قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۲ ساعت قبل

بازار کار هوش مصنوعی ایران ۳۳ درصد رشد کرد؛ اما سهم این مشاغل همچنان کمتر از نیم‌درصد است

در حالی که فرصت‌های شغلی مرتبط با هوش مصنوعی در پاییز ۱۴۰۴ نسبت به مدت مشابه سال قبل۳۳ درصد افزایش یافته، سهم این مشاغل از کل آگهی‌های بازار کار ایران همچنان تنها ۰.۰۴۲ درصد است و این آمار در کنار چالش‌هایی همچون ضعف حکمرانی داده، آمادگی ناکافی مدیران و نامشخص‌بودن جایگاه ایران در زنجیره ارزش هوش مصنوعی، ضرورت بازنگری در مسیر توسعه این فناوری را نشان می دهد.
 بازار کار هوش مصنوعی ایران ۳۳ درصد رشد کرد؛ اما سهم این مشاغل همچنان کمتر از نیم‌درصد است

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی مرکز هوش مصنوعی دانشگاه شریف، نشست تخصصی «فردای ایران در عصر هوش مصنوعی؛ همراه با تحلیل گزارش شاخص هوش مصنوعی ایران ۱۴۰۴» به همت مرکز نوآوری و تحول دیجیتال اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تهران و با همکاری مرکز استراتژی و تحول هوش مصنوعی شریف در اتاق تهران برگزار شد و در آن وضعیت توسعه هوش مصنوعی در ایران، آثار این فناوری بر بهره‌وری و رقابت‌پذیری بنگاه‌ها، تحولات بازار کار و الزامات سیاستی و مدیریتی کشور مورد بررسی قرار گرفت.

در این نشست، شهاب جوانمردی، عضو هیئت‌رئیسه اتاق بازرگانی تهران، روح‌الله هنرور، هم‌بنیان‌گذار مرکز استراتژی و تحول هوش مصنوعی شریف و مقداد ولایی، هم‌بنیان‌گذار جاب‌ویژن به سخنرانی پرداختند و در بخش دوم نیز پنلی تخصصی با حضور سیدایمان میرعمادی، دانشیار دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه صنعتی شریف، عمادالدین فاطمی‌زاده، رئیس دبیرخانه ستاد توسعه فناوری و کاربرد هوش مصنوعی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری، فرهاد نیلی، استاد مدعو دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه صنعتی شریف و مجید نیلی احمدآبادی، استاد دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه تهران برگزار شد.

شهاب جوانمردی، عضو هیئت‌رئیسه اتاق بازرگانی تهران، در این نشست بر ضرورت عبور از مرحله انتشار گزارش‌های سالانه و حرکت به سمت تدوین یک برنامه اقدام مشترک تأکید کرد و گفت: برنامه توسعه هوش مصنوعی باید به‌صورت عملی به ارتقای بهره‌وری و افزایش رقابت‌پذیری بنگاه‌های ایرانی منجر شود. 

وی گفت: موفقیت ایران در حوزه هوش مصنوعی را نمی‌توان صرفاً با تعداد مقالات علمی، شمار متخصصان یا تعداد شرکت‌های فعال در این زمینه سنجید، بلکه معیار نهایی آن است که چه تعداد از بنگاه‌های کشور با استفاده از هوش مصنوعی توانسته‌اند بهره‌ورتر شوند، بازارهای جدید ایجاد کنند و توان رقابت خود را در سطح منطقه‌ای و جهانی افزایش دهند.

جوانمردی افزود: توسعه پژوهش، تربیت نیروی انسانی و شکل‌گیری شرکت‌های تخصصی زمانی به نتیجه مطلوب می‌رسد که آثار آن در بهبود عملکرد سازمان‌ها، افزایش بهره‌وری، کاهش هزینه‌ها، توسعه محصولات و خدمات جدید و گسترش بازار بنگاه‌ها قابل مشاهده باشد.

ارائه یافته‌های شاخص هوش مصنوعی ایران ۱۴۰۴

روح‌الله …



 قیمت طلا ۲۴ عیار امروز جمعه ۶ شهریور ۱۴۰۵ اعلام شد/ طلا همچنان در اوج
۳۶ دقیقه قبل / روزنامه تعادل

قیمت طلا ۲۴ عیار امروز جمعه ۶ شهریور ۱۴۰۵ اعلام شد/ طلا همچنان در اوج

قیمت طلا ۲۴ عیار در بازار امروز جمعه ۶ شهریور ۱۴۰۵ به ازای هر گرم ۲۸ میلیون و ۹۷۶ هزار تومان اعلام شد.

 3 خواهر و برادر برای دیدن مادر به ارومیه برگشتند؟ سفرشان با غرق‌شدن و مرگ به پایان رسید
۴۸ دقیقه قبل / سایت رکنا

3 خواهر و برادر برای دیدن مادر به ارومیه برگشتند؟ سفرشان با غرق‌شدن و مرگ به پایان رسید

حوادث رکنا: 3 فرزند یک خانواده کرد که سال‌ها پیش پدر خود را از دست داده بودند، در حادثه‌ای تلخ در اقلیم کردستان عراق جان باختند و مادر را برای دومین بار داغدار کردند.

 گاردین: جنگ با ایران، نیروی دریایی آمریکا را با یک بحران شدید مالی مواجه کرد
۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

گاردین: جنگ با ایران، نیروی دریایی آمریکا را با یک بحران شدید مالی مواجه کرد

گاردین نوشت: جنگ دونالد ترامپ با ایران، ارتش آمریکا را با یک بحران شدید مالی مواجه کرده است؛ به‌گونه‌ای که نیروی دریایی آمریکا برای پوشش هزینه‌های عملیات رزمی، ناچار شده از محل بودجه حقوق کارکنان و منابع مالی دیگر پول جابه‌جا کند. این موضوع بر اساس اسنادی است که گاردین به دست آورده و همچنین مصاحبه با مقام‌های نیروی دریایی، پیمانکاران و تحلیلگران دفاعی.

 گفت‌وگوی مقام‌های آمریکا و ژاپن درباره تنگه هرمز
۳ ساعت قبل / سایت هم میهن

گفت‌وگوی مقام‌های آمریکا و ژاپن درباره تنگه هرمز

وزارت خارجه آمریکا بامداد جمعه اعلام کرد که مقام‌های این کشور و ژاپن درباره تنگه هرمز و امنیت اقتصاد جهانی گفت‌وگو کردند.

 چرا با دلار ۲۰۰ تومان هنوز در میدان و تجمعات حاضر می‌شوید؟
۲۵ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

چرا با دلار ۲۰۰ تومان هنوز در میدان و تجمعات حاضر می‌شوید؟

پاسخ مردم به سوالی درباره دلایل حضور در تجمعات در میادین شهرها را در این ویدئو ببینید.

 وقوع انفجار در الحسکه سوریه/ الجزیره: رایزنی ایران و قطر درباره شروع مذاکرات/ ترامپ: درباره ایران دیگر حرف زیادی برای گفتن نداریم/ نامه اعتراض ایران به سازمان ملل رسید
۱ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

وقوع انفجار در الحسکه سوریه/ الجزیره: رایزنی ایران و قطر درباره شروع مذاکرات/ ترامپ: درباره ایران دیگر حرف زیادی برای گفتن نداریم/ نامه اعتراض ایران به سازمان ملل رسید

در پی آغاز تجاوز نظامی اسرائیل و آمریکا علیه ایران از روز ۹ اسفندماه ۱۴۰۴، تنش‌های گسترده در خاورمیانه و درگیری‌ها میان ایران و آمریکا در تنگه هرمز همچنان اد...



خبرگزاری ایرنا

قهرمانی که مرگش هنوز یک سؤال است

خبرگزاری ایرنا

شهروز دل‌افکار: سرمایه‌گذار، دخالت عجیب در تئاتر نکند+فیلم

خسارت‌های میلیاردی بانوان موتورسوار، هزینه پنهان یک خلاء قانونی
خبرگزاری ایرنا

خسارت‌های میلیاردی بانوان موتورسوار، هزینه پنهان یک خلاء قانونی

تهران- ایرنا- انتشار تصاویر متعدد از تصادف دختران و بانوان موتورسوار در فضای مجازی بار دیگر این سوال را پدید آورده است که جامعه تا کی باید تاوان و هزینه های مالی و جانی ناشی از خلاء قانونی موتورسواری بانوان را بپردازد.
درمان آسیب در بستر زندگی؛ چرا بهترین بستر درمان، همان بستر آسیب است؟
روزنامه عصر اقتصاد

درمان آسیب در بستر زندگی؛ چرا بهترین بستر درمان، همان بستر آسیب است؟

بهترین بستر برای درمان یک آسیب، همان بستری است که آسیب در آن رخ می‌دهد بهترین بستر برای درمان یک آسیب، همان بستری است که آسیب در آن رخ می‌دهد این در نگاه اول یک گزاره ساده به نظر می‌رسد، اما درون خود یکی از مهم‌ترین اصول مداخله در روان‌شناسی، مددکاری اجتماعی، توانبخشی و تاب‌آوری
روزنامه هفت صبح

مقتول به هوش آمد و قاتل را لو داد

روزنامه هفت صبح

اختلاف‌افکن‌ها، خطاب سخنان رهبری