قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۴ ساعت قبل

آتلانتیک: تهدید توخالی علیه ایران تلاشی برای یافتن راه خروج از باتلاق جنگ است

تهدیدهای اخیر آمریکا علیه ایران، به‌ویژه اعلام «تحریم‌های ثانویه» برای خفه‌کردن اقتصاد ایران، بیش از آنکه یک راهبرد تهاجمی واقعی باشد، نمایشی از ضعف و بن‌بست است.
 آتلانتیک: تهدید توخالی علیه ایران تلاشی برای یافتن راه خروج از باتلاق جنگ است

به گزارش ایسنا، مجله آتلانتیک در گزارشی نوشت: اسکات بسنت وزیر خزانه‌داری آمریکا تحریم‌های ثانویه را علیه ایران اعلام کرد و گمان می‌برد که می‌تواند با این ابزار به اصطلاح قدرتمند اقتصادی، ایران را از پای دربیاورد اما این تحریم‌ها هم نمی‌تواند مانع از ایران شود. یکی از دلایل اصلی عدم موفقیت چنین تحریم‌هایی تناقض در تهدیدهاست. دولت ترامپ بارها «فشار حداکثری» را اعلام کرده، اما در عمل نه ایران تسلیم شده و نه متحدان کلیدی تهران از همکاری با ایران دست کشیده‌اند. به باور کارشناسان، ناکارآمدی تاریخی تحریم‌ها همیشه مشخص بوده است. کارشناسان اقتصادی اشاره می‌کنند که تحریم‌های آمریکا از انقلاب ۵۷ ایران تاکنون همواره در تغییر رفتار ایران شکست خورده‌اند و تحریم جدید نیز سرنوشتی مشابه خواهد داشت.

احتمال‌های پایان دادن به جنگ پیوسته در حال مسدود شدن است. فهرست اهداف نظامی مفید در حال کاهش است و انبارهای مهمات به طرز خطرناکی خالی شده‌اند، در حالی که ابزارهایی که قرار بود کاری را که موشک‌ها نتوانستند انجام دهند یعنی تحریم‌ها، محاصره‌ها و فشار مالی در ایجاد تسلیم مورد وعده واشنگتن از سوی ایران ناکام مانده‌اند. ایران آسیب‌های عظیم نظامی و اقتصادی را متحمل شده، بدون اینکه توانایی خود برای ادامه جنگ را از دست بدهد و کشورهایی که برای کارزار فشار مالی بیشترین اهمیت را دارند، از جمله چین و روسیه، تمایل چندانی برای کمک به واشنگتن برای پایان دادن به کار نشان نداده‌اند.

پکن …



 تتر از مرز ۲۰۰ هزار تومان برگشت؛ قیمت امروز چند شد؟
۳۱ دقیقه قبل / سایت اقتصاد ایرانی

تتر از مرز ۲۰۰ هزار تومان برگشت؛ قیمت امروز چند شد؟

قیمت تتر امروز چهارشنبه ۴ شهریور ۱۴۰۵ پس از ثبت رکوردهای جدید، با کاهش ۰.۵۶ درصدی به حدود ۱۹۶ هزار و ۹۰۰ تومان رسید؛ این رمزارز طی روزهای گذشته تا ۲۰۴ هزار تومان صعود کرده بود و اکنون معامله‌گران واکنش قیمت به محدوده حساس ۱۹۶ هزار تومان را دنبال می‌کنند.

 سی‌ان‌ان: جنگ تجاری ترامپ علیه کانادا، آمریکایی‌ها را هدف گرفت - تسنیم
۴۱ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

سی‌ان‌ان: جنگ تجاری ترامپ علیه کانادا، آمریکایی‌ها را هدف گرفت - تسنیم

دولت کانادا از اعمال تعرفه‌های 15 تا 50 درصدی متقابل بر بیش از 700 کالای آمریکایی خبر داد.

 پایان بورس امروز چهارشنبه 4 شهریور 1405 / 4.7 همت پول به بورس تزریق شد + جدول
۷ دقیقه قبل / سایت تجارت نیوز

پایان بورس امروز چهارشنبه 4 شهریور 1405 / 4.7 همت پول به بورس تزریق شد + جدول

بورس تهران امروز یکی از سبزترین روزهای معاملاتی هفته را پشت سر گذاشت؛ زیرا انتشار اخبار تازه درباره کاهش تنش‌های سیاسی و تقویت فضای دیپلماسی میان ایران و آمریکا، ریسک‌های سیستماتیک بازار را کاهش داد و موجی از تقاضا را وارد معاملات کرد.

 بازار اجاره خودرو داغ شد/ اجاره خودورهای داخلی و خارجی چقدر آب می خورد؟
۳۰ دقیقه قبل / سایت اقتصادنیوز

بازار اجاره خودرو داغ شد/ اجاره خودورهای داخلی و خارجی چقدر آب می خورد؟

اقتصادنیوز: تورم بالای تعمیر و نگهداری خودرو، هزینه فعالیت شرکت‌ها و مالکان خودروهای اجاره‌ای را افزایش داده و در نهایت بخشی از این هزینه به نرخ اجاره منتقل شده است.

 پزشکیان: بنای ما تفاهم و حل مسائل با مذاکره است/آمریکا از فشار اقتصادی به‌جایی نمی‎رسد - سلام نو
۱۳ دقیقه قبل / سایت سلام نو

پزشکیان: بنای ما تفاهم و حل مسائل با مذاکره است/آمریکا از فشار اقتصادی به‌جایی نمی‎رسد - سلام نو

رئیس‌جمهوری با تأکید بر اینکه بنای ما تفاهم و حل مسائل از طریق تعامل و مذاکره است، تصریح کرد: در عین حال مقابل فشارهای اقتصادی همچنان که تاکنون ایستاده‌ایم محکم می‌ایستیم و با تمهیدات دولت در اقتصاد، آمریکا همان‌طور که در جنگ نتوانست کاری از پیش ببرد با فشار اقتصادی نیز طرفی نخواهد بست.

 واردات خودروی کارکرده کلید خورد/ 1000 خودرو ثبت سفارش شد - تسنیم
۳۳ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

واردات خودروی کارکرده کلید خورد/ 1000 خودرو ثبت سفارش شد - تسنیم

واردات خودروهای کارکرده وارد مرحله عملیاتی شد؛ هزار دستگاه ثبت سفارش شده و 700 خودرو در راه ایران است.