قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۱ ساعت قبل

دری نجف‌آبادی: مسجد باید محور حل مسائل و پیشرفت محله باشد

نماینده ولی‌فقیه در استان مرکزی و امام جمعه اراک با تأکید بر ضرورت نگاه مسئله‌محور به شهر و محله گفت: مسجد و محله باید به کانون‌های زنده، پویا و مسئله‌محور برای گره‌گشایی از مشکلات مردم تبدیل شوند.
 دری نجف‌آبادی: مسجد باید محور حل مسائل و پیشرفت محله باشد

آیت‌الله قربانعلی دری نجف‌آبادی پنجشنبه ۲۹ مردادماه در رویداد آموزشی «حل مسائل محله با نقش‌آفرینی مسجد» که در مصلای بیت‌المقدس اراک برگزار شد، با قدردانی از برگزارکنندگان این رویداد اظهار کرد: برگزاری این اجتماع با محوریت مسجد و محله‌های مسئله‌محور، اقدامی ارزشمند و حکیمانه برای تدبیر امور و پیشرفت جامعه است.

وی با اشاره به حضور حدود ۸۰۰ نفر از سراسر استان مرکزی در این رویداد، افزود: این اجتماع ارزش بسیاری دارد، به‌ویژه زمانی که مسائل شهر، استان، کشور، انقلاب، محله و مسجد در کنار یکدیگر دیده شود؛ چراکه چنین رویکردی می‌تواند منشأ اقدامات بزرگ و اثرگذار باشد.

نماینده ولی‌فقیه در استان مرکزی با اشاره به مفهوم «شهر طیب» در آموزه‌های قرآن کریم گفت: شهر و جامعه مطلوب باید از همه جهات پاک و سالم باشد؛ از معنویت، اخلاق و روابط خانوادگی و اجتماعی گرفته تا اقتصاد، محیط زیست، امنیت، امکانات و زیرساخت‌ها، همه این عناصر باید در چارچوب معیارهای الهی و برای تأمین زندگی شایسته مردم سامان پیدا کند.

وی با استناد به آیات قرآن کریم، امنیت و آرامش را از مهم‌ترین شاخصه‌های جامعه مطلوب دانست و بیان کرد: شهری که قرار است برای مردم زندگی مطلوب فراهم کند، باید از امنیت روحی، اخلاقی، خانوادگی، اجتماعی و اقتصادی برخوردار باشد و مردم در آن احساس آرامش و اطمینان کنند. جامعه مطلوب تنها با تأمین امنیت محقق نمی‌شود، بلکه رفاه، آسایش، فراوانی، رونق اقتصادی و روابط سالم تجاری و اجتماعی نیز باید در آن وجود داشته باشد و ظرفیت‌های داخلی، منطقه‌ای و بین‌المللی کشور به شکل صحیح مورد استفاده قرار گیرد.

امام جمعه اراک با تأکید بر اینکه بهره‌مندی از نعمت‌ها بدون شکرگزاری و استفاده صحیح از منابع امکان‌پذیر نیست، به ضرورت ارتقای بهره‌وری در کشور اشاره کرد و افزود: یکی از ضعف‌های مهم اقتصاد ملی، مسئله بهره‌وری است. اگر طی سال‌های گذشته به شکل جدی به موضوع بهره‌وری توجه می‌شد، امروز با بخشی از مشکلات موجود در حوزه انرژی و آب مواجه نبودیم. مصرف بی‌رویه و مدیریت نادرست منابع، آسیب‌های جدی به منابع آب‌های زیرزمینی وارد کرده، موجب فرونشست زمین شده و فشار زیادی بر زیرساخت‌های کشور وارد کرده است.

وی با بیان اینکه شهر و روستا باید همچون یک موجود …




 شروع فروش آریا، پارس نوا و کوییک بدون قرعه‌کشی -شهریور۱۴۰۵ (+زمان و شرایط فروش)

شروع فروش آریا، پارس نوا و کوییک بدون قرعه‌کشی -شهریور۱۴۰۵ (+زمان و شرایط فروش)

شرایط فروش مشارکت در تولید سایپا برای متقاضیان عادی اعلام شد؛ جزئیات ثبت‌نام آریا، پارس نوا، کوییک GX-L و کوییک S، مبلغ پیش‌پرداخت، زمان تحویل، ظرفیت و سود مشارکت را بخوانید.

 هشدار چین به ژاپن: با آتش بازی نکنید

هشدار چین به ژاپن: با آتش بازی نکنید

چین از ژاپن خواست در مسائل مربوط به تسلیحات هسته‌ای با آتش بازی نکند.

 آخرین درخواست تارتار از مدیران پرسپولیس!

آخرین درخواست تارتار از مدیران پرسپولیس!

مهدی تارتار از خرید هافبک دفاعی صرفنظر کرده اما بار دیگر اعلام کرد که تیمش یک بازیکن دیگر تا پایان نقل و انتقالات لازم دارد.

 مشاور امنیت ملی عراق با قالیباف دیدار کرد

مشاور امنیت ملی عراق با قالیباف دیدار کرد

تهران - ایرنا- مشاور امنیت ملی عراق امروز پنجشنبه با رئیس مجلس شورای اسلامی ایران در بغداد دیدار کرد.

 کپلر: دیروز تردد دریایی در تنگه هرمز در مقایسه با سه‌شنبه، افزایش نداشت

کپلر: دیروز تردد دریایی در تنگه هرمز در مقایسه با سه‌شنبه، افزایش نداشت

بر اساس داده‌های تردد دریایی، افزایشی در تردد کشتیرانی از تنگه هرمز مشاهده نشده است.

 قیمت خودرو‌های سایپا امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ + جدول

قیمت خودرو‌های سایپا امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ + جدول

قیمت خودرو‌های سایپا امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ را در جدول زیر مشاهده کنید.

 واقعگرای پرشور

واقعگرای پرشور

اگر بخواهیم در ادبیات اروپای سده‌ نوزدهم نامی را پیدا کنیم که همزمان هم رمان‌نویس جامعه باشد، هم کاشف درون و هم کسی که از دل خیابان، اتاق اجاره‌ای، دفتر وام‌نامه، سالن اشراف، صومعه، بانک، روزنامه، مغازه عتیقه‌فروشی و خانه‌ محقر شهرستان، تصویری واحد از انسان بسازد، بی‌درنگ نام اونوره دو بالزاک (۱۷۹۹-۱۸۵۰) از خاطر می‌گذرد.

 اجرای ماده ۱۴ قانون ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول با فوریت دنبال شود

اجرای ماده ۱۴ قانون ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول با فوریت دنبال شود

زنجان - ایرنا - رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور با تأکید بر ضرورت اجرای فوری ماده ۱۴ قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول، گفت: زیرساخت‌های فنی و ارتباطی میان سازمان ثبت، وزارت کشور، شهرداری‌ها و سازمان‌های نظام مهندسی فراهم و اجرای آزمایشی این ماده در مشهد و قزوین آغاز شده است.