قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۵

استاندار آذربایجان غربی: توسعه شهرک صنعتی میاندوآب با جدیت دنبال شود

استاندار آذربایجان غربی گفت: توسعه شهرک صنعتی میاندوآب باید با جدیت دنبال شود تا زمینه برای استقرار واحدهای جدید و رونق تولید فراهم شود.
 استاندار آذربایجان غربی: توسعه شهرک صنعتی میاندوآب با جدیت دنبال شود

رضا رحمانی پنجشنبه ۱۵ مرداد در ادامه سفر به میاندوآب جلسه با فعالان اقتصادی و سرمایه‌گذاران شهرستان با تأکید بر اینکه مسیر توسعه میاندوآب از تولید، سرمایه‌گذاری و تکمیل زیرساخت‌ها می‌گذرد، گفت: برای تأمین منابع مورد نیاز توسعه، از ظرفیت حقوق دولتی معادن استفاده کرده و این مسیر را با جدیت ادامه خواهیم داد.

وی، با اشاره به ظرفیت‌های کم‌نظیر این شهرستان، افزود: فرصت‌های سرمایه‌گذاری میاندوآب بی‌نظیر است و باید با شناسایی نیروهای انسانی توانمند و سرمایه‌گذاران بومی، جلسات همفکری و توسعه شهرستان را به‌صورت مستمر دنبال کنیم.

وی همچنین با بیان اینکه راه‌های منتهی به میاندوآب و شهرستان‌های همجوار از طرح‌های مهم منطقه هستند و باید در شأن ظرفیت‌های اقتصادی و تجاری استان توسعه یابند، خاطرنشان کرد: این مسیرها باید سال‌ها پیش به آزادراه و بزرگراه تبدیل می‌شدند.

استاندار آذربایجان‌غربی به استفاده از منابع مختلف برای تکمیل زیرساخت‌های استان نیز اشاره کرد و افزود:

رحمانی همچنین با تأکید بر جایگاه محوری بخش خصوصی در برنامه‌های دولت، اضافه کرد: تمام ظرفیت‌ها و امکانات استان باید برای سرمایه‌گذاران فراهم شده و سرمایه‌گذاران مشکلات خود را بدون واسطه منتقل کنند تا برای رفع آنها اقدام شود.

وی با اشاره به اینکه سیاست اصلی ما حمایت از تولید است، افزود: هدف ما بازگرداندن جوانان توانمند به استان، ایجاد اشتغال برای فرزندان این سرزمین و ساختن آینده‌ای روشن برای آذربایجان‌غربی است.

انتهای پیام 





 وریر خزانه‌داری آمریکا: احتمالاً‌ درگیری گسترده نظامی با ایران از سرگرفته نخواهد شد | جهان نیوز
۴ ساعت قبل / سایت جهان نیوز

وریر خزانه‌داری آمریکا: احتمالاً‌ درگیری گسترده نظامی با ایران از سرگرفته نخواهد شد | جهان نیوز

اسکار بسنت روز پنجشنبه گفت که با توجه به تغییر رویکرد واشنگتن به سمت کمپینِ تکراریِ فشار اقتصادی، احتمالاً درگیری نظامی گسترده با ایران از سرگرفته نخواهد شد.

 بهانه ترامپ برای حمله به ایران + فیلم
۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

بهانه ترامپ برای حمله به ایران + فیلم

رئیس‌جمهور آمریکا درباره تجاوز به ایران گفت: چاره دیگری نداشتیم. اگر صد بار دیگر هم لازم بود این کار را انجام می‌دادم. آن‌ها نباید به سلاح هسته‌ای دست پیدا کنند.»

 حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد - تسنیم
۱ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد - تسنیم

حزب‌الله مصاحبه خیالی العربیه با یک منبع نزدیک به خود را درخصوص بلندی‌های علی‌الطاهر کذب خواند.

 حجت الاسلام قمی: «مسجد» محور جامعه مبعوث است
۶ ساعت قبل / خبرگزاری مهر

حجت الاسلام قمی: «مسجد» محور جامعه مبعوث است

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی گفت: امروز بعثت مردمی را شاهد هستیم که اراده‌ای جمعی و فولادین برای تحقق فرمان الهی و مواجهه با قلدرها و زورگوهای عالم را رقم زده‌اند.

 تنش دیپلماتیک ایران و لبنان شدت گرفت؛ وزیر خارجه لبنان از «دخالت تهران» گفت
۶ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

تنش دیپلماتیک ایران و لبنان شدت گرفت؛ وزیر خارجه لبنان از «دخالت تهران» گفت

وزیر امور خارجه لبنان با صدور بیانیه‌ای شدیداللحن مدعی شد که ادامه حضور سفیر ایران در بیروت با یک تصمیم حاکمیتی و قطعی در تعارض است و بازگشت روابط به مسیر طبیعی را منوط به پایان مداخله تهران و تمکین به مقررات دیپلماتیک دانست.

 واریزی نقدی دولت برای ۱۵ میلیون خانوار امروز ۲۹ مرداد ۱۴۰۵
۶ ساعت قبل / روزنامه تعادل

واریزی نقدی دولت برای ۱۵ میلیون خانوار امروز ۲۹ مرداد ۱۴۰۵

گروه اقتصادی اقتصادآنلاین؛ یارانه نقدی مردادماه ۱۴۰۵ برای خانوارهای مشمول دهک‌های چهارم تا نهم به حساب سرپرستان خانوار واریز شد. این مرحله از پرداخت، پس از ا...