قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۹

ورود دادگستری سیستان وبلوچستان برای پیشگیری از جرایم گمرکی و تجاری استان

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری سیستان و بلوچستان از ورود دستگاه قضایی استان برای پیشگیری از جرایم گمرکی و تجاری خبر داد.
 ورود دادگستری سیستان وبلوچستان برای پیشگیری از جرایم گمرکی و تجاری استان

فرامرز لکزایی با اشاره به ظرفیت‌های استان در حوزه تجارت فراسرزمینی اعم از صادرات، واردات و ترانزیت اظهار کرد: سیستان و بلوچستان با دارا بودن بیش‌از ۱۵۰۰ کیلومتر مرز زمینی و دریایی، ۳۲ گمرک فعال و بالقوه، دو منطقه آزاد تجاری و صنعتی و یک منطقه ویژه اقتصادی و همسایگی با سه کشور مجاور از ظرفیت‌های منحصربه‌فردی در خصوص صادرات از یک‌سو و تأمین کالاهای اساسی به‌ویژه ارزاق معیشتی برخوردار است که نمونه عینی و محسوس آن را در جنگ تحمیلی رمضان تجربه کردیم.

 معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان با تأکید بر عملیاتی کردن مفاد مصوبات شورای‌عالی پیشگیری از وقوع جرم در نشست نهم اردیبهشت‌ماه سال گذشته گفت: در نشستی که مصوبات آن به امضای سران سه قوه رسیده به روشنی تکالیف تمامی دستگاه‌ها در خصوص تجارت خارجی تصریح شده و در واقع با عنایت به لازم‌الاجرا بودن مصوبات این نشست، کلیه دستگاه‌های اجرایی و حاکمیتی مکلفند تا ضمن هماهنگی با ساختارهای متناظر خود در ستاد، در مسیر شفافیت، کاهش فساد اداری و چابک سازی تجارت خارجی گام بردارند.

 وی با تبیین موضوعات مطروحه در این نشست افزود: مقرر شد تا حسب بند الف ماده ۶ قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز، اداره‌کل صنعت، معدن و تجارت با همکاری کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز، گمرکات استان و پلیس امنیت اقتصادی فراجا، ضمن اتصال به سامانه نرم‌افزاری جامع یکپارچه‌سازی و نظارت بر فرآیند تجارت یا همان سامانه جامع تجارت، کلیه فرآیندهای خدمت در این سامانه اعم از تجارت داخلی و خارجی ازجمله صدور، تمدید و ابطال کارت‌های بازرگانی و نیز استعلام مجوزهای مورد نیاز را در ظرف زمانی مقرر انجام داده و یا بر عملکرد سایر نهادهای عضو نظارت نمایند.

لکزایی‌ خاطرنشان کرد: …



 فقط یک درصد عسل ایران صادر شد
۲۳ دقیقه قبل / سایت جوان آنلاین

فقط یک درصد عسل ایران صادر شد

معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: از ۱۲۷ هزار تن عسل تولیدشده در کشور در سال ۱۴۰۴، تنها هزار و ۳۰۰ تن به بازار‌های خارجی صادر شده است.

 صادرات کنسرو تن ماهی آزاد شد
۳۶ دقیقه قبل / سایت جوان آنلاین

صادرات کنسرو تن ماهی آزاد شد

رفع ممنوعیت صادرات کنسرو تن ماهی از سوی سازمان توسعه تجارت ایران به گمرکات اجرایی ابلاغ شد.