قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۵/۰۵/۲۰

فیلم کوتاه نباید ویترین جشنواره‌ها باشد

سعید دشتی کارگردان با انتقاد از نگاه جشنواره‌محور به فیلم کوتاه تأکید کرد: «فیلم وقتی معنا پیدا می‌کند که روی پرده و در کنار مخاطب دیده شود، نه وقتی چند داور متخصص درباره‌اش تصمیم می‌گیرند.» او اکران عمومی را تولدِ واقعیِ اثر دانست و گفت که ارزش یک فیلم کوتاه را نباید با تعداد جوایز بین‌المللیِ آن سنجید، بلکه با لحظاتی که در سالن سینما میان تماشاگران زنده می‌شود.
 فیلم کوتاه نباید ویترین جشنواره‌ها باشد

سعید دشتی - کارگردان سینما- در گفت‌وگو با ایسنا، درباره وضعیت امروز فیلم کوتاه ایران اظهار کرد: در چند سال اخیر، به‌ویژه در هفت یا هشت سال گذشته، فیلم کوتاه ایران هم در عرصه جهانی و هم از نظر تنوع ژانری رشد قابل توجهی داشته است.

به گفته او، ورود ژانرهای تازه به سینمای کوتاه می‌تواند به مرور بر سینمای بلند نیز اثر بگذارد و آن را از فضای محدود ژانرهای اجتماعی و کمدی خارج کند.

او عنوان کرد: بسیاری از فیلمسازانی که وارد سینمای بلند می‌شوند، پیش از آن تجربه ساخت یا فعالیت در فیلم کوتاه داشته‌اند. وقتی یک فیلمساز در فیلم کوتاه سلیقه و امضای شخصی خود را کشف می‌کند، همان نگاه را به سینمای بلند منتقل خواهد کرد و به همین دلیل فیلم کوتاه می‌تواند بخشی از آسیب‌هایی را که امروز سینمای بلند با آن مواجه است، ترمیم کند.

این فیلمساز با اشاره به اینکه فیلم کوتاه را می‌توان به «تیم ملی امید» تشبیه کرد، افزود: برخی فیلم کوتاه را صرفاً پلی برای رسیدن به سینمای بلند می‌دانند، اما در بسیاری از کشورهای جهان فیلمسازانی وجود دارند که خود را تنها فیلمساز کوتاه می‌دانند و علاقه‌ای به ساخت فیلم بلند ندارند. بنابراین فیلم کوتاه می‌تواند هویت و جایگاه مستقل خود را نیز داشته باشد.

دشتی تأکید کرد که تحقق این ظرفیت‌ها تنها به فیلمسازان وابسته نیست و مدیران فرهنگی نیز باید بسترهای لازم برای اکران، پخش و حمایت از تنوع ژانری را فراهم کنند.

او درباره ظرفیت فیلم کوتاه برای پرداختن به مسائل روز جامعه نیز گفت: این تصور که فیلم کوتاه فقط برشی از یک فیلم بلند است، معمولاً ناشی از ضعف برخی فیلمنامه‌هاست. فیلم کوتاه می‌تواند کاملاً مستقل باشد و در همان زمان محدود، یک دغدغه اجتماعی یا انسانی را به شکل کامل مطرح کند.

بیشتر بخوانید:

از خفت‌گیرهای خیابانی تا فرار یک سرباز

به گفته او، در فیلم کوتاه نمونه‌های فراوانی از پرداختن به مسائل روز جامعه وجود دارد و این مدیوم ظرفیت آن را دارد که دغدغه‌های نویسنده و فیلمساز را بازتاب دهد، بدون آنکه نیاز باشد این موضوعات فقط در سینمای بلند مطرح شوند.

کارگردان فیلم سینمایی «بیلبورد» درباره استفاده از بازیگران شناخته‌شده در فیلم کوتاه تصریح کرد: استفاده از بازیگر چهره نه شرط لازم است و نه شرط کافی برای موفقیت …





 توافق اسلام‌آباد هم دقیقا شبیه برجام بود چون هیچ پشتوانه اجرایی نداشت و آمریکا لزومی به اجرای آن نمی‌دید
۴۳ دقیقه قبل / سایت اقتصاد 120

توافق اسلام‌آباد هم دقیقا شبیه برجام بود چون هیچ پشتوانه اجرایی نداشت و آمریکا لزومی به اجرای آن نمی‌دید

یادتان باشد آمریکایی‌ها کلا توافق می‌کنند که آن را اجرا نکنند و اصلا علاقه‌ای به اجرای یک توافق دو طرفه ندارند.

 گیس‌کشی جانانه با مشارکت ترانه علیدوستی و خواهر پژمان
۴۶ دقیقه قبل / سایت برترینها

گیس‌کشی جانانه با مشارکت ترانه علیدوستی و خواهر پژمان

منتقدانش می‌گویند مسئله این نیست که چرا فمینیست است؛ مسئله این است که چرا فمینیسم او در بعضی مقاطع پررنگ می‌شود و در بعضی بزنگاه‌های سیاسی، سکوتش پررنگ‌تر از حرف‌هایش است.

 لیست جدیدترین آگهی‌های استخدام مجموعه فروشگاه های امیران | ۳۱ مرداد ۱۴۰۵
۴۵ دقیقه قبل / سایت جابویژن

لیست جدیدترین آگهی‌های استخدام مجموعه فروشگاه های امیران | ۳۱ مرداد ۱۴۰۵

عنوان حقوق (میلیون تومان) لینک لابی وومن- خانم توافقی مشاهده جزئیات و ارسال رزومه کارشناس حسابداری توافقی مشاهده جزئیات و [ ]

 تازه‌ترین خبر‌های جنگ | ایران به کدام نفتکش‌ها اجازه عبور از هرمز را داد؟ | آخرین خبر از وضعیت خلبانان ایرانی در قطر
۱ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

تازه‌ترین خبر‌های جنگ | ایران به کدام نفتکش‌ها اجازه عبور از هرمز را داد؟ | آخرین خبر از وضعیت خلبانان ایرانی در قطر

از آتش بس میان ایران و آمریکا ۱۳۷ روز گذشته و مناقشه همچنان ادامه دارد. در تازه‌ترین تحولات، دونالد ترامپ رییس جمهور آمریکا با ادعا اینکه ایرانی‌ها هنوز برای یک توافق درست و مناسب آماده نیستند مدعی شد: من فقط توافق‌های خوب انجام می‌دهم.

 زمان ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان دکتری دانشگاه تهران اعلام شد
۲۰ دقیقه قبل / سایت جهان صنعت نیوز

زمان ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان دکتری دانشگاه تهران اعلام شد

دانشگاه تهران در اطلاعیه‌ای، زمان و نحوه ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان آزمون دکتری تخصصی (Ph.D) و دکتری دستیاری دامپزشکی برای نیمسال نخست سال تحصیلی ۱۴۰۶-۱۴۰۵ را اعلام کرد.

 بهزیستی درباره علت تأخیر چندماهه در پرداخت کمک‌ هزینه پوشینه و حق پرستاری خانواده های اوتیسم توضیح دهد/ حمایت دیر برسد، زحمت است نه خدمت
۴۴ دقیقه قبل / سایت رکنا

بهزیستی درباره علت تأخیر چندماهه در پرداخت کمک‌ هزینه پوشینه و حق پرستاری خانواده های اوتیسم توضیح دهد/ حمایت دیر برسد، زحمت است نه خدمت

اجتماعی رکنا، اوتیسم برای بسیاری از خانواده‌ها فقط یک تشخیص پزشکی نیست؛ مراقبتی تمام‌وقت است که هزینه‌های درمان، توانبخشی و پوشینه را به زندگی روزمره تحمیل می‌کند و گاهی یکی از والدین را از بازار کار خارج می‌کند. حالا خانواده‌ها می‌گویند در کنار این فشار سنگین، پرداخت برخی حمایت‌های بهزیستی از جمله کمک‌هزینه پوشینه و حق پرستاری ماه‌هاست با تأخیر مواجه شده و پاسخ روشنی درباره زمان پرداخت معوقات دریافت نکرده‌اند؛ حمایتی که وقتی دیر برسد، دیگر نمی‌تواند باری را که خانواده در این ماه‌ها به دوش کشیده، جبران کند.