قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۵/۰۵/۲۰

افزایش فوتی‌های تصادفات در اردستان؛ ۸ نفر از ابتدای امسال جان باختند

رئیس پلیس‌راه شهرستان اردستان با اشاره به افزایش شمار جان‌باختگان حوادث رانندگی در محورهای مواصلاتی این شهرستان، گفت: از ابتدای امسال تاکنون هشت نفر در حوادث رانندگی جان خود را از دست داده‌اند که این آمار نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش داشته است.
 افزایش فوتی‌های تصادفات در اردستان؛ ۸ نفر از ابتدای امسال جان باختند

سرهنگ حسین کردی‌زاده در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: بررسی تصادفات در جاده‌های شهرستان اردستان نشان می‌دهد بخش قابل توجهی از حوادث برای افرادی رخ می‌دهد که از نظر اقتصادی در دهک‌های متوسط رو به پایین قرار دارند و به‌طور معمول از خودروهای با ایمنی پایین‌تر استفاده می‌کنند.

وی با اشاره به مهم‌ترین عوامل وقوع تصادفات در شهرستان اردستان افزود: عجله و شتاب بی‌مورد، خستگی و خواب‌آلودگی از مهم‌ترین علل وقوع تصادفات در محورهای شهرستان است.

رئیس پلیس‌راه اردستان بیان کرد: مشکلات اقتصادی و همچنین کیفیت پایین برخی خودروهای داخلی موجب شده است که در بسیاری از حوادث، خودروها از ایمنی لازم برخوردار نباشند و در نخستین واکنش، دچار واژگونی یا خسارت‌های شدید شوند.

کردی‌زاده با اشاره به تصادفات ناگواری که طی روزهای گذشته در محورهای مواصلاتی شهرستان اردستان رخ داده است، گفت: با وجود تمام تلاش‌های انجام‌شده از سوی پلیس و اعمال جریمه‌های قانونی، همچنان شاهد وقوع تصادفات ناگوار در محورهای شهرستان هستیم.

وی با بیان اینکه شمار فوتی‌های ناشی از حوادث رانندگی افزایش قابل توجهی داشته است، خاطرنشان کرد: در چهار ماه نخست سال گذشته پنج نفر بر اثر حوادث رانندگی جان خود را از دست دادند، در حالی که این آمار در مدت مشابه امسال به هشت نفر رسیده است.

رئیس پلیس‌راه اردستان با اشاره به افزایش حجم تردد در محورهای مواصلاتی شهرستان گفت: طی سال‌های گذشته حجم ترافیک و تردد وسایل نقلیه به میزان قابل توجهی افزایش یافته، اما متناسب با آن، ایمنی، کیفیت و تعداد جاده‌ها توسعه پیدا نکرده است.

انتهای پیام



۱۳ ساعت قبل / خبرگزاری ایلنا

یک کشته و یک مصدوم دستاورد حادثه رانندگی محور محلات به نیم‌ور

به گزارش ایلنا، بهروز ایران‌نژاد به تشریح جزئیات این حادثه پرداخته و در این رابطه افزود: وقوع حادثه رانندگی بین یک دستگاه خودروی وانت‌پیکان و یک دستگاه کامیون در محور مواصلاتی محلات به نیم‌ور محدوده مقابل شهرک صنعتی صدریه، به سامانه 115 مرکز ارتباطات اورژانس علوم پزشکی استان مرکزی اعلام شد.

وی ادامه داد: این راستا بلافاصله 2 تیم عملیاتی از پایگاه‌های اورژانس دوراهی باقرآباد و شهری محلات به محل حادثه اعزام شدند. بررسی‌های انجام شده از صحنه وقوع حادثه نشان داد که در این حادثه رانندگی یک زن 22 ساله به دلیل شدت جراحات وارد شده جان خود را از دست داده و یک مرد 24 ساله نیز مصدوم شده است.

رئیس اورژانس پیش‌بیمارستانی و مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی اظهار داشت: فرد مصدوم این حادثه رانندگی که دچار کاهش سطح هوشیاری شده بود، پس از دریافت اقدامات اولیه درمانی برای ادامه روند فرایندهای درمان به بیمارستان امام خمینی شهرستان محلات منتقل شده است. انتهای پیام/




 هیفا وهبی با استایل لاکچری در عربستان + عکس
۱ ساعت قبل / سایت تابناک

هیفا وهبی با استایل لاکچری در عربستان + عکس

هیفا وهبی با یک استایل لاکچری و چشمگیر در جده ظاهر شد و توجه‌ها را به خود جلب کرد.

 ولیعهد عربستان روز یکشنبه به پاریس می‌رود
۲ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا

ولیعهد عربستان روز یکشنبه به پاریس می‌رود

امانوئل ماکرون، رئیس‌جمهور فرانسه روزهای یکشنبه و دوشنبه در پاریس از محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان در چارچوب سفر رسمی وی استقبال خواهد کرد.

 خاتمی؛ صلح‌خواهی یا خوش‌بینی به آمریکا؟
۱ ساعت قبل / روزنامه هفت صبح

خاتمی؛ صلح‌خواهی یا خوش‌بینی به آمریکا؟

مذاکره می‌تواند راه پایان تنش باشد اما وقتی طرف مقابل سابقه نقض توافق دارد، بالا بردن انتظار مردم از مذاکرات هم می‌تواند پرهزینه باشد.

 دوقلوهای افسانه‌ای پس از کلک مارک زاکربرگ، دنیا را فتح کردند!
۲ ساعت قبل / سایت برترینها

دوقلوهای افسانه‌ای پس از کلک مارک زاکربرگ، دنیا را فتح کردند!

کمرون و تایلر وینکلووس، همان دوقلوهایی که نامشان با یکی از جنجالی‌ترین پرونده‌های تاریخ شبکه‌های اجتماعی گره خورده، بعد از دریافت میلیون‌ها دلار از زاکربرگ، سراغ دارایی‌ای رفتند که در آن روزها کمتر کسی جدی‌اش می‌گرفت: بیت‌کوین.

 بازی تراکتور و پرسپولیس 100 درصد بدون تماشاگر است
۷ ساعت قبل / سایت افکارنیوز

بازی تراکتور و پرسپولیس 100 درصد بدون تماشاگر است

حجت الله بهمنی سخنگوی سازمان لیگ: بازی تراکتور پرسپولیس این فصل هم رفت هم برگشت بدون تماشاگر برگزار خواهد شد

 رشفورد مطرود هنوز حرف آخرش را نزده!
۳۹ دقیقه قبل / سایت ورزش ۳

رشفورد مطرود هنوز حرف آخرش را نزده!

بارسلونا ناامیدش کرد، اما کریک به او فرصت دوباره داد؛ مارکوس رشفورد می‌خواهد بازگشتی که شبیه یک شکست بزرگ بود را به فرصتی برای فتح دوباره اولدترافورد تبدیل کند.