خویش هستند؟ | سخن از به رسمیت شناخته شدن طالبان گفته می‌شود

اقتصادنیوز: چه اتفاقی در راهروهای وزارت خارجه افتاده که سخن از به رسمیت شناخته شدن طالبانی می‌گویند که رسماً اعلام کرده هرگز به آراء مردم مراجعه نخواهد کرد چون اعتقادی به آن ندارد؟