قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۵/۰۵/۲۰

پاسخ سخنگوی سازمان تعزیرات به ادعای مجری شبکه سه سیما

k: سازمان تعزیرات | سید یاسر رایگانی | صداوسیما
 پاسخ سخنگوی سازمان تعزیرات به ادعای مجری شبکه سه سیما

به گزارش ایسنا به نقل از  اداره‌کل روابط عمومی سازمان تعزیرات حکومتی، سید یاسر رایگانی در واکنش به ادبیات به‌کار رفته توسط یکی از مجریان شبکه سوم سیما علیه کارکنان این سازمان، ضمن تأکید بر لزوم رعایت انصاف و اخلاق حرفه‌ای در رسانه ملی، شفاف‌سازی‌هایی را در خصوص اقدامات اخیر این سازمان ارائه کرد.

سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی با تصریح بر اینکه طرح اخیر در استان تهران، آغازِ مبارزه با گران‌فروشی نیست، توضیح داد: آنچه هفته گذشته در تهران به عنوان استان پایلوت آغاز شد، استقرار عملیاتی قرارگاه نظارتی بر اساس مصوبه ستاد تنظیم بازار و با دستور مستقیم رئیس‌جمهور محترم است؛ متأسفانه برخی روایت‌های رسانه‌ای بدون استعلام از روابط عمومی سازمان و بدون اطلاع از جزئیات پلن اجرایی، این موضوع را به اشتباه به عنوان شروع مبارزه با گران‌فروشی بازتاب دادند که این روایت با واقعیت‌های میدانی فاصله دارد.

وی با اشاره به آمار اقدامات این سازمان از ابتدای سال جاری تاکنون، افزود: مبارزه با گران‌فروشی یک فرآیند مستمر و شبانه‌روزی است؛ به طوری که از ابتدای سال تاکنون بیش از ۱۵ هزار و ۶۴۶ اکیپ گشت در سراسر کشور فعال بوده و بالغ بر ۱۳۳۰ مورد بازرسی دقیق از واحدهای صنفی صورت گرفته است و اینکه زحمات همکاران ما در میدانِ عمل، با ادبیاتی غیرمنصفانه به «در خانه نشستن» تقلیل یابد، نادیده گرفتن خدمات نظام در چارچوب قانونی سازمان تعزیرات حکومتی است.

رایگانی در پایان خاطرنشان کرد: انتظار ما از رسانه ملی به عنوان تریبون رسمی کشور، پرسشگریِ مبتنی بر داده و جزئیات اجرایی است. ما همواره پذیرای نقد سازنده هستیم و معتقدیم تعامل میان رسانه و دستگاه‌های اجرایی باید تعاملی متقابل و مبتنی بر واقعیت باشد تا از ایجاد سوءتفاهم در افکار عمومی جلوگیری شود.

انتهای پیام




 مرگ دردناک زن 15 ساله که شلاق خورده بود / در مشهد رخ داد

مرگ دردناک زن 15 ساله که شلاق خورده بود / در مشهد رخ داد

حوادث رکنا: زن ۱۵ ساله افغانستانی پس از انتقال به بیمارستان هاشمی‌نژاد مشهد بر اثر مرگ مغزی جان باخت؛ آثار گسترده شلاق و ضربه به سر روی بدن او، فرضیه قتل را مطرح کرده و شوهرش نیز ناپدید شده است.

 هلدینگ خلیج فارس در انتظار تصمیم نهایی؛ چرا دولت تکلیف را روشن نمی‌کند؟

هلدینگ خلیج فارس در انتظار تصمیم نهایی؛ چرا دولت تکلیف را روشن نمی‌کند؟

مشکل اصلی اکنون شخص مدیرعامل نیست؛ مسئله، خلأ تصمیم‌گیری دولت و تداوم بلاتکلیفی در شرکتی است که نمی‌توان اداره آن را در فضای گمانه‌زنی و ابهام پیش برد.

 ۵ علامت مهم سکته مغزی

۵ علامت مهم سکته مغزی

در کنگره کشوری و بین المللی سکته مغزی ضمن تشریح علایم و عوامل سکته مغزی، در عین حال بر ضرورت تکمیل زنجیره درمان این بیماری، از مرحله انتقال سریع بیمار تا درم...

 در دیدار قالیباف و مشاور امنیت ملی عراق؛ تاکید بر همکاری‌های امنیتی و تحولات منطقه

در دیدار قالیباف و مشاور امنیت ملی عراق؛ تاکید بر همکاری‌های امنیتی و تحولات منطقه

در ادامه رایزنی‌های مسئولان عراقی با محمدباقر قالیباف، مشاور امنیت ملی عراق با رئیس مجلس شورای اسلامی دیدار و گفت‌و‌گو کرد.

 تذکر عراقچی به ترامپ؛ سیاست‌های شکست‌خورده آمریکا علیه ایران، شکست بیشتری در پی دارد

تذکر عراقچی به ترامپ؛ سیاست‌های شکست‌خورده آمریکا علیه ایران، شکست بیشتری در پی دارد

تهران-ایرنا- سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه امروز (پنجشنبه 29 مرداد ماه) با انتشار دو تصویر درباره عبور بدهی ملی آمریکا از مرز ۴۰ تریلیون دلار، «روز D اقتصادی» ادعایی دونالد ترامپ علیه ایران را تلاشی برای انحراف افکار عمومی از بحران اقتصادی و بدهی فزاینده آمریکا دانست و تاکید کرد تداوم سیاست‌های شکست‌خورده واشنگتن، جز شکست بیشتر و افزایش خصومت ایرانیان نتیجه‌ای نخواهد داشت.

 سرمقاله کیهان/ بی‌اعتمادی به آمریکا؛ از ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ تا امروز | آخرین خبر

سرمقاله کیهان/ بی‌اعتمادی به آمریکا؛ از ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ تا امروز | آخرین خبر

کیهان/ «بی‌اعتمادی به آمریکا؛ از ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ تا امروز» عنوان یادداشت روز در روزنامه کیهان به قلم حسن رشوند است که می‌توانید آن را در ادامه بخوانید: از کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ تاکنون ۷۳ سال می‌گذرد. یعنی ایران در حالی گرفتار این کودتا می‌شد که صدها سال دارای نظام سیاسی مستقل و به تعبیری پروژه دولت‌ساز

 ببینید | استاد علوم سیاسی دانشگاه شیکاگو: آمریکا ابزار جدیدی برای تهدید ایران ندارد؛ ابتکار عمل دست تهران است

ببینید | استاد علوم سیاسی دانشگاه شیکاگو: آمریکا ابزار جدیدی برای تهدید ایران ندارد؛ ابتکار عمل دست تهران است

مرشایمر استاد علوم سیاسی دانشگاه شیکاگو گفت: ایالات متحده به هیچ‌کدام از اهداف خود دست نیافته است. هیچ‌یک محقق نشده‌اند و هیچ شانسی هم وجود ندارد که هیچ‌کدام از این چهار هدف محقق شوند. تفاهم‌نامه به‌شدت به سود ایرانی‌ها بود. ایالات متحده آن را دوست نداشت، زیرا می‌دانست که در اساس یک سند تسلیم است، اما با این حال آن را امضا کرد؛ چون محاصره جواب نداده بود. آمریکا دیگر ابزار تازه‌ای برای افزایش فشار بر تهران در اختیار ندارد و در حالی که تشدید جنگ برای واشنگتن پرهزینه و خطرناک است، ابتکار عمل در مناقشه به دست ایران افتاده است. منبع: ایسنا

 افزایش قیمت بنزین فعلا منتفی است

افزایش قیمت بنزین فعلا منتفی است

سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس می‌گوید افزایش قیمت بنزین فعلاً منتفی است تا روش‌های غیرقیمتی اعمال شوند.