قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۵/۰۵/۲۰

اتمام ساماندهی کمربندی شیراز تا ۲ ماه آینده/ قاچاق سوخت در حوزه حمل‌ونقل نیست

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای فارس از اتمام اقدامات ساماندهی کمربندی شیراز تا حدود دو ماه آینده خبر داد و گفت: قاچاق سوخت در حوزه حمل‌ونقل نیست و درصد بسیار کمی از قاچاق سوخت در حوزه حمل‌ونقل انجام می‌شود.
 اتمام ساماندهی کمربندی شیراز تا ۲ ماه آینده/ قاچاق سوخت در حوزه حمل‌ونقل نیست
علیرضا امیری امروز، سه‌شنبه ۲۰ مرداد، در نشست با خبرنگاران با اشاره به اقدامات انجام‌شده برای ساماندهی کمربندی شیراز، اظهار کرد: حدود ۱۵ سال دغدغه کمربندی شیراز را داشتیم و تیم حوزه راهداری به این حوزه ورود کرد.

وی ادامه داد: کمربندی شیراز از پل شهید اسکندری تا جوادیه تفکیک شده و این محدوده در حوزه راهداری قرار دارد و هر قسمت از این کمربندی بین راهداری و شهرداری تقسیم‌بندی شده است.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای فارس افزود: در حوزه خدمات‌دهی، اقداماتی از جمله روشنایی، حفاظ کناری، خط‌کشی، اصلاح رویه و موارد دیگر را انجام می‌دهیم و تقریباً تا دو ماه آینده این اقدامات به پایان می‌رسد.

امیری با اشاره به اجرای عملیات در ساعات شب گفت: کار در شب در محور شیراز به سپیدان در حال انجام است و در کمربندی شیراز نیز پیمانکاران از ساعت ۱۰ شب کار خود را آغاز می‌کنند.

ساماندهی ورودی شیراز و ارتقای کیفیت راه‌ها

وی با اشاره به ضرورت ارتقای کیفیت و استاندارد رویه راه‌های استان در ایام زمستان گفت: نیاز است کیفیت و استاندارد رویه راه‌های استان ارتقا پیدا کند.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای فارس افزود: در طول سالیان گذشته در برخی مناطق محروم اتفاقات خوبی در حوزه راه رخ نمی‌داد و برخی راه‌ها رو به اضمحلال بودند و نیاز به استانداردسازی داشتند.

امیری ادامه داد: از ورودی استان فارس از سمت داراب، پیمانکار فعال است و عملیات روکش آسفالت در حال انجام است.

وی درباره دیگر محورهای در دست اقدام نیز گفت: محور شیراز به اصفهان در مسیر رفت و برگشت در حال انجام است. همچنین محور شیراز به سپیدان و سپیدان به یاسوج، محور شیراز به ارژن که عملیات آن انجام شده و باند برگشت نیز انجام می‌شود، محور شیراز به دو راهی جهرم در مسیر رفت و برگشت و محور شیراز به سروستان نیز در حال انجام است.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای فارس درباره ورودی شیراز نیز گفت: ورودی شیراز زیبنده نبود و اکنون آن را در برنامه قرار داده‌ایم تا گاردریل‌ها با نیوجرسی جایگزین شود و خط‌کشی‌ها و روشنایی‌ها نیز به استاندارد برسد.

فارس ۲۱ هزار کیلومتر راه دارد

امیری با اشاره به وضعیت راه‌های استان فارس گفت: استان فارس ۲۱ هزار کیلومتر راه دارد که وسعت زیادی در مقیاس کشوری است.  

وی همچنین در پاسخ به سوالی در خصوص وضعیت راه‌ها افزود: راهداری تحویل‌گیرنده راه است و احداث راه در حوزه فعالیت راهداری نیست.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای فارس با اشاره به وضعیت ناوگان حمل‌ونقل استان نیز گفت: فارس با ۷۵ هزار راننده حرفه‌ای، به لحاظ خدمات‌دهی در ناوگان باری و مسافری رتبه نخست کشور را دارد.

امیری درباره جابه‌جایی مسافران در ایام اربعین نیز گفت: در اربعین سال گذشته بالغ بر ۲۰۰ هزار نفر جابه‌جایی داشتیم.

حتی یک دقیقه مسدودی جاده در بارش‌های سال گذشته نداشتیم

وی با اشاره به اقدامات راهداری زمستانه در سال گذشته گفت: سال گذشته سال پربارشی بود و در کل پهنه استان فارس باران و برف داشتیم، اما با اقدامات راهداران، یک دقیقه هم مسدودی جاده نداشتیم.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای فارس ادامه داد: نیازسنجی کردیم و مشخص شد که به ماشین‌آلات جدید نیاز داریم که ۳۳ دستگاه به ناوگان ترابری اضافه کردیم. این دستگاه‌ها در طول جنگ نیز خیلی به ما کمک کردند.

وی گفت: ما از دستگاه‌هایی بودیم که در کنار شهرداری در آواربرداری در ایام جنگ حضور داشتیم و به مردم خدمت کردیم.

جابه‌جایی کالاهای اساسی برای جلوگیری از کمبود در بازار

وی با اشاره به اقدامات انجام‌شده در ایام جنگ برای تأمین کالاهای مورد نیاز مردم گفت: ما مکلف بودیم مردم با کمبود کالاهای اساسی مواجه نشوند، بنابراین تمام نیازهای اولیه را از دستگاه‌های مرتبط گرفتیم و جابه‌جا کردیم تا در بازار کمبودی نداشته باشیم.  این اقدامات با پیگیری و همکاری رانندگان انجام شد.

امیری افزود: در این مدت رتبه یک تخلیه بار در کشور در بندر شهید رجایی را داشتیم، در بندر امام خمینی(ره) رتبه سوم و در بندر چابهار نیز رتبه ممتاز را داشتیم.

فعالیت ۱۴۰۰ تانکر سوخت در فارس

وی درباره حمل فرآورده‌های نفتی گفت: این اقدامات توسط تانکرهای سوخت انجام می‌شود و ۱۴۰۰ تانکر سوخت داریم که کار جابه‌جایی سوخت را انجام می‌دهند.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای فارس افزود: هیچ جایگاهی در فارس نداشتیم که با کمبود سوخت مواجه باشد و این موضوع حاصل تلاش رانندگان و شرکت‌های حمل‌ونقل بوده است.

امیری با تأکید بر تفکیک وظایف حمل سوخت و عرضه آن گفت: ما حمل‌کننده سوخت هستیم و عرضه سوخت در جایگاه‌های سوخت انجام می‌شود.

وی درباره قاچاق سوخت نیز گفت: قاچاق سوخت در حوزه حمل‌ونقل نیست و در مبادی دیگری انجام می‌شود و درصد بسیار کمی از قاچاق سوخت در حمل‌ونقل انجام می‌شود.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای فارس ادامه داد: در عرصه قاچاق سوخت کمیسیون‌های ویژه داریم که اقدامات لازم در این زمینه، از جمله لغو پروانه، انجام می‌شود.

انتهای پیام



 رونمایی از مجتمع اعدام اسرای فلسطینی + فیلم | اقدام وقیحانه بن‌گویر

رونمایی از مجتمع اعدام اسرای فلسطینی + فیلم | اقدام وقیحانه بن‌گویر

رسانه‌های اسرائیل تصویری از «ایتمار بن‌گویر»، وزیر امنیت داخلی این رژیم، منتشر کردند که در حال بازدید از پروژه‌ای برای احداث یک مجتمع ویژه اعدام برای اسرای فلسطینی است.

 چگونه جنگ‌‌ ایران و اوکراین به شوک انرژی تبدیل شدند؟

چگونه جنگ‌‌ ایران و اوکراین به شوک انرژی تبدیل شدند؟

اقتصادنیوز: جنگ‌های ایران و اوکراین دیگر شوک‌های موازی نیستند. آن‌ها اکنون در حال ترکیب هم‌افزایی هستند و پیامدهایشان اقتصاد و سیاست را در سراسر جهان متاثر ساخته است.

 ترکیه: اسرائیل دروغ میگوید و تنها به دنبال ناامنی در منطقه است!+ جزئیات

ترکیه: اسرائیل دروغ میگوید و تنها به دنبال ناامنی در منطقه است!+ جزئیات

دفتر ریاست‌جمهوری ترکیه ادعای دفتر نتانیاهو درخصوص چرایی حمله به پایگاه ابوظهور را کذب خواند.

 آب پاکی هرمز روی دست ترامپ | جنگ به سفره آمریکایی‌ها رسید

آب پاکی هرمز روی دست ترامپ | جنگ به سفره آمریکایی‌ها رسید

تازه ترین شماره روزنامه همشهری امروز چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ با مطالب و گزارش هایی درباره مهمترین مسائل روز ایران و جهان منتشر شد.

 جنگ و خشکسالی به جان تجارت جهانی افتاد | هزینه حمل‌ونقل در گلوگاه‌های حیاتی هرمز، پاناما، دریای سرخ و راین اوج گرفت

جنگ و خشکسالی به جان تجارت جهانی افتاد | هزینه حمل‌ونقل در گلوگاه‌های حیاتی هرمز، پاناما، دریای سرخ و راین اوج گرفت

اقتصادنیوز: جنگ در خاورمیانه و تشدید خشکسالی در اروپا و آمریکای لاتین، هزینه حمل‌ونقل دریایی را در مسیرهای کلیدی جهان به سطوح بی‌سابقه رسانده است؛ از هرمز و دریای سرخ تا کانال پاناما و رود راین، اختلال در مسیرهای تجاری حالا زنگ خطر افزایش هزینه کالاها را به صدا درآورده است.

 پشت پرده حادثه ای که باعث جنگ ایران و آمریکا تا امروز شد

پشت پرده حادثه ای که باعث جنگ ایران و آمریکا تا امروز شد

چرا 28 مرداد رخ داد؟ آیا این حادثه ضروری بود یا امکانی؟ آیا اگر مصدق و شاه اقدامات مرتکب شده را مرتکب نمی شدند، این کودتا رخ می داد؟

 وزارت خارجه امارات: تا اطلاع ثانوی، تمام تجارت، مبادلات تجاری و تراکنش‌های مالی با ایران متوقف شد

وزارت خارجه امارات: تا اطلاع ثانوی، تمام تجارت، مبادلات تجاری و تراکنش‌های مالی با ایران متوقف شد

عفرا الحمّلی مدیر اداره ارتباطات راهبردی وزارت امور خارجه امارات، تمامی ادعاها درباره وضعیت روابط اقتصادی میان امارات متحده عربی و جمهوری اسلامی ایران را رد...

 دونالد  ترامپ

دونالد ترامپ