قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۷

مطالبه‌گری رسانه و پاسخگویی مدیریت به توسعه منجر می‌شود

معاون سیاسی و امنیتی استانداری خراسان‌شمالی گفت: توسعه یک استان، محصولِ کار تک‌نفره نیست؛ بلکه حاصلِ حرکت هماهنگ چرخ‌های سیاست، اجرا و اطلاع‌رسانی است.
 مطالبه‌گری رسانه و پاسخگویی مدیریت به توسعه منجر می‌شود

 طاهر رستمی در گلباران مزار شهدا به مناسبت روز خبرنگار در ۱۷ مرداد اظهارکرد: توسعه یک استان، محصولِ کار تک‌نفره نیست؛ بلکه حاصلِ حرکت هماهنگ چرخ‌های سیاست، اجرا و اطلاع‌رسانی است، گاهی در میان این مسیر، تنشی میان «خبرنگار مطالبه‌گر» و «مدیر اجرایی» شکل می‌گیرد؛ زمانی که رسانه درباره علت توقف یک پروژه یا عدم تخصیص اعتبار پرسش می‌کند. اما آیا این پرسش، تهدید است یا فرصت؟

وی ادامه داد: واقعیت این است که ورود خبرنگاران به چرخه نظارت، نباید با نگاهی تدافعی از سوی مدیران مواجه شود، مدیرانی که از نقد سازنده دلخور می‌شوند، در واقع از شفافیت و در نتیجه از پیشرفت گریزان‌اند.

رستمی ادامه داد: وظیفه مدیر، پاسخگویی به پرسش‌های جامعه و وظیفه رسانه، بازتاب دقیق واقعیت‌ها برای پیشبرد توسعه است.


وی با اشاره به چالش‌های موجود و جنگ‌های نوین دشمن، بر لزوم ایستادگی و پیروزی انقلاب اسلامی تأکید کرد، گفت: انقلاب اسلامی در مقابل این جنگ‌های نوین، دست برتر را خواهد داشت؛ اما تحقق این امر مستلزم تلاش مضاعف و ایجاب می‌کند که همگی ما رسالت سنگین خود را به‌درستی ادا کنیم.

وی با تبریک روز خبرنگار، از نقش کلیدی رسانه‌ها در پاسداشت دستاوردهای چهل و هفت ساله انقلاب حمایت کرد و افزود: همه ما، چه در جایگاه‌های اجرایی و چه در حوزه رسانه، باید در زمره سربازان نظام و انقلاب باشیم و وظیفه خود را در پاسداشت دستاوردهای این نظام مقدس به‌درستی انجام دهیم.

انتهای پیام





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 جنسیس GV90 مدل ۲۰۲۷؛ شاسی‌بلند پرچم‌دار با درهای رولزرویسی
سایت اسب بخار

جنسیس GV90 مدل ۲۰۲۷؛ شاسی‌بلند پرچم‌دار با درهای رولزرویسی

پرچم‌دار جدید جنسیس با ۶۵۷ اسب‌ بخار قدرت، باتری ۱۲۳.۵ کیلووات‌ ساعتی و امکان سفارش کابین چهار نفره با درهای کالسکه‌ای یا همان رولزرویسی از راه رسیده است؛ ترکیبی که واقعاً لوکس و خاص به نظر می‌رسد.
 مدیرعامل زربد: خودپردازهای طلا می‌توانند اعتماد به خرید آنلاین را افزایش دهند
سایت توسعه برند

مدیرعامل زربد: خودپردازهای طلا می‌توانند اعتماد به خرید آنلاین را افزایش دهند

توسعه برند؛ فرید امیرغیاثوند، مدیرعامل پلتفرم زربد، با تأکید بر کمرنگ‌شدن مرز میان بازار فیزیکی و آنلاین طلا گفت: توسعه شبکه تحویل، پلمپ هوشمند و دستگاه‌های خودپرداز طلا می‌تواند اعتماد کاربران به خرید آنلاین را افزایش دهد. به گفته او، زربد اکنون حدود ۳۰۰ نمایندگی در کشور دارد و امکان تحویل طلای خریداری‌شده از برخی پلتفرم‌ها از طریق این شبکه فراهم شده است.
 کره شمالی ۱۰ موشک بالستیک شلیک کرد
سایت ایران آنلاین

کره شمالی ۱۰ موشک بالستیک شلیک کرد

دفتر ریاست جمهوری کره جنوبی پرتاب بیش از ۱۰ موشک بالستیک کوتاه‌برد کره شمالی در روز پنجشنبه را محکوم کرد و به ارتش خود دستور داد تا در طول رزمایش‌های مشترک جاری با ایالات متحده، آمادگی کامل خود را حفظ کند.
 پورجمشیدیان خبر داد: مساعدت دولت برای خرید و واردات اتوبوس
سایت ایران آنلاین

پورجمشیدیان خبر داد: مساعدت دولت برای خرید و واردات اتوبوس

رئیس ستاد مرکزی اربعین حسینی تاکید کرد: یک مصوبه برای خرید و واردات دو هزار دستگاه اتوبوس و یک مصوبه سه هزار دستگاهی داریم، اما در روند خرید و واردات اتوبوس مشکلاتی وجود دارد که به دلیل دخیل بودن دستگاه‌های مختلف، زمان‌بر می‌شود.
 ناتالی‌ هارپ؛ سایه پرنفوذ ترامپ | آخرین خبر
سایت آخرین خبر

ناتالی‌ هارپ؛ سایه پرنفوذ ترامپ | آخرین خبر

دنیای اقتصاد/متن پیش رو در دنیای اقتصاد منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست ناتالی‌ هارپ، دستیار ۳۵ساله دونالد ترامپ، این روزها به یکی از مرموزترین و بانفوذترین چهره‌های کاخ سفید تبدیل شده است. او هیچ‌گاه مرخصی نمی‌گیرد، حتی یکشنبه‌ها از دفتر بیضی کار می‌کند و صندلی ثابتی در بالگرد
 سی‌بی‌اس: ناو هواپیمابر «جورج واشنگتن» برای جایگزینی با «آبراهام لینکلن» وارد خاورمیانه شد/ اسوشیتدپرس به نقل از مقام‌های پاکستانی: پاکستان برای ازسرگیری مذاکرات، با ایران و آمریکا در تماس است/ چین: اعمال تحریم‌های بیشتر علیه ایران، مشکل را حل نخواهد کرد/ ادعای دو مقام آمریکایی: معتقدیم مذاکرات ایران و عمان شکست خورده
سایت انتخاب

سی‌بی‌اس: ناو هواپیمابر «جورج واشنگتن» برای جایگزینی با «آبراهام لینکلن» وارد خاورمیانه شد/ اسوشیتدپرس به نقل از مقام‌های …

جنگ سوم و تجاوز نظامی اخیر آمریکا به ایران وارد روز چهلم شد. در حالی که از روز آتش بس نقض شده میان دو کشور ۱۳۵ روز می‌گذرد، مسعود پزشکیان، رئیس جمهور در خصوص...
 وزارت دفاع: صنعت دفاعی ایران از دل تهدید متولد شد اما در تهدید متوقف نماند
خبرگزاری ایسنا

وزارت دفاع: صنعت دفاعی ایران از دل تهدید متولد شد اما در تهدید متوقف نماند

وزارت دفاع در بیانیه‌ای بیانیه به مناسبت ۳۱ مردادماه روز صنعت دفاعی تصریح کرد: ۳۱ مرداد، روز صنعت دفاعی، یادآور مسیر پرافتخاری است که ملت ایران برای دستیابی به استقلال، خودکفایی و ساخت قدرت دفاعی کشور پیموده است؛ امروز با هدایت رهبر عظیم‌الشأن انقلاب اسلامی با تکیه بر دانش بومی، مشارکت ملی و تجربه میدان‌های اخیر، برای ساخت ایرانی مقتدر و برخوردار از قدرت دفاعی روزآمد ادامه دارد.
 مذاکرات ایران و عمان شکست خورد؟
سایت روزنو

مذاکرات ایران و عمان شکست خورد؟

یک مقام آمریکایی و یک مقام کاخ سفید به وب‌سایت «سمافور» مدعی شدند که دولت آمریکا بر این باور است که گفت‌و‌گو‌های ایران و عمان هفته‌ها پیش به بن‌بست رسیده است.