قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۱

آغاز برداشت ذرت علوفه‌ای از ۱۶ هزار هکتار اراضی مرودشت

مسئول اداره تولیدات گیاهی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت از آغاز برداشت ذرت علوفه‌ای در این شهرستان خبر داد و گفت: پیش‌بینی می‌شود امسال بیش از یک میلیون تن ذرت علوفه‌ای از سطح ۱۶ هزار هکتار اراضی زیرکشت این محصول برداشت شود.
 آغاز برداشت ذرت علوفه‌ای از ۱۶ هزار هکتار اراضی مرودشت

روح‌الله عزیزی، یکشنبه ۱۱ مرداد در حاشیه بازدید از عملیات برداشت ذرت علوفه‌ای شهرستان مرودشت با اعلام این خبر گفت: برداشت ذرت علوفه‌ای در شهرستان مرودشت از اوایل مردادماه آغاز شده و تا پایان مهرماه ادامه خواهد داشت.

وی با اشاره به جایگاه شهرستان مرودشت در تولید علوفه استان فارس افزود: بیش از ۱۶ هزار هکتار از اراضی این شهرستان به کشت ذرت علوفه‌ای اختصاص دارد که تمامی این سطح با استفاده از روش‌های نوین آبیاری آبیاری می‌شود.

مسئول اداره تولیدات گیاهی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت ادامه داد: عملیات کاشت، داشت و برداشت ذرت علوفه‌ای در این اراضی نیز به‌صورت کاملاً مکانیزه انجام می‌شود.

وی یادآور شد: پیش‌بینی می‌شود در سال جاری بیش از یک میلیون تن ذرت علوفه‌ای از اراضی زیرکشت این محصول در شهرستان برداشت شود.

مسئول اداره تولیدات گیاهی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت افزود: بخشی از این محصول پس از تأمین نیاز دامداران شهرستان، به شهرستان‌ها و استان‌های همجوار ارسال خواهد شد.

عزیزی با اشاره به اهمیت ذرت علوفه‌ای در بخش دامپروری بیان کرد: این محصول یکی از مهم‌ترین منابع تأمین خوراک دام به شمار می‌رود و تولید مناسب آن نقش مؤثری در پایداری تولیدات دامی، تأمین نیاز دامداران و رونق بخش کشاورزی شهرستان دارد.

انتهای پیام




 سخنان تکان‌دهنده سخنگوی سپاه از تغییر قواعد بازی

سخنان تکان‌دهنده سخنگوی سپاه از تغییر قواعد بازی

سخنگوی سپاه با اشاره به توان موشکی ایران، گفت: اگر جنگی آغاز شود، تسلیحات ما در تمامی ابعاد با گذشته کاملاً متفاوت خواهد بود.

 نفت؛ ثروت یا دام؟ هشدار بانک جهانی به اقتصادهای صادرکننده

نفت؛ ثروت یا دام؟ هشدار بانک جهانی به اقتصادهای صادرکننده

نفت و مواد خام می‌توانند برای کشورهای صادرکننده منبع ثروت باشند، اما اگر درآمدهای حاصل از رونق کالاهای پایه درست مدیریت نشوند، همین منابع به منشأ بی‌ثباتی اقتصادی تبدیل می‌شوند. بر اساس گزارش بانک جهانی، حدود دو سوم اقتصادهای نوظهور و در حال توسعه و ۹۰ درصد کشورهای کم‌درآمد به صادرات کالاهای پایه وابسته‌اند. در این اقتصادها، افزایش قیمت نفت، فلزات و سایر کامودیتی‌ها معمولاً درآمد دولت و مخارج عمومی را بالا می‌برد؛ اما با سقوط قیمت‌ها، دولت نیز ناچار به کاهش هزینه‌ها می‌شود. نتیجه، سیاست مالی «موافق چرخه» و تشدید نوسانات اقتصادی است.

 ترامپ: تا اواخر امسال با کیم جونگ اون دیدار می‌کنم

ترامپ: تا اواخر امسال با کیم جونگ اون دیدار می‌کنم

ترامپ اعلام کرد که اواخر امسال با کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی، دیدار خواهد کرد. او در عین حال خاطرنشان کرد که پیونگ یانگ ۵۷ سلاح هسته‌ای «بسیار قدرتمند» دارد.این اولین باری است که او به رقم مشخصی از زرادخانه هسته‌ای این کشور اشاره کرده است.

 پیش بینی قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ | طلا گران‌تر می‌شود؟

پیش بینی قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ | طلا گران‌تر می‌شود؟

قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ در حالی دنبال می‌شود که بازار در معاملات روز گذشته با رشد هم‌زمان دلار و اونس جهانی طلا، روندی کاملاً صعودی داشت....

 قیمت دلار، یورو و پوند امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد 1405/ کاهش قیمت دلار و یورو

قیمت دلار، یورو و پوند امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد 1405/ کاهش قیمت دلار و یورو

اقتصادنیوز: قیمت دلار امروز با کاهش نسبت به روز گذشته به، 189,830 (یکصد و هشتاد و نه هزار و هشتصد و سی) تومان رسید.

 غریب‌آبادی: جنگ نظامی نتیجه نداد، حالا نام شکست بعدی را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌اند

غریب‌آبادی: جنگ نظامی نتیجه نداد، حالا نام شکست بعدی را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌اند

تهران-ایرنا- معاون حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه تاکید کرد که آمریکا پس از ناکامی در جنگ نظامی، اکنون با عنوان «جنگ اقتصادی» در پی اعمال فشار بیشتر بر ایران است و این رویکرد را ناشی از محاسبات غلط و تلاش برای پوشاندن شکست‌های پیشین دانست.

 نتایج کنکور سراسری ۱۴۰۵ کی اعلام می‌شود؟

نتایج کنکور سراسری ۱۴۰۵ کی اعلام می‌شود؟

دکتر رضا محمدی صبح امروز پنجشنبه در حاشیه بازدید از جلسه آزمون داوطلبان کنکور در دانشگاه امام صادق ضمن بیان این مطلب تاکید کرد: نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد اواخر هفته آینده بر روی سایت سازمان سنجش آموزش کشور قرار می‌گیرد.

 دوران لیدری پتروشیمی‌ها به پایان رسیده است؟ | چه عواملی صنایع پتروشیمی را تهدید می‌کند؟

دوران لیدری پتروشیمی‌ها به پایان رسیده است؟ | چه عواملی صنایع پتروشیمی را تهدید می‌کند؟

باوجود ارزندگی صنایع پتروشیمی شاهد آن هستیم که طی سال‌های اخیر میزان سرمایه‌گذاری در این گروه‌ها به‌صورت قابل توجهی کاهش‌یافته است؟ جواد فلاحیان، کارشناس باز...