قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۵

تولید نخستین هد فانتوم رادیولوژی دندانپزشکی کشور در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: طراحی و ساخت نخستین هد فانتوم رادیولوژی دندانپزشکی تولید داخل با قابلیت تصویربرداری با اشعه ایکس توسط یکی از فناوران مرکز رشد فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان انجام شد.
 تولید نخستین هد فانتوم رادیولوژی دندانپزشکی کشور در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان

انصاری مقدم بیان کرد: در راستای حمایت از تولیدات دانش‌بنیان، نخستین هد فانتوم رادیولوژی دندانپزشکی کشور با قابلیت تصویربرداری با اشعه ایکس (X-ray) توسط آقای حمید جعفری شاهرودی، فناور مستقر در مرکز رشد فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان، طراحی، ساخته و به دانشکده دندانپزشکی این دانشگاه تحویل شد.

وی افزود: این محصول با هدف ارتقای کیفیت آموزش عملی دانشجویان دندانپزشکی طراحی شده و امکان تمرین مهارت‌های رادیوگرافی، از جمله جایگذاری صحیح سنسور، تنظیم زاویه تابش اشعه ایکس و تهیه تصاویر استاندارد را پیش از کار با بیمار فراهم می‌کند، موضوعی که نقش موثری در افزایش دقت و آمادگی دانشجویان برای ورود به محیط بالینی دارد.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با اشاره به ویژگی‌های فنی این محصول اظهار داشت: قابلیت تصویربرداری واقعی با اشعه ایکس و نمایش دقیق ریشه‌ها، کانال‌های دندانی و سایر ساختارهای مورد نیاز برای آموزش، این هد فانتوم را به ابزاری کاربردی و نزدیک به شرایط واقعی درمان تبدیل کرده است.

وی ادامه داد: تا پیش از این، نمونه‌های مشابه این تجهیز آموزشی تنها از کشورهای آمریکا، ژاپن و چین وارد کشور می‌شد و تولید داخلی آن وجود نداشت. دستیابی به دانش فنی طراحی و ساخت این محصول، علاوه بر کاهش وابستگی به واردات و صرفه‌جویی ارزی، ظرفیت جدیدی برای توسعه فناوری‌های بومی در حوزه آموزش دندانپزشکی ایجاد کرده است.

به گزارش ایسنا، به نقل از دانشگاه علوم پزشکی در روز 15 مرداد، انصاری در پایان با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان از توسعه فناوری‌های سلامت و تجاری‌سازی دستاوردهای پژوهشی حمایت می‌کند، خاطرنشان کرد: این موفقیت نشان‌دهنده توانمندی فناوران داخلی در تولید تجهیزات پیشرفته آموزشی و گامی مؤثر در مسیر تحقق خودکفایی و توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در حوزه سلامت است.

انتهای پیام





 راغفر: اعلام قیمت بنزین ۸۷ هزار تومانی نوعی فضاسازی برای پذیرش قیمت‌های پایین‌تر است | تصمیماتی که زمینه انفجار اجتماعی ایجاد کنند بسیار پرهزینه است
۲ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

راغفر: اعلام قیمت بنزین ۸۷ هزار تومانی نوعی فضاسازی برای پذیرش قیمت‌های پایین‌تر است | تصمیماتی که زمینه انفجار اجتماعی ایجاد کنند بسیار پرهزینه است

حسین راغفر معتقد است اعلام چنین رقمی با هدف ایجاد شوک روانی و آماده کردن افکار عمومی برای پذیرش نرخ‌هایی مانند ۴۰ هزار تومان انجام شده است، اما حتی چنین عملیات روانی نیز نمی‌تواند آثار منفی افزایش قیمت بنزین را از بین ببرد.

 چین به دنبال بشکه‌های نفتی جایگزین
۱ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

چین به دنبال بشکه‌های نفتی جایگزین

پالایشگاه‌های مستقل چین در پی‌کاهش دسترسی به محموله‌های نفت ایران و ریسک تحریم و حمل‌ونقل، به نفت عراق و برزیل روی آورده‌اند. این تغییر رویکرد لزوما به معنای کنارگذاشتن نفت ایران نیست و می‌توان آن را تلاشی برای تنوع‌بخشی به منابع تامین خوراک ارزیابی کرد.

 قدردانی نماینده آیت ا... سیستانی از پزشکیان برای مدیریت کشور در جنگ
۱ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

قدردانی نماینده آیت ا... سیستانی از پزشکیان برای مدیریت کشور در جنگ

آرمان امروز : نماینده آیت‌الله سیستانی از مراجع تقلید ضمن تقدیر از مدیریت دکتر مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور، در جریان جنگ رمضان و تأمین و توزیع کالاهای اساسی و استمرار خدمات عمومی، از حضور مستمر و مدیریت میدانی استاندار قم، در مدیریت امور استان طی این ایام قدردانی کرد. حجت‌الاسلام والمسلمین سید جواد شهرستانی، روز پنجشنبه [ ]

 تولیدکننده  یا  نگهبان ؟
۱ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

تولیدکننده یا نگهبان ؟

هر بار که بحث کوچک‌سازی یا بزرگ‌شدن دولت مطرح می‌شود، یک پرسش بنیادین دوباره جان می‌گیرد: اساسا دولت برای چه به وجود آمده است؟ آیا دولت باید تولیدکننده، تاجر، کارفرما، بانکدار، صنعتگر و حتی بنگاه‌دار باشد یا آنکه رسالت اصلی آن در جای دیگری تعریف می‌شود؟ اقتصاددانان، فیلسوفان سیاست و نظریه‌پردازان حکمرانی طی بیش از یک قرن گذشته پاسخ نسبتا روشنی به این پرسش داده‌اند. دولت پیش از هر چیز نهادی است که باید «کالاهای عمومی» را تامین کند؛ کالاهایی که بازار به دلیل ویژگی‌های ذاتی خود قادر به تولید کارآمد آنها نیست یا اگر هم تولید کند، جامعه با کمبود، نابرابری یا شکست بازار مواجه خواهد شد. از همین نقطه، مفهوم کالای عمومی به یکی از مهم‌ترین پایه‌های نظری دولت مدرن تبدیل شد.

 نیویورکر: ترامپ همچنان در برابر ایران بازنده است
۱ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

نیویورکر: ترامپ همچنان در برابر ایران بازنده است

نیویورکر نوشت؛ اهداف اولیه واشنگتن محقق نشده است؛ چراکه حکومت ایران همچنان منسجم باقی مانده و تداوم بسته ماندن تنگه هرمز نیز هزینه‌های نظامی و سیاسی آمریکا را افزایش داده است.

 حق امید‌ها را خرج بیرو‌ها نکنیم
۳۴ دقیقه قبل / سایت جوان آنلاین

حق امید‌ها را خرج بیرو‌ها نکنیم

امید‌های فوتبال ایران به سادگی ناامید می‌شود اگر بهترین فرصت را صرفاً به بهانه کسب نتیجه تقدیم بزرگسالان کنیم