قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۰

فعال‌سازی طرح‌های حمایتی گسترده از تقویت زنجیره تولید دام در همدان

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان از فعال‌سازی طرح‌های حمایتی گسترده در چهار حوزه کلیدی دام، طیور، زنبور عسل و پرورش کرم ابریشم خبر داد.
 فعال‌سازی طرح‌های حمایتی گسترده از تقویت زنجیره تولید دام در همدان

میثم پورطلوعی شنبه ۱۰ مرداد در جمع خبرنگاران با تأکید بر اهمیت حمایت از تولیدکنندگان و نقش حیاتی بخش دام در اقتصاد استان، افزود: با حمایت‌های مستمر سازمان جهاد کشاورزی و اتحادیه‌ها، تلاش‌ها برای توسعه تولیدات دام سبک و سنگین، تولید گوشت و شیر و نیز صیانت از نژادهای بومی با تمرکز بر اصلاح‌نژاد و تسهیلات نهاده، در جریان است.

معاون بهبود تولیدات دامی استان همدان در تبیین حوزه‌های فعالیت این معاونت، اظهار کرد: در راستای اجرای برنامه‌های وزارت جهاد کشاورزی، فعالیت‌های ما در استان همدان در چهار بخش اصلی شامل امور دام، امور طیور، پرورش زنبور عسل و حوزه پرورش کرم ابریشم متمرکز شده است که این فعالیت‌ها با حمایت‌های همه‌جانبه سازمان جهاد کشاورزی استان و همکاری نزدیک با اتحادیه‌ها و تولیدکنندگان صورت می‌گیرد.

وی با ارائه آماری از وضعیت تولیدات دامی در استان، افزود: در حال حاضر، استان همدان دارای دو میلیون و ۴۲۶ هزار رأس دام سبک و ۱۶۲ هزار رأس دام سنگین است که در حال پرورش و تولید می‌باشند.

وی خاطرنشان کرد: بر اساس آمار موجود، میزان تولید گوشت قرمز در استان حدود ۳۲ هزار تن و تولید شیر سالانه بیش از ۴۱۰ هزار تن برآورد شده است.

پورطلوعی …



 ثبت سفارش واردات گوشت گرم و منجمد از فردا آغاز می‌شود
۱ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

ثبت سفارش واردات گوشت گرم و منجمد از فردا آغاز می‌شود

بنا بر اعلام معاونت توسعه بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی ثبت سفارش گوشت گرم و منجمد از فردا یکم شهریور ۱۴۰۵ آغاز می‌شود.

 فقط یک درصد عسل ایران صادر شد
۱ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

فقط یک درصد عسل ایران صادر شد

معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: از ۱۲۷ هزار تن عسل تولیدشده در کشور در سال ۱۴۰۴، تنها هزار و ۳۰۰ تن به بازارهای خارجی صادر شده است.