قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۰

ژاوی گزینه نخست هدایت الاهلی عربستان

باشگاه الاهلی برای جایگزینی یایسله روی ژاوی دست گذاشته است و به این سرمربی اسپانیایی ۴۸ ساعت فرصت داده است تا پاسخ نهایی خود را به پیشنهاد این تیم بدهد.
 ژاوی گزینه نخست هدایت الاهلی عربستان

به گزارش ایسنا، الاهلی عربستان در دو فصل اخیر با هدایت یایسله نمایش درخشانی داشت و توانست دو سال پیاپی عنوان قهرمانی را در  لیگ نخبگان آسیا به دست آورد.

یایسله تصمیم گرفت تا از الاهلی جدا شود و راهی لیگ برتر انگلیس شود تا هدایت نیوکاسل را برعهده بگیرد.

الاهلی سخت به دنبال انتخاب جایگزینی برای یایسله آلمانی است و طبق اعلام روزنامه الریاضیه عربستان ژاوی گزینه اصلی سران باشگاه است.

مدیریت باشگاه آلاهلی عربستان به ژاوی مهلت ۴۸ ساعته داده تا درباره پیشنهاد رسمی خود برای سرمربی‌گری این تیم تصمیم نهایی بگیرد.

به گزارش روزنامه "الریاضیه" ژاوی در صدر فهرست نامزدهای سرمربی‌گری الاهلی برای فصل آینده قرار دارد تا جانشین ماتیاس یایسله شود.

مدیریت الاهلی در همین حین، سایر گزینه‌ها را نیز بررسی می‌کند تا در صورت انصراف ژاوی از پذیرش این مسئولیت آماده باشد.

این روزنامه نوشت: مسئولان باشگاه ترجیح می‌دهند با مربیانی که تجربه قبلی در لیگ عربستان یا یکی از مسابقات منطقه‌ای دارند، قرارداد ببندند تا بتوانند سریع‌تر با طبیعت رقابت‌ها سازگار شوند.

از سوی دیگر، باشگاه در انتظار دریافت استعفای رسمی یایسله است تا مراحل خروج او را نهایی کند. طبق اعلام الریاضیه الاهلی حدود ۱۱ میلیون یورو از نیوکاسل به عنوان خسارت فسخ قرارداد یایسله دریافت خواهد کرد.

فهرست نامزدهای سرمربی‌گری الاهلی اکنون به سه نام کاهش یافته است؛ ژاوی هرناندس که گزینه نخست است و همچنین نونو سانتو و ویتور پریرا که هر دو پرتغالی هستند در رده های بعدی قرار دارند.

انتهای پیام





 بقائی: جنگ اقتصادی آمریکا علیه ایران، اعلان جنگ به همه دولت‌ها است
۳ ساعت قبل / خبرگزاری مهر

بقائی: جنگ اقتصادی آمریکا علیه ایران، اعلان جنگ به همه دولت‌ها است

سخنگوی وزارت امور خارجه در واکنش به اعلام تحریم‌های جدید اقتصادی علیه ایران در حساب کاربری خود نوشت: اعلام تحریم‌های اقتصادی جدید آمریکا علیه ایران، اعلان جنگ به همه دولت‌ها است.

 شمارش معکوس برای جدایی سمیعی‌نژاد/ ایمیدرو یا باشگاه تعویض مدیران؟
۲ ساعت قبل / سایت تابناک

شمارش معکوس برای جدایی سمیعی‌نژاد/ ایمیدرو یا باشگاه تعویض مدیران؟

میانگین عمر مدیران ایمیدرو زیر یک سال است؛ حقیقتی تلخ که نشان می‌دهد هیچ برنامه‌ای در این سازمان فرصت اجرا پیدا نمی‌کند. از محمد آقاجانلو تا سمیعی‌نژاد، همه...

 اگر قرار است مردم علیه حکومت قیام کنند باید شرایط را کاملا طاقت فرسا کنیم!
۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

اگر قرار است مردم علیه حکومت قیام کنند باید شرایط را کاملا طاقت فرسا کنیم!

نماینده کنگره آمریکا گفت: صادقانه بگویم به نظر من ما باید از همان ابتدا همه محدودیت‌ها را کنار می‌گذاشتیم و با حداکثر شدت به آن‌ها ضربه می‌زدیم.

 آخرین اخبار جنگ: ترامپ از کنترل هرمز گفت؛ ایران به دنبال مذاکره از موضع قدرت
۱ ساعت قبل / سایت فرارو

آخرین اخبار جنگ: ترامپ از کنترل هرمز گفت؛ ایران به دنبال مذاکره از موضع قدرت

در آستانه اعمال فشارهای اقتصادی تازه آمریکا علیه ایران، دو طرف همچنان بر مواضع سخت خود پافشاری می‌کنند. تهران از مذاکره از موضع قدرت می‌گوید و واشنگتن بر افزایش فشار تأکید دارد؛ در این میان، تنگه هرمز به یکی از مهم‌ترین اهرم‌های این رویارویی تبدیل شده است.

 تاثیر عجیبی که قهوه روی هورمون‌های جنسی می‌گذارد
۵ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

تاثیر عجیبی که قهوه روی هورمون‌های جنسی می‌گذارد

قهوه برای بسیاری از افراد بخشی جدانشدنی از شروع روز است، اما پژوهشی جدید از فنلاند نشان می‌دهد این نوشیدنی محبوب ممکن است با چربی بدن، سوخت‌وساز و حتی برخی هورمون‌های جنسی ارتباط داشته باشد. البته پژوهشگران تأکید می‌کنند که این یافته‌ها هنوز رابطه علت و معلولی را ثابت نمی‌کند.

 آخرین برگ ترامپ و چه باید کرد؟ | تفنگ خالی تحریم
۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

آخرین برگ ترامپ و چه باید کرد؟ | تفنگ خالی تحریم

تازه ترین شماره روزنامه همشهری امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ با مطالب و گزارش هایی درباره مهمترین مسائل روز ایران و جهان منتشر شد.