قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۹

افزایش چشمگیر محکومیت‌های تعزیرات گلستان/پرونده‌های ورودی کاهش یافت

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان گلستان با اشاره به افزایش قابل توجه میزان محکومیت‌های صادرشده در پرونده‌های تخلفاتی گفت: در چهار ماهه امسال میزان محکومیت‌های صادرشده در پرونده‌های رسیدگی‌شده به حدود سه هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال رسیده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته تقریباً چهار برابر افزایش داشته است.
 افزایش چشمگیر محکومیت‌های تعزیرات گلستان/پرونده‌های ورودی کاهش یافت

رضا قشلاقی بعدازظهر دوشنبه ۱۹ مرداد با حضور در تحریریه ایسنا در استان گلستان اظهار کرد: بسیاری از مردم و حتی برخی مسئولان سازمان تعزیرات حکومتی را با دستگاه‌های نظارتی اشتباه می‌گیرند، در حالی که مأموریت اصلی تعزیرات رسیدگی به تخلفات است و وظیفه نظارت بر عهده دستگاه‌های دیگری قرار دارد.

وی افزود: تعزیرات حکومتی برای تسهیل نظارت و کمک به دستگاه‌های متولی در طول سال و در مناسبت‌ها و طرح‌های مختلف، گشت‌های مشترک نظارتی را با دستگاه‌هایی همچون سازمان جهاد کشاورزی، اداره‌کل صنعت، معدن و تجارت، اتاق اصناف، دانشگاه علوم پزشکی و پلیس امنیت اقتصادی برگزار می‌کند.

مدیرکل تعزیرات حکومتی گلستان گفت: در سال ۱۴۰۴ بیش از ۶۰ طرح نظارتی در سطح استان با مشارکت دستگاه‌های مرتبط اجرا شد که از جمله آنها می‌توان به طرح‌های ویژه نوروز، ماه مبارک رمضان و بازگشایی مدارس اشاره کرد.

وی با بیان اینکه میزان محکومیت‌ها نیز رشد قابل توجهی داشته، گفت: در چهار ماهه سال گذشته ارزش ریالی محکومیت‌های صادرشده حدود ۷۲۵ میلیارد ریال بود، اما این رقم در چهار ماهه امسال به حدود سه هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان رسیده است.

قشلاقی خاطرنشان کرد: در چهار ماهه سال گذشته مجموع پرونده‌های ورودی در حوزه‌های مختلف از جمله کالا و خدمات، قاچاق کالا و ارز و بهداشت و درمان حدود شش هزار و ۷۰۴ فقره پرونده بود که این تعداد در چهار ماهه ابتدایی سال جاری به حدود شش هزار و ۵۶۷ فقره پرونده رسیده و تقریباً دو درصد کاهش در میزان ورودی پرونده‌ها داشته‌ایم.

وی با اشاره به برخورد با تخلفات عمده و سوءاستفاده از شرایط اقتصادی کشور، گفت: در کنار افزایش بازرسی‌ها تلاش کرده‌ایم با استفاده از ظرفیت‌های قانونی و صدور آرای متناسب و بازدارنده، برخورد قاطع‌تری با متخلفان داشته باشیم.

مدیرکل تعزیرات حکومتی گلستان برخورد با قاچاق محصولات جنگلی را از دیگر اولویت‌های تعزیرات استان عنوان کرد و گفت: برداشت غیرمجاز محصولات جنگلی از جمله چلم و قارچ، علاوه بر جنبه تخلفاتی، آسیب‌های زیست‌محیطی نیز به همراه دارد و تعزیرات با همکاری دستگاه‌های مرتبط، با این نوع تخلفات برخورد می‌کند.

قشلاقی همچنین نان و آرد را از کالاهای استراتژیک و مورد توجه تعزیرات دانست و افزود: یکی از اولویت‌های اصلی ما برخورد با تخلفات حوزه نان و خروج غیرمجاز آرد یارانه‌ای از چرخه مصرف است.

مدیرکل تعزیرات حکومتی گلستان با اشاره به اهمیت نظارت بر انبارهای کالاهای اساسی، گفت: ثبت انبارها و ثبت ورود و خروج کالا در سامانه‌های مربوطه از تکالیف قانونی واحدهای نگهدارنده کالا است و در صورت رعایت نکردن این الزامات، پرونده تخلفاتی تشکیل و مطابق قانون با متخلفان برخورد خواهد شد.

وی با تأکید بر نقش رسانه‌ها در تقویت نظارت بر بازار اظهار کرد: اصحاب رسانه می‌توانند در شناسایی ظرفیت‌های تعزیرات، مطالبه‌گری از دستگاه‌ها و همچنین شناسایی نقاط ضعف و مشکلات، نقش مؤثری داشته باشند و به عنوان نماینده افکار عمومی، مواردی را که نیازمند ورود دستگاه‌های نظارتی و تعزیرات است، پیگیری کنند.

وی با تفکیک «گرانی» از «گران‌فروشی» تصریح کرد: گرانی ممکن است ناشی از شاخص‌های اقتصادی، افزایش هزینه تمام‌شده، دستمزد کارگر، بیمه و سایر عوامل باشد و رسیدگی تعزیرات ناظر بر گران‌فروشی، کم‌فروشی، تقلب، احتکار و سایر تخلفاتی است که قانون مشخص کرده است.

انتهای پیام



۴ ساعت قبل / سایت افکارنیوز

بیانیه شدیداللحن مصر، قطر و ترکیه علیه اسرائیل/ درخواست از ترامپ

مصر، قطر و ترکیه در بیانیه‌ای مشترک، حملات اخیر رژیم صهیونیستی به نوار غزه که به شهادت شمار جدیدی از غیرنظامیان منجر شد، به شدت محکوم کردند.

در این بیانیه آمده است: ما به شدت از نقضهای مستمر آتش‌بس در نوار غزه نگرانیم و تاکید می‌کنیم که تشدید حملات اسرائیل، تلاشهای منطقه‌ای و بین‌المللی را در این مرحله حساس تضعیف می‌کند.

این سه کشور بار دیگر بر لزوم پایبندی اسرائیل به تمام تعهدات خود بر اساس توافقنامه آتش‌بس در غزه و ضرورت اجتناب آن از هرگونه اقدامی که ممکن است آتش‌بس را تضعیف کند یا به تشدید تنش منجر شود، تأکید کردند.

در خاتمه این بیانیه آمده است: ما بار دیگر از جامعه بین‌المللی و شورای صلح به رهبری رئیس‌جمهور ترامپ می‌خواهیم که بر پایبندی به آتش‌بس در غزه نظارت کنند.

وزارت بهداشت فلسطین امروز نیز اعلام کرد که در سایه تداوم حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه، در ۲۴ ساعت گذشته، ۱۰ نفر دیگر شهید و ۲۵ تن زخمی شده‌اند.




 سازمان لیگ: دیدار تراکتور و پرسپولیس بدون تماشاگر برگزار می‌شود
۳ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

سازمان لیگ: دیدار تراکتور و پرسپولیس بدون تماشاگر برگزار می‌شود

دیدار دو تیم تراکتور تبریز و پرسپولیس در هفته سوم لیگ برتر بدون تماشاگر است.

 بیرانوند و حسین‌زاده در آستانه اعزام به ژاپن!
۶ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

بیرانوند و حسین‌زاده در آستانه اعزام به ژاپن!

صحبت‌هایی در خصوص اعزام امیرحسین حسین‌زاده و علیرضا بیرانوند به بازی‌های آسیایی ناگویا وجود دارد.

 شاهزاده هری و همسرش پس از ۶ سال به بریتانیا برمی‌گردند | آیا خانواده سلطنتی از بازگشت هری و مگان استقبال می‌کنند؟
۱ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

شاهزاده هری و همسرش پس از ۶ سال به بریتانیا برمی‌گردند | آیا خانواده سلطنتی از بازگشت هری و مگان استقبال می‌کنند؟

شاهزاده هری مایل است با پدرش آشتی کند و زمان بیشتری را با او که به دلیل ابتلا به سرطان تحت درمان است، بگذراند.

 آلن ایر: تحریم های جدید علیه ایران نشان دهنده درماندگی آمریکا است
۵۲ دقیقه قبل / خبرگزاری ایرنا

آلن ایر: تحریم های جدید علیه ایران نشان دهنده درماندگی آمریکا است

تهران - ایرنا - مذاکره‌کننده سابق وزارت امور خارجه آمریکا گفت، تحریم های جدید علیه ایران نشان دهنده درماندگی (دولت آمریکا) است و درخت تحریم ها علیه ایران قطع شده است.

 حجت الاسلام قمی: «مسجد» محور جامعه مبعوث است
۳ ساعت قبل / خبرگزاری مهر

حجت الاسلام قمی: «مسجد» محور جامعه مبعوث است

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی گفت: امروز بعثت مردمی را شاهد هستیم که اراده‌ای جمعی و فولادین برای تحقق فرمان الهی و مواجهه با قلدرها و زورگوهای عالم را رقم زده‌اند.

 شادی گل جالب صیادمنش پس از درخشش امشب!
۱ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

شادی گل جالب صیادمنش پس از درخشش امشب!

شادی گل جالب صیادمنش پس از درخشش امشب در لیگ اروپا