قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۱ ساعت قبل

گردشگری پیشران دیپلماسی فرهنگی است/ یزد؛ شهری زنده با ظرفیت‌های بی‌نظیر جهانیست

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با تأکید بر نقش بنیادین گردشگری در دیپلماسی فرهنگی و تقویت تاب‌آوری ملی، گفت: حضور گردشگران خارجی مؤثرترین راهکار برای شکستن تصویرسازی‌های غیرواقعی رسانه‌های بیگانه است و هر گردشگر می‌تواند سفیری برای معرفی حقیقت تمدن، فرهنگ و ظرفیت‌های ایران باشد.
 گردشگری پیشران دیپلماسی فرهنگی است/ یزد؛ شهری زنده با ظرفیت‌های بی‌نظیر جهانیست

سید عباس صالحی عصر امروز پنجشنبه پنجم شهریور به مناسبت هفته دولت در آیین کلنگ‌زنی طرح ساخت یک هتل بزرگ در استان یزد با اشاره به میزبانی کشور از میهمانان مختلف در مجموعه‌های مرتبط با میراث بشری، اظهار کرد: این موضوع فرصت ارزشمندی برای دیپلماسی فرهنگی است و گردشگری علاوه بر نقش در توزیع و توسعه متوازن اقتصادی، در حوزه دیپلماسی فرهنگی نیز اهمیت زیادی دارد.

وی با اشاره به ظرفیت‌های ایران در حوزه تمدن کهن، میراث تاریخی و فرهنگی، میراث ملموس و ناملموس، تنوع اقلیمی و جاذبه‌های طبیعی، افزود: آداب و رسوم مناطق مختلف، غذاها و تنوع فرهنگی و حتی آسمان ایران از ظرفیت‌های مهم کشور برای جذب گردشگر و معرفی ایران هستند.

صالحی گفت: جریان رسانه‌ای بیگانه ممکن است تصویر متفاوتی از ایران ارائه دهد، اما کسی که از نزدیک ایران را ببیند و با مردم، فرهنگ، طبیعت و ظرفیت‌های این سرزمین آشنا شود، تصویر دیگری خواهد داشت، ضمن این که فراهم کردن زمینه شناخت واقعی ایران می‌تواند به تاب‌آوری ملی نیز کمک کند.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ادامه داد: افزایش حضور گردشگران خارجی در ایران و آشنایی آنان با واقعیت‌های کشور می‌تواند نگاه آنان نسبت به ایران را تغییر دهد و در برابر تصویری که گاه تحت تأثیر مطامع سیاسی شکل می‌گیرد، مؤثر باشد.

وی با تأکید بر نقش فعالان گردشگری در معرفی ایران، اظهار کرد: ایجاد اقامتگاه‌ها و زیرساخت‌هایی که بتواند مخاطبان، مقاصد و اقشار مختلف گردشگران خارجی را پوشش دهد، اهمیت زیادی دارد؛ زیرا هر گردشگری که به ایران می‌آید، می‌تواند بخشی از تصویر واقعی ایران را به دیگران منتقل کند و به نوعی سفیر ایران باشد.

صالحی با اشاره به ظرفیت‌های گردشگری یزد گفت: یزد یکی از مهم‌ترین شهرهای تاریخی ایران و یک شهر تاریخی زنده در جهان است و با برخورداری از بافت تاریخی ارزشمند، کویر، جاذبه‌های طبیعی و فرهنگی، مردم مهمان‌نواز و تنوع دینی و فرهنگی، ظرفیت قابل توجهی برای دیپلماسی فرهنگی دارد.

وی افزود: توسعه زیرساخت‌های فرهنگی و هنری در کنار زیرساخت‌های گردشگری می‌تواند به تقویت فرهنگ عمومی کشور کمک کند و مجموعه‌های پنج‌ستاره و پروژه‌های بزرگ گردشگری نیز ظرفیت مناسبی برای برگزاری رویدادهای مختلف در استان یزد ایجاد می‌کنند.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی …



 ستاره بایرن مونیخ در لیگ برتر؛ گورتسکا به استون ویلا پیوست
۱ ساعت قبل / سایت خبر ورزشی

ستاره بایرن مونیخ در لیگ برتر؛ گورتسکا به استون ویلا پیوست

باشگاه استون ویلا خبر از عقد قرارداد با لئون گورتسکا ستاره پیشین بایرن مونیخ داد.

 اطلاعات سپاه: ایران از مرحله حفظ بقا و موجودیت حاکمیت خود و نیرو‌های مقاومت با قدرت عبور کرد
۳۳ دقیقه قبل / سایت آفتاب نیوز

اطلاعات سپاه: ایران از مرحله حفظ بقا و موجودیت حاکمیت خود و نیرو‌های مقاومت با قدرت عبور کرد

سازمان اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بیانیه ای صادر کرد.

 پیگیری آثار حمله به تأسیسات هسته‌ای در مجامع بین‌المللی
۱۳ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

پیگیری آثار حمله به تأسیسات هسته‌ای در مجامع بین‌المللی

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست گفت: دولت چهاردهم دولت وفاق است و تلاش ما این است که رویکرد وفاق را به‌عنوان یک مؤلفه مهم در شاخص‌های محیط زیستی نیز دنبال کنیم. عدالت محیط زیستی یعنی همه استان‌ها و همه مردم کشور بتوانند از مواهب طبیعت و زیرساخت‌های محیط زیستی برخوردار شوند. تلاش می‌کنیم این رویکرد را در زیرساخت‌های ادارات کل محیط زیست در ۳۱ استان و همچنین در دسترسی مردم به مواهب طبیعی مورد توجه قرار دهیم و وفاق را به‌عنوان خط‌مشی اصلی در حوزه محیط زیست دنبال کنیم.

 گفت‌وگوی وزرای خارجه مصر و روسیه درباره پیشنهاد مشترک ایران و عمان برای ایجاد یک کریدور موقت دریایی در تنگه هرمز
۱ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

گفت‌وگوی وزرای خارجه مصر و روسیه درباره پیشنهاد مشترک ایران و عمان برای ایجاد یک کریدور موقت دریایی در تنگه هرمز

وزیران خارجه مصر و روسیه درباره وضعیت تنگه هرمز گفت‌وگو کردند.

 پس از عربستان، کویت هم توافقنامه دفاعی با پاکستان امضا کرد
۳۳ دقیقه قبل / روزنامه تعادل

پس از عربستان، کویت هم توافقنامه دفاعی با پاکستان امضا کرد

به گزارش ایسنا، وزارتخانه‌های دفاع کویت و پاکستان با هدف تقویت همکاری‌های دفاعی و نظامی، توافقنامه‌ای مشترک امضا کردند؛ توافقی که بر افزایش هماهنگی عملیاتی،...

 بیانیه قطر درباره سفر نخست‌وزیر این کشور به تهران
۱ ساعت قبل / سایت تابناک

بیانیه قطر درباره سفر نخست‌وزیر این کشور به تهران

وزارت امور خارجه قطر اعلام کرد نخست‌وزیر و وزیر امور خارجه این کشور در سفر به تهران درباره راهکار‌های کاهش تنش‌ها، فراهم کردن زمینه گفت‌و‌گو و ایجاد کریدور م...



آقای وزیر؛ اگر از قیمتهای فروشگاه زیرمجموعه وزارتخانه اطلاع ندارید، چگونه از قیمت بازار باخبرید؟ - مردم سالاری آنلاین
روزنامه مردم سالاری

آقای وزیر؛ اگر از قیمتهای فروشگاه زیرمجموعه وزارتخانه اطلاع ندارید، چگونه از قیمت بازار باخبرید؟ - مردم سالاری آنلاین

اگر فروشگاه دولتی قرار است در بازار نقش‌آفرین باشد، باید برای مردم مزیت ایجاد کند؛ وگرنه صرفِ داشتن تابلوی دولتی، نه قیمت را پایین می‌آورد و نه سفره مردم را رنگین‌تر می‌کند.
آتش‌بس در آسمان، جنگ در بازار؛ ترامپ چطور زمین بازی را عوض کرد؟
سایت اقتصاد ۲۴

آتش‌بس در آسمان، جنگ در بازار؛ ترامپ چطور زمین بازی را عوض کرد؟

پس از هفته‌ها سایه جنگ نظامی، حالا نبرد ایران و آمریکا وارد مرحله‌ای شده که در آن تحریم‌ها جای موشک‌ها را گرفته‌اند. واشنگتن با هدف قرار دادن شبکه مالی و نفتی ایران به دنبال افزایش فشار است و تهران نیز تنگه هرمز و ظرفیت‌های منطقه‌ای خود را به عنوان اهرم چانه‌زنی حفظ کرده است؛ معادله‌ای که پایان آن هنوز نامعلوم است.
سایت اقتصاد ۲۴

فیلم/ مشاور قالیباف: مردم باعث گرانی شدند!

بنزین در محاصره تکذیب و کمبود/ از عیدی اصولگرایان تا صف‌های بنزین؛ میراث ۲۰ ساله یک تصمیم پوپولیستی
سایت اقتصاد ۲۴

بنزین در محاصره تکذیب و کمبود/ از عیدی اصولگرایان تا صف‌های بنزین؛ میراث ۲۰ ساله یک تصمیم پوپولیستی

صف‌های بنزین، تکذیب‌های دولتی و نگرانی از تغییر سهمیه‌ها بار دیگر پرونده قدیمی بحران انرژی در ایران را باز کرده و دولت میان فشار ناترازی و هراس از تبعات اجتماعی هرگونه تغییر در قیمت سوخت، به دنبال راهی برای عبور از بحرانی است که ریشه‌های آن به تصمیمات مجلس هفتم بازمی‌گردد.
سایت اکوایران

آمریکا در آستانه بحران بدهی؟

سایت عصرایران

محسن نامجو خواننده از بازگشت به ایران خبر داد: بودن در وطن از موسیقی مهم‌تر است