قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۳

امام جمعه قرچک: راهپیمایی جاماندگان اربعین از قرچک به یک سنت ماندگار تبدیل شده است

امام جمعه قرچک با بیان اینکه دوازدهمین راهپیمایی جاماندگان اربعین در این شهرستان با حضور گسترده مردم برگزار شد، گفت: این آیین که برای نخستین بار از قرچک آغاز شد، امروز به یک سنت ماندگار و حرکت مردمی تبدیل شده و امسال با شکوهی بیش از سال‌های گذشته در حال برگزاری است.
 امام جمعه قرچک: راهپیمایی جاماندگان اربعین از قرچک به یک سنت ماندگار تبدیل شده است

حجت‌الاسلام اسماعیلی امام جمعه قرچک در حاشیه راهپیمایی جاماندگان اربعین در جمع خبرنگاران با اشاره به برگزاری دوازدهمین دوره این مراسم، اظهار کرد: امسال نیز به لطف خداوند متعال و عنایات حضرت ولی‌عصر (عج)، کاروان جاماندگان اربعین در قرچک با حضور پرشور مردم برگزار شد و جلوه‌ای دیگر از عشق و ارادت مردم به حضرت اباعبدالله الحسین (ع) را به نمایش گذاشت.

وی با بیان اینکه حرکت زائران از نخستین ساعات بامداد آغاز شد، افزود: مردم از اقشار مختلف، به‌ویژه نوجوانان و جوانان پس از اقامه نماز صبح و قرائت زیارت اربعین از مصلای قرچک به سمت حرم حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) حرکت کردند و بار دیگر حماسه‌ای معنوی را رقم زدند.

امام جمعه قرچک حضور گسترده مردم را مهم‌ترین ویژگی راهپیمایی امسال دانست و گفت: این مراسم نسبت به سال‌های گذشته با شور، انسجام و شکوه بیشتری برگزار شد و حضور پررنگ نسل جوان، نویدبخش تداوم فرهنگ عاشورا و انتقال پیام اربعین به نسل‌های آینده است.

اسماعیلی با قدردانی از مشارکت دستگاه‌های اجرایی و نیروهای مردمی در برگزاری این آیین اظهار کرد: فرمانداری، شهرداری، سپاه ناحیه ۱۵ خرداد، نیروهای انتظامی، موکب‌داران، خادمان و دیگر مجموعه‌های خدمت‌رسان با هماهنگی و همدلی، شرایط مناسبی را برای خدمت‌رسانی به زائران فراهم کردند و نقش مؤثری در برگزاری باشکوه این مراسم داشتند.

وی با تأکید بر جایگاه قرچک در برگزاری راهپیمایی جاماندگان اربعین خاطرنشان کرد: افتخار این شهرستان آن است که این حرکت نورانی از قرچک آغاز شد و به نام این شهرستان شناخته می‌شود و این سرمایه فرهنگی و معنوی باید حفظ شود و امیدواریم این مسیر نورانی تا ظهور حضرت ولی‌عصر (عج) با حضور پرشور مردم ادامه یابد.

انتهای پیام





 نماز مایک تایسون در کافه نژادپرست آمریکایی
۵ ساعت قبل / سایت تابناک

نماز مایک تایسون در کافه نژادپرست آمریکایی

یک کافه در آمریکا جلوی در ورودی‌اش تابلوی «ورود سگ و مسلمان‌ها ممنوع» گذاشته بود، مایک تایسون (یکی از بهترین بوکسورهای تاریخ) که در سال‌های اخیر مسلمان شده،...

 پنتاگون به 30 دانشگاه آمریکایی اخطار داد!+ جزئیات
۲ ساعت قبل / سایت اکوایران

پنتاگون به 30 دانشگاه آمریکایی اخطار داد!+ جزئیات

پنتاگون در اقدامی تازه، ۳۰ دانشگاه آمریکایی را موظف کرده تا دو هفته آینده همکاری‌های علمی، پژوهشی و مالی خود با موسسات خارجی را مورد بررسی قرار دهند؛ اقدامی که در صورت پایان ندادن به روابط «مسئله‌دار» می‌تواند به از دست رفتن صلاحیت این دانشگاه‌ها برای دریافت بودجه‌های تحقیقاتی فدرال منجر شود.

 فوری؛ تحریم‌های تازه آمریکا علیه ایران کلید خورد! ۳ فرد جدید هدف قرار گرفتند
۷ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

فوری؛ تحریم‌های تازه آمریکا علیه ایران کلید خورد! ۳ فرد جدید هدف قرار گرفتند

وزارت خزانه‌داری آمریکا از اعمال تحریم‌های جدید علیه ایران خبر داد.

 جشن وزیر اسرائیلی برای تخریب ده‌هزارمین خانه فلسطینی‌ها (زیرنویس فارسی) | آخرین خبر
۵ ساعت قبل / سایت آخرین خبر

جشن وزیر اسرائیلی برای تخریب ده‌هزارمین خانه فلسطینی‌ها (زیرنویس فارسی) | آخرین خبر

آخرین خبر/ایتمار بن گویر وزیر امنیت اسرائیلی تخریب ده هزارمین خانه فلسطینی در کرانه باختری را جشن گرفت و آن را «موفقیتی تاریخی» توصیف کرد. 🔹 آخرین خبر در روبیکا 🔹 آخرین خبر در ایتا 🔹 آخرین خبر در بله

 شادی گل جالب صیادمنش پس از درخشش امشب!
۵ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

شادی گل جالب صیادمنش پس از درخشش امشب!

شادی گل جالب صیادمنش پس از درخشش امشب در لیگ اروپا

 جنگ ایران و پایان خاورمیانه آمریکایی به روایت «فارن افرز» | این آخرین فرصت تغییر است؟ | نتیجه معکوس تضمین‌های امنیتی
۹ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

جنگ ایران و پایان خاورمیانه آمریکایی به روایت «فارن افرز» | این آخرین فرصت تغییر است؟ | نتیجه معکوس تضمین‌های امنیتی

اقتصادنیوز: واشنگتن هنوز در تصور خاورمیانه‌ای گرفتار است که خود بر آن سلطه دارد و حتی پس از شکست‌های پی‌درپی، تصور جایگزینی برای نظم موجود را دشوار می‌بیند. اما این نظم در حال پایان یافتن است. اگر رهبران آمریکا نتوانند مسیر خود را تغییر دهند، شاهد محو شدن خاورمیانه آمریکایی خواهند بود؛ درست همان‌ اتفاقی برای امپراتوری‌های اروپایی در منطقه رخ داد.