قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۴ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۵

استاندار: ظرف گیلان در خطر است/ جنگلبانان نماد درختکاری شوند

استاندار گیلان گفت: در جریان سفر هیئت دولت به گیلان، محیط زیست را به عنوان مسئله اول استان مطرح خواهیم کرد، زیرا ظرف گیلان به واسطه آب، فاضلاب و پسماند در معرض خطر قرار گرفته است.
 استاندار: ظرف گیلان در خطر است/ جنگلبانان نماد درختکاری شوند

هادی حق شناس امروز یکشنبه، ۲۵ مرداد در مراسم روز ملی «سلام جنگلبان»، با بیان اینکه اهمیت جنگل و جنگلبانی بر کسی پوشیده نیست، اظهار کرد: جنگلبانان بیش از همه از اهمیت درخت و جنگل باخبر هستند و پاسدار منابع طبیعی شناخته می شوند.

وی کره زمین را درگیر را پدیده گرمایش و تغییر اقلیم دانست و افزود: توسعه شهرنشینی و صنعتی شدن جهان طی قرن های اخیر، تغییرات آب و هوایی را به دنبال داشته؛ به گونه ای که منابع طبیعی و محیط زیست را تحت تاثیر قرار داده است.

استاندار گیلان میانگین بارش در جهان و ایران را به ترتیب ۷۵۰ و ۲۵۰ میلی متر دانست و تصریح کرد: میانگین بارش سالانه در گیلان، ۱۰۰۰ میلی متر است؛ البته در سال آبی جاری، با کاهش ۱۵ درصدی بارش مواجه بودیم.

حق شناس با بیان اینکه سالانه ۱۰ میلیارد مترمکعب باران در گیلان می بارد، خاطرنشان کرد: طبق پیش بینی های هواشناسی، پاییز و زمستان پربارشی خواهیم داشت که نویدبخش گذر از خشکسالی است، اما نباید مانند گذشته رفتار کنیم و وظیفه ما، ذخیره آب است.

وی استان گیلان را دارای دو سد در حال احداث دانست و متذکر شد: در جریان سفر هیئت دولت به گیلان، محیط زیست را به عنوان مسئله اول استان مطرح خواهیم کرد، زیرا ظرف گیلان به واسطه آب، فاضلاب و پسماند در معرض خطر قرار گرفته است.

استاندار گیلان اراضی شالیزاری را وابسته به آب سد سفیدرود دانست که حوضه آبریز خارج از استان دارد و تاکید کرد: با تکمیل سدهای گیلان، به دنبال رفع وابستگی کشاورزی استان به آب های بالادست هستیم.

وی خواستار راه اندازی نهضت درختکاری در گیلان شد و بیان کرد: امروز وظیفه آحاد ایرانیان است که حفاظت از منابع طبیعی را جدی بگیرند و درختکاری کنند.

حق شناس رهبر شهید را حقیقتا دوستدار جنگل و منابع طبیعی دانست و گفت: ایشان با درختکاری سالانه به همه ما نشان دادند که باید از جنگل ها صیانت کنیم.

وی با اشاره به آغاز بلندمرتبه سازی در گیلان، با هدف حفاظت بیشتر از عرصه های طبیعی و روستایی، تاکید کرد: ایران یک گیلان دارد و باید این اراضی ارزشمند را برای آیندگان سرزمینمان، حفظ کنیم.

استاندار به وسعت حدود یک میلیون هکتاری عرصه های طبیعی گیلان اشاره کرد و یادآور شد: در کنار حفاظت از جنگل ها، باید به طرف درختکاری در شهرها برویم و در این مسیر به کمک جنگلبانان نیاز داریم.

وی از جنگلبانان خواست به نماد درختکاری تبدیل شوند و اضافه کرد: نهال، بهترین هدیه است و نه فقط در اسفندماه، بلکه در همه ایام سال، باید درخت بکاریم.

انتهای پیام





 کنایه تند و تیز نورا هاشمی به ترانه و شاکی پژمان
۴ ساعت قبل / سایت تابناک

کنایه تند و تیز نورا هاشمی به ترانه و شاکی پژمان

استوری نورا هاشمی فرزند مهدی هاشمی و گلاب آدینه، در نکوهش ملیکا پارسادوست، شاکی پرونده پژمان جمشیدی در ساعات اخیر مورد توجه قرار گرفته است.

 ولیعهد عربستان روز یکشنبه به پاریس می‌رود
۱ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا

ولیعهد عربستان روز یکشنبه به پاریس می‌رود

امانوئل ماکرون، رئیس‌جمهور فرانسه روزهای یکشنبه و دوشنبه در پاریس از محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان در چارچوب سفر رسمی وی استقبال خواهد کرد.

 پیش‌فروش خودرو با ۳۶۰ میلیون تومان؛ فرصت جدید سایپا برای خریداران
۷ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

پیش‌فروش خودرو با ۳۶۰ میلیون تومان؛ فرصت جدید سایپا برای خریداران

در این گزارش شرایط ثبت نام پیش فروش سایپا در مرداد ۱۴۰۵ را بخوانید.

 پنتاگون به 30 دانشگاه آمریکایی اخطار داد!+ جزئیات
۳ ساعت قبل / سایت اکوایران

پنتاگون به 30 دانشگاه آمریکایی اخطار داد!+ جزئیات

پنتاگون در اقدامی تازه، ۳۰ دانشگاه آمریکایی را موظف کرده تا دو هفته آینده همکاری‌های علمی، پژوهشی و مالی خود با موسسات خارجی را مورد بررسی قرار دهند؛ اقدامی که در صورت پایان ندادن به روابط «مسئله‌دار» می‌تواند به از دست رفتن صلاحیت این دانشگاه‌ها برای دریافت بودجه‌های تحقیقاتی فدرال منجر شود.

 راه حل بیرانوند برای دور زدن سربازی
۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

راه حل بیرانوند برای دور زدن سربازی

دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در صورت وقوع یک اتفاق می‌تواند برای همیشه مشکل سربازی‌اش را حل کند.

 جشن وزیر اسرائیلی برای تخریب ده‌هزارمین خانه فلسطینی‌ها (زیرنویس فارسی) | آخرین خبر
۶ ساعت قبل / سایت آخرین خبر

جشن وزیر اسرائیلی برای تخریب ده‌هزارمین خانه فلسطینی‌ها (زیرنویس فارسی) | آخرین خبر

آخرین خبر/ایتمار بن گویر وزیر امنیت اسرائیلی تخریب ده هزارمین خانه فلسطینی در کرانه باختری را جشن گرفت و آن را «موفقیتی تاریخی» توصیف کرد. 🔹 آخرین خبر در روبیکا 🔹 آخرین خبر در ایتا 🔹 آخرین خبر در بله