قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۸ ساعت قبل

اجرای سراج، اصفهانی و آواهای محلی در هفته وحدت

«روایت رحمت» با اجرای حسام‌الدین سراج ادامه می‌یابد، درحالی که شب محمد اصفهانی به پایان رسید و قرار است به مناسبت هفته وحدت در باغ کتاب، آواها و نواهای محلی شنیده شود.
 اجرای سراج، اصفهانی و آواهای محلی در هفته وحدت

به گزارش ایسنا، سومین شب رویداد هنری «روایت رحمت» جمعه ششم شهریورماه با اجرای برنامه‌های موسیقایی، نمایشی، نقالی و آیینی در محوطه مجموعه تئاتر شهر برگزار می‌شود.

طبق برنامه تعیین شده، در روز سوم رویداد، گروه دف‌نوازی «دفافان» به سرپرستی مرتضی میر در بخش «نوای آغاز» اجرای خود را ارائه می‌کنند. پس از آن، در بخش مجالس نقالی، «از عالم بالا» با اجرای ناهید گودرزی برای مخاطبان روی صحنه خواهد رفت.

نمایش «رستاخیز» به نویسندگی فاتح بادپروا و کارگردانی مختار محمدی روی صحنه می‌رود؛ نمایشی که پیش از این نیز در رویداد ارائه شد و مورد استقبال مخاطبان قرار گرفت.

بخش موسیقی نواحی سومین شب به اجرای قوالی اختصاص دارد و گروه «سلام» به سرپرستی حمید سائل از افغانستان در این بخش به اجرای برنامه می‌پردازند.

در بخش «نقل و نوا» نیز آیین موسیقایی ترکمن با اجرای گروه «مقام چیلار» به سرپرستی امین سعادتی ارائه خواهد شد تا بخشی از ظرفیت‌های موسیقی و آیین‌های مناطق مختلف، در این رویداد پیش روی مخاطبان قرار گیرد.

همچنین در بخش آیین‌های نمایشی، «دس‌ براری» به نویسندگی و کارگردانی بهزاد پاکدل اجرا می‌شود.

اجرای موسیقی توسط حسام‌الدین سراج نیز پایان بخش مراسم سومین شب از رویداد «روایت رحمت خواهد بود.

 دومین شب رویداد هنری «روایت رحمت» نیز با اجرای گروه‌های موسیقی و نمایشی، نقالی، برنامه‌های آیینی و حضور جمع زیادی از علاقه‌مندان هنر در محوطه مجموعه تئاتر شهر برگزار شد، شبی که در آن اجرای محمد اصفهانی و همخوانی حاضران با قطعه «ای ایران» تک‌خوانی کودک پنج‌ساله نمایش «رستاخیز» و نقالی پرشور محسن میرزاعلی و سایر بخش‌ها مورد توجه مخاطبان قرار گرفت.

برنامه دومین شب نیز همچون شب نخست با دف‌نوازی گروه «دفافان» به سرپرستی مرتضی میر آغاز شد و پس از آن برنامه، با اجراهایی در حوزه موسیقی، نمایش، نقالی و آیین‌های نمایشی ادامه پیدا کرد.

در بخش مجلس نقل، نمایش «به نام محمد، به رسم وحدت» با اجرای مهرانه به‌نهاد و محمد سجادی سهیلی از رشت روی صحنه رفت، نمایشی که وحدت، به‌عنوان مضمون اصلی اثر، روایت آن را شکل می‌داد.

پس از اجرای این بخش، سیدعباس سجادی، مجری برنامه، با خیرمقدم به حاضران و قدردانی از حضور مردم، دیگر برنامه‌های …



 رویترز مطرح کرد: 6 پیامد جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران | آخرین خبر
۱ ساعت قبل / سایت آخرین خبر

رویترز مطرح کرد: 6 پیامد جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران | آخرین خبر

عصر ایران/متن پیش رو در عصر ایران منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست ایران تسلیم نشده است، کشتیرانی از طریق تنگه هرمز همچنان به شدت مختل است و هیچ مسیر مشخصی برای پایان دادن به جنگ که ترامپ زمانی پیش‌بینی می‌کرد در عرض چهار هفته به پایان می‌رسد، وجود ندارد. شش ماه پس از حملات ایال

 رایتل با شعار «فراتر از ارتباط؛ متصل به آینده» در الکامپ حضور خواهد داشت
۱ ساعت قبل / سایت توسعه برند

رایتل با شعار «فراتر از ارتباط؛ متصل به آینده» در الکامپ حضور خواهد داشت

رایتل با شعار «فراتر از ارتباط؛ متصل به آینده» در بیست‌ونهمین نمایشگاه بین‌المللی الکامپ تهران حضور خواهد داشت و تازه‌ترین محصولات، خدمات و راهکارهای نوین خود در حوزه ارتباطات و فناوری‌های دیجیتال را به بازدیدکنندگان و فعالان صنعت معرفی خواهد کرد.

 ارتکاب هرآنچه به ضرر انسجام اجتماعی باشد، ممنوع است
۴۵ دقیقه قبل / خبرگزاری شانا

ارتکاب هرآنچه به ضرر انسجام اجتماعی باشد، ممنوع است

رهبر معظم انقلاب در پیامی به‌مناسبت هفته دولت ضمن قدردانی از اقدام‌های شایسته دولت به‌ویژه رئیس‌جمهوری تأکید کردند: قاطعانه اعلام می‌کنم؛ ارتکاب هرآنچه به ضرر انسجام اجتماعی باشد، ممنوع است.

 تکل خطرناک حسین‌زاده؛ اخراج؟
۳۹ دقیقه قبل / سایت ورزش ۳

تکل خطرناک حسین‌زاده؛ اخراج؟

امیرحسین حسین‌زاده با تکلی خشن و پرریسک روی بازیکن حریف رفت؛ صحنه‌ای که اعتراض زیادی را به همراه داشت و از نگاه برخی کارشناسان می‌توانست با کارت قرمز مستقیم همراه باشد. تصمیم داور اما به یکی از بحث‌برانگیزترین لحظات مسابقه تبدیل شداینترنت داخلی نیم بها

 سخنگوی دولت: دولت «فقدان رهبری شهید» را سنگین‌ترین هزینه جنگ می‌داند
۵۱ دقیقه قبل / سایت اعتماد آنلاین

سخنگوی دولت: دولت «فقدان رهبری شهید» را سنگین‌ترین هزینه جنگ می‌داند

سخنگوی دولت تاکید کرد: امروز بیش از هر چیز باید با پرهیز از برداشت‌های حاشیه‌ای، بر حفظ وحدت و انسجام ملی تمرکز کرد.

 حضور کوروش اژدهاکش در ترکیب اصلی نساجی مقابل شمس‌آذر
۱ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

حضور کوروش اژدهاکش در ترکیب اصلی نساجی مقابل شمس‌آذر

نساجی در بازی امروز مقابل شمس‌آذر، چند تغییر در ترکیب اصلی ایجاد کرده و جالب‌ترین آنها حضور کوروش اژدهاکش از ابتدای بازی است.



۲۰ هزار کلاس هوشمند مقابل مدارس روستایی بدون زیرساخت‌های اولیه
روزنامه هفت صبح

۲۰ هزار کلاس هوشمند مقابل مدارس روستایی بدون زیرساخت‌های اولیه

‌کمبود معلم در رشته‌های تخصصی همچنان یکی از مهم‌ترین چالش‌های آموزش‌وپرورش برای ساماندهی سال تحصیلی جدید است
روزنامه هفت صبح

برای دیدن شاهنامه، ۵ میلیون کنار بگذارید!

حامد بهداد؛ مردی برای نقش‌های پرخطر
روزنامه هفت صبح

حامد بهداد؛ مردی برای نقش‌های پرخطر

حامد بهداد در یک دهه حضور در شبکه نمایش خانگی از تجربه‌ای درخشان در «دندون طلا» تا سقوط «دل» و رستاخیز «امیر شایگان» را پشت سر گذاشته‌
کالابرگ از قیمت‌ها جا ماند
روزنامه هفت صبح

کالابرگ از قیمت‌ها جا ماند

نمایندگان مجلس خواستار افزایش اعتبار کالابرگ متناسب با تورم و اختصاص منابع بیشتر به دهک‌های پایین جامعه هستند
هزینه عقب‌ راندن دلار از مرز ۲۰۰ هزار تومان چقدر است؟/ دلار افسارگسیخته با ارزپاشی مهار نمی‌شود
سایت اقتصاد ۲۴

هزینه عقب‌ راندن دلار از مرز ۲۰۰ هزار تومان چقدر است؟/ دلار افسارگسیخته با ارزپاشی مهار نمی‌شود

بانک مرکزی با تزریق ۵۰۰ میلیون دلار، دلار ۲۰۰ هزار تومانی را عقب راند؛ اما آیا این آرامش ارزی ماندگار است یا فقط یک مُسکن گران‌ قیمت برای بازاری است که ریشه بحرانش همچنان پابرجاست؟
زنگ خطر به صدا درآمد؛ بحران سبدهای نان جهان | دومین بحران جهانی غلات در راه است؟ | چه بر سر قیمت‌ گندم می‌آید؟
سایت اقتصادنیوز

زنگ خطر به صدا درآمد؛ بحران سبدهای نان جهان | دومین بحران جهانی غلات در راه است؟ | چه بر سر قیمت‌ گندم می‌آید؟

اقتصادنیوز: گندم در قلب رژیم غذایی مدرن قرار دارد. اما امسال، سبدهای نان جهان با مشکل مواجه هستند.