قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۹

۳۵ درصد زمان مفید آموزشی سال تحصیلی گذشته به صورت مجازی برگزار شد

مدیرکل آموزش و پرورش کردستان با اشاره به شرایط آموزشی دوران جنگ اخیر اظهار کرد: حدود ۳۵ درصد زمان مفید سال تحصیلی گذشته به صورت مجازی سپری شد و آموزش و پرورش تلاش کرد با استفاده از ظرفیت آموزش غیرحضوری، روند تحصیل دانش‌آموزان را حفظ کند.
 ۳۵ درصد زمان مفید آموزشی سال تحصیلی گذشته به صورت مجازی برگزار شد

سیدفواد حسینی ۱۹ مردادماه در نشست خبری با اصحاب رسانه که به مناسبت روز خبرنگار برگزار شد، با اشاره به وضعیت زیرساخت‌های آموزشی استان اظهار کرد: کردستان در ابتدای آغاز مسئولیت بنده از نظر سرانه فضای آموزشی در زمره استان‌های انتهایی کشور قرار داشت و سرانه فضای آموزشی به ازای هر دانش‌آموز حدود ۴.۸ مترمربع بود؛ در حالی که میانگین کشوری حدود ۵.۵ مترمربع و میانگین جهانی حدود هشت مترمربع است.

وی افزود: از ابتدای دولت چهاردهم تاکنون ۶۰ هزار مترمربع فضای آموزشی جدید در استان تحویل شده و ۴۷ هزار مترمربع نیز به فضاهای ورزشی شامل زمین‌های چمن، سالن‌های ورزشی و کلاس‌های تربیت بدنی اختصاص یافته است.

مدیرکل آموزش و پرورش کردستان ادامه داد: در قالب نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی، ۱۹۱ پروژه برای استان تعریف شده که بخشی از این پروژه‌ها به بهره‌برداری رسیده و بخش دیگری نیز در برنامه سه‌ساله پیش‌بینی شده است.

حسینی با بیان اینکه رسیدن به میانگین کشوری به معنای رفع کامل مشکل کمبود فضای آموزشی در استان نیست، عنوان کرد: شهرستان‌هایی مانند سقز، بانه، قروه و دهگلان همچنان با کمبود فضای آموزشی مواجه هستند و در برخی مناطق نیز رشد جمعیت، مهاجرت و تغییر الگوی سکونت موجب شده پیش‌بینی‌های قبلی برای ساخت مدارس با نیاز واقعی امروز منطبق نباشد.

وی اضافه کرد: در برخی روستاها مدارس مجهزی ساخته شده که اکنون تعداد دانش‌آموزان آنها بسیار اندک است، در حالی که در حاشیه شهرها با تراکم دانش‌آموزی و کمبود فضای آموزشی مواجه هستیم؛ بنابراین سیاست جدید بر هدایت منابع به سمت مناطقی است که نیاز واقعی بیشتری دارند.

رشد اعتبارات نوسازی مدارس

مدیرکل آموزش و پرورش کردستان از افزایش قابل توجه اعتبارات نوسازی مدارس استان خبر داد و گفت: مجموع اعتبارات ملی و استانی نوسازی مدارس در سال ۱۴۰۳ حدود ۴۰۰ میلیارد تومان بود که این رقم در سال ۱۴۰۴ با پیگیری‌های انجام‌شده به حدود سه هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان رسید.

حسینی افزود: کردستان از نظر میزان رشد اعتبارات دولتی در حوزه نوسازی و ساخت مدارس، رتبه نخست کشور را به دست آورده است.

وی مشارکت خیران و مسئولیت‌های اجتماعی شرکت‌ها و بانک‌ها را یکی دیگر از ظرفیت‌های مهم توسعه فضاهای آموزشی دانست و اظهار کرد: میزان مشارکت خیران مدرسه‌ساز در برخی شهرستان‌ها رشد چشمگیری داشته است؛ به عنوان نمونه، مشارکت خیران در دیواندره از چهار میلیارد تومان در سال ۱۴۰۳ به ۱۱۴ میلیارد تومان در سال ۱۴۰۴ افزایش یافته است.

مدیرکل آموزش و پرورش کردستان با اشاره به وضعیت فضای آموزشی مریوان نیز گفت: این شهرستان در زمینه مشارکت خیران به عنوان برترین شهرستان کشور انتخاب شده و هم‌اکنون حدود ۱۰۰ پروژه خیرساز در مریوان در دست اجراست که با تکمیل آنها بخش قابل توجهی از مشکلات فضای آموزشی این شهرستان برطرف خواهد شد.

افزایش سرانه فضای ورزشی دانش‌آموزان

حسینی در ادامه با اشاره به توسعه فضاهای ورزشی مدارس اظهار کرد: سرانه فضای ورزشی دانش‌آموزان استان که حدود ۲۷ صدم مترمربع بود، با اجرای پروژه‌های متعدد به حدود ۴۰ صدم مترمربع افزایش یافته و هدف‌گذاری امسال رساندن این رقم به ۵۳ صدم مترمربع است.

وی افزود: سال گذشته حدود ۷۹ پروژه ورزشی با مجموع ۴۷ هزار مترمربع فضای ورزشی در استان به بهره‌برداری رسید که از جمله آنها می‌توان به نخستین استخر دانش‌آموزی مریوان، نخستین سالن اختصاصی دانش‌آموزان با نیازهای ویژه و یکی از بزرگ‌ترین زمین‌های چمن مصنوعی دانش‌آموزی کشور اشاره کرد.

مدیرکل آموزش و پرورش کردستان گفت: در سال جاری نیز ۸۱ پروژه ورزشی شامل ۵۰ زمین چمن مصنوعی، سه کفپوش سالن، یک سالن ورزشی و کلاس‌های تربیت بدنی در دستور کار قرار گرفته است.

حسینی با بیان اینکه حدود ۴۰ زمین چمن مصنوعی پیش از آغاز سال تحصیلی آماده بهره‌برداری خواهند شد، خاطرنشان کرد: سایر پروژه‌ها نیز تا پیش از دهه فجر به بهره‌برداری می‌رسند.

کمبود ۲۷۴۰ معلم در کردستان

وی در بخش دیگری از سخنان خود به وضعیت نیروی انسانی آموزش و پرورش استان اشاره کرد و گفت: بر اساس بررسی‌های انجام‌شده، کردستان با کمبود قطعی ۲۷۴۰ نیروی انسانی در بخش‌های مختلف آموزش و پرورش مواجه است.

حسینی افزود: این کمبود شامل آموزگار، دبیر، هنرآموز، مربی پرورشی، مشاور، دبیر ورزش و سایر نیروهای تخصصی است و تلاش کردیم نیاز واقعی استان بدون پنهان‌کاری و به صورت شفاف اعلام شود تا برای آن راهکار پیدا شود.

وی از افزایش ۴۰ درصدی ظرفیت پذیرش دانشجو معلم در دانشگاه فرهنگیان طی دو سال خبر داد و اظهار کرد: ظرفیت پذیرش دانشجو معلم در سال‌های ۱۴۰۳ و ۱۴۰۴ هر سال ۲۰ درصد افزایش یافته است.

مدیرکل آموزش و پرورش کردستان ادامه داد: علاوه بر این افزایش ظرفیت، برای مناطق محروم و شهرستان‌های کم‌برخوردار استان نیز ۳۰ سهمیه ویژه در دفترچه امسال دانشگاه فرهنگیان اختصاص یافته است.

حسینی گفت: افزایش ظرفیت دانشگاه فرهنگیان در کنار تأمین نیروی انسانی مورد نیاز آموزش و پرورش، از نظر اشتغال جوانان استان نیز اهمیت دارد و می‌تواند در سال‌های آینده تأمین پایدار معلم در کردستان را تقویت کند.

وی افزود: امسال ۳۷۶ دانشجو معلم وارد آموزش و پرورش استان می‌شوند و پیش‌بینی می‌شود با افزایش ظرفیت‌های انجام‌شده، در سال‌های آینده تعداد نیروهای ورودی از مسیر دانشگاه فرهنگیان رشد قابل توجهی داشته باشد.

کاهش ورودی دانش‌آموزان پایه اول

مدیرکل آموزش و پرورش کردستان همچنین نسبت به روند کاهش جمعیت دانش‌آموزی هشدار داد و گفت: تعداد دانش‌آموزان ورودی پایه اول در استان از حدود ۲۷ هزار نفر در سال تحصیلی ۱۴۰۳ به حدود ۲۵ هزار نفر در سال بعد کاهش یافته و پیش‌بینی می‌شود این رقم در مهر امسال به حدود ۲۳ هزار نفر برسد.

حسینی این روند را زنگ خطری در حوزه جوانی جمعیت دانست و افزود: به طور میانگین هر سال حدود دو هزار نفر از تعداد دانش‌آموزان ورودی پایه اول استان کاسته می‌شود و این موضوع باید در برنامه‌ریزی‌های بلندمدت مورد توجه قرار گیرد.

رشد ۷۱ درصدی موفقیت دانش‌آموزان کردستان در المپیادهای علمی

وی در ادامه به برنامه‌های ارتقای کیفیت آموزشی اشاره کرد و گفت: طی دو سال اخیر جایگاه دانش‌آموزان کردستان در المپیادهای علمی ۷۱ درصد رشد داشته است.

مدیرکل آموزش و پرورش کردستان اظهار کرد: تلاش شده فرصت حضور دانش‌آموزان مستعد تنها به مرکز استان محدود نباشد و دانش‌آموزانی از شهرستان‌ها و مناطق مختلف نیز امکان حضور در رقابت‌های علمی را پیدا کنند.

حسینی افزود: در سال جاری دانش‌آموزانی از مناطقی خارج از مرکز استان از جمله دهگلان و سقز نیز در جمع پذیرفته‌شدگان المپیادهای علمی قرار گرفته‌اند که نشان‌دهنده گسترش فرصت‌های آموزشی در سطح استان است.

کردستان رتبه دوم ارزیابی عملکرد ادارات کل آموزش و پرورش کشور را کسب کرد

وی همچنین از ارتقای جایگاه آموزش و پرورش کردستان در ارزیابی عملکرد ادارات کل کشور خبر داد و گفت: در ارزیابی جامع عملکرد سال ۱۴۰۴، آموزش و پرورش کردستان رتبه دوم کشور را به دست آورده است.

حسینی ادامه داد: این ارزیابی مجموعه‌ای از شاخص‌های حوزه‌های مختلف آموزش ابتدایی، متوسطه، پرورشی، توسعه مدیریت، تربیت بدنی و سلامت و همچنین ادارات تخصصی را دربرمی‌گیرد و کسب این رتبه حاصل همکاری و تلاش مجموعه آموزش و پرورش در سطح استان و شهرستان‌ها بوده است.

نرخ ترک تحصیل در کردستان به ۲.۲ درصد رسید

مدیرکل آموزش و پرورش کردستان یکی دیگر از دغدغه‌های این مجموعه را موضوع ترک تحصیل دانش‌آموزان عنوان کرد و گفت: بر اساس آمار رسمی آموزش و پرورش، نرخ ترک تحصیل در کشور ۴.۲ درصد است، در حالی که این رقم در کردستان در سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۵ به ۲.۲ درصد رسیده است.

حسینی تأکید کرد: حتی ترک تحصیل یک دانش‌آموز نیز قابل قبول نیست و باید برای بازگرداندن دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل به چرخه آموزش تلاش شود.

وی با انتقاد از انتشار آمارهای غیرمستند در این حوزه افزود: آمار ترک تحصیل باید با ذکر سال، مقطع و بازه زمانی مشخص ارائه شود، چرا که ممکن است یک دانش‌آموز در چند سال متوالی در آمارهای مختلف تکرار شود.

وی ادامه داد: آمار رسمی ترک تحصیل بر اساس اطلاعات سامانه‌های دانش‌آموزی و کد ملی دانش‌آموزان استخراج می‌شود و برش قطعی سالانه نیز در آبان‌ماه انجام خواهد شد.

۳۵ درصد زمان مفید آموزشی به صورت مجازی برگزار شد

حسینی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به شرایط آموزشی دوران جنگ اخیر اظهار کرد: حدود ۳۵ درصد زمان مفید سال تحصیلی گذشته به صورت مجازی سپری شد و آموزش و پرورش تلاش کرد با استفاده از ظرفیت آموزش غیرحضوری، روند تحصیل دانش‌آموزان را حفظ کند.

وی همچنین از اجرای طرح «حامی» در تابستان خبر داد و گفت: دانش‌آموزان دوره ابتدایی که در کارنامه خود نیاز به تلاش بیشتری داشته‌اند، می‌توانند در کلاس‌های جبرانی این طرح شرکت کنند.

مدیرکل آموزش و پرورش کردستان افزود: این دوره‌ها به صورت رایگان و در همه پایه‌های تحصیلی برگزار می‌شود و شرکت در آنها برای دانش‌آموزانی که احساس نیاز می‌کنند، اختیاری است.

۱۲۷ مدرسه کردستان در جریان جنگ آسیب دید

وی درباره وضعیت مدارس آسیب‌دیده در جریان جنگ اخیر نیز گفت: در مجموع ۱۲۷ مدرسه در سطح استان دچار آسیب فیزیکی شدند که عملیات بازسازی آنها از همان ایام آغاز شد.

حسینی اظهار کرد: سازه ۱۲۶ مدرسه آسیب جدی ندید و تنها یک مدرسه در سقز به طور کامل تخریب شد که با همکاری آستان قدس رضوی، عملیات احداث مدرسه جدید در این محل آغاز شده است.

وی افزود: تاکنون عملیات بازسازی ۱۱۱ مدرسه آسیب‌دیده به پایان رسیده است.

آموزش و پرورش کردستان از مستندسازی تاریخ رسانه استان حمایت می‌کند

مدیرکل آموزش و پرورش کردستان در ابتدای این نشست نیز با گرامیداشت روز خبرنگار، خبرنگاران را «راوی حقیقت» و یکی از ارکان اساسی جامعه دانست و بر ضرورت تعامل شفاف میان رسانه‌ها و دستگاه‌های اجرایی تأکید کرد.

حسینی با اشاره به سابقه فعالیت خود در حوزه رسانه و نمایندگی خبرگزاری ایسنا در سال‌های ابتدایی فعالیت این خبرگزاری در کردستان گفت: خبرنگاری حرفه‌ای دشوار است و فعالان این عرصه همزمان با محدودیت‌های مختلف، با انتظارات جامعه نیز روبه‌رو هستند.

وی اضافه کرد: هر اندازه ارتباط میان دستگاه‌های اجرایی و رسانه‌ها بیشتر و شفاف‌تر باشد، امکان انعکاس درست‌تر عملکردها و اصلاح مسیرها نیز افزایش می‌یابد.

مدیرکل آموزش و پرورش کردستان همچنین از آمادگی این اداره‌کل برای همکاری در مستندسازی تاریخ مطبوعات و خبرنگاری استان خبر داد و گفت: با همکاری پژوهشکده آموزش و پرورش، خانه مطبوعات و فعالان رسانه‌ای می‌توان سابقه فعالیت خبرنگاران و نویسندگان قدیمی استان را به صورت علمی و مستند ثبت کرد.

حسینی در پایان با اشاره به برگزاری اجلاس سالانه مدیران آموزش و پرورش کشور نیز گفت: بیش از هزار مدیر آموزش و پرورش در این رویداد مدیریتی حضور دارند و مدیران استان‌ها نیز به صورت حضوری و وبیناری در آن شرکت خواهند کرد.

انتهای پیام





 ورشکسته شدن پلتفروم فروش طلا با 200 هزار کاربر!
۲۸ دقیقه قبل / سایت تابناک

ورشکسته شدن پلتفروم فروش طلا با 200 هزار کاربر!

سرهنگ خالقی معاون پلیس فتا اعلام کرد: «یک پلتفرم فروش آنلاین طلا با دویست هزار کاربر ورشکسته شد. علت آن نیز خالی فروشی بود.» جزئیات بیشتر را می‌بینید و می‌شن...

 تنش دیپلماتیک ایران و لبنان شدت گرفت؛ وزیر خارجه لبنان از «دخالت تهران» گفت
۷ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

تنش دیپلماتیک ایران و لبنان شدت گرفت؛ وزیر خارجه لبنان از «دخالت تهران» گفت

وزیر امور خارجه لبنان با صدور بیانیه‌ای شدیداللحن مدعی شد که ادامه حضور سفیر ایران در بیروت با یک تصمیم حاکمیتی و قطعی در تعارض است و بازگشت روابط به مسیر طبیعی را منوط به پایان مداخله تهران و تمکین به مقررات دیپلماتیک دانست.

 حال‌وهوای بازار مسکن در چند قدمی پایتخت | با حداقل 500 میلیون تومان پول رهن، وارد بازار اجاره شوید+جدول
۲ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

حال‌وهوای بازار مسکن در چند قدمی پایتخت | با حداقل 500 میلیون تومان پول رهن، وارد بازار اجاره شوید+جدول

اقتصادنیوز: بررسی بازار رهن و اجاره اندیشه نشان می‌دهد رهن آپارتمان‌های ۶۰ تا ۷۰ متری دوخوابه بسته به فاز، سن بنا و امکانات، از حدود 500میلیون تومان تا ۹۰۰ میلیون تومان متغیر است.

 درس بزرگ جنگ علیه ایران برای اعراب خلیج‌فارس | الجزیره: نبرد پهپاد‌ها و موشک‌های ارزان با پدافند‌های میلیارد دلاری؛ معادلات را تغییر داد
۶ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

درس بزرگ جنگ علیه ایران برای اعراب خلیج‌فارس | الجزیره: نبرد پهپاد‌ها و موشک‌های ارزان با پدافند‌های میلیارد دلاری؛ معادلات را تغییر داد

اقتصادنیوز: پس از گذشت پنج ماه از آغاز جنگ میان آمریکا و ایران، نشانه‌های آینده امنیت خلیج فارس در حال آشکار شدن است. رفت‌وآمد کشتی‌های تجاری بر اساس ترتیباتی که هم‌اکنون میان عمان و ایران در حال مذاکره است، از سر گرفته شده؛ ترتیباتی که بر اساس قواعد جدید، نقش مستمر تهران در تنگه هرمز را به رسمیت می‌شناسد.

 قیمت طلا امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد 1405/ افزایش قیمت طلا
۳ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

قیمت طلا امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد 1405/ افزایش قیمت طلا

اقتصادنیوز: قیمت طلا امروز با افزایش 13 دلاری نسبت به روز گذشته، 4515 (چهار هزار و پانصد و پانزده) دلار نرخ‌گذاری شد.

 افزایش قیمت بنزین، نقدینگی را از بازار سهام به سمت طلا و دلار می‌برد؟ | گلوانی: افزایش محدود قیمت بنزین عایدی چندانی ندارد زیرا...
۳۳ دقیقه قبل / سایت اقتصادنیوز

افزایش قیمت بنزین، نقدینگی را از بازار سهام به سمت طلا و دلار می‌برد؟ | گلوانی: افزایش محدود قیمت بنزین عایدی چندانی ندارد زیرا...

اقتصادنیوز: یک کارشناس اقتصادی می‌گوید: درست است که افزایش قیمت بنزین در کوتاه‌مدت یک شوک تورمی محسوب می‌شود، اما همه بازارها تا حدودی می‌توانند این شوک تورمی را جذب کنند.