قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۷

تورم زنجان در سال ۱۴۰۵ در رتبه سیزدهم کشور قرار دارد

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار زنجان با بیان اینکه «گرانی» با «تورم» متفاوت است، گفت: گرانی به معنای بالا بودن سطح قیمت‌ها و تورم به معنای افزایش قیمت‌هاست و بر اساس آمار، زنجان در سال ۱۴۰۵ از نظر نرخ تورم رتبه ۱۳ کشور را دارد.
 تورم زنجان در سال ۱۴۰۵ در رتبه سیزدهم کشور قرار دارد

نرگس مرادخانی امروز شنبه ۱۷ مرداد در نشست خبری با اصحاب رسانه به مناسبت روز خبرنگار، اظهار کرد: گرانی با تورم تفاوت دارد؛ گرانی مفهوم ایستا و به معنای بالا بودن قیمت‌ها است، در حالی که تورم مفهومی پویا و به معنای افزایش قیمت‌ها است.

وی افزود: ممکن است تهران در یک سال تورم کمتری نسبت به زنجان داشته باشد، اما به دلیل بالاتر بودن شاخص قیمت، سطح قیمت‌ها در تهران همچنان از زنجان گران‌تر باشد.

مرادخانی ادامه داد: اگر معیار را نرخ تورم در نظر بگیریم، رتبه زنجان در سال ۱۴۰۴، ۱۱ کشور بوده و در سال ۱۴۰۵ به رتبه ۱۳ رسیده است؛ بنابراین از این نظر وضعیت استان در میان بدترین استان‌های کشور قرار ندارد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار زنجان با اشاره به شاخص قیمت استان، گفت: شاخص قیمت در زنجان در سال ۱۴۰۴ حدود ۵۲ درصد و متوسط کشور ۵۰ درصد بوده است. در سال ۱۴۰۵ نیز این شاخص در استان حدود ۷۰ درصد و متوسط کشوری ۶۶ درصد اعلام شده است؛ بنابراین در هر دو شاخص، نرخ‌های بالای ۵۰ درصد به معنای فشار تورمی قابل توجه است.

وی با اشاره به شرایط اقتصادی کشور، گفت: کشور با تورم ساختاری مواجه بوده و شرایط جنگی نیز هزینه‌های قابل توجهی را به اقتصاد تحمیل کرده است.

مرادخانی با بیان اینکه اقتصاد استان زنجان حدود یک و سه‌دهم درصد اقتصاد کشور را تشکیل می‌دهد، افزود: بنابراین استان نمی‌تواند به تنهایی بر روندهای کلان اقتصادی کشور تأثیر تعیین‌کننده‌ای داشته باشد و بیشتر از شرایط اقتصادی کشور تأثیر می‌پذیرد.

او درباره عوامل مؤثر بر تورم استان، گفت: با بررسی اقلام تشکیل‌دهنده تورم، بخش قابل توجهی از افزایش قیمت‌ها در حوزه کالاها و خدمات غیرخوراکی است. در این میان، قیمت مسکن در زنجان بالا است و باید توجه داشت که بازار مسکن با بازار کالاهای معمولی تفاوت دارد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار زنجان ادامه داد: زمین و مسکن قابل جابه‌جایی نیستند و نمی‌توان زمین را از تهران به زنجان منتقل کرد؛ به همین دلیل، موضوع مسکن کارگروه تخصصی خود را دارد که با مسئولیت حوزه معاونت اقتصادی و اداره‌کل راه و شهرسازی پیگیری می‌شود.

وی با اشاره به اقدامات کارگروه تنظیم بازار استان، گفت: در حوزه اقلام اساسی، کارگروه تنظیم بازار وظیفه نظارت و مدیریت بازار را بر …



 مجلس تعطیل باشد یا نباشد تفاوتی در حال مردم ندارد/ نمایندگان برای چهره شدن، دست روی مسائل جنجالی می‌گذارند/ چند درصد مردم برایشان مهم است چه کسی با کدام رسانه صحبت می‌کند؟
۴۳ دقیقه قبل / سایت خبرفوری

مجلس تعطیل باشد یا نباشد تفاوتی در حال مردم ندارد/ نمایندگان برای چهره شدن، دست روی مسائل جنجالی می‌گذارند/ چند درصد مردم برایشان مهم است چه کسی با کدام رسانه صحبت می‌کند؟

یک نماینده ادوار مجلس بیان کرد: «مگر چند درصد مردم برایشان مهم است چه کسی با کدام رسانه صحبت کند؟ وقتی مردم با گرانی و مسکن دست‌وپنجه نرم می‌کنند، چرا مجلس به دنبال تنبیه مصاحبه‌کننده است؟»



 هزاران شهروند ایرانی در عملیات‌های تروریستی جان خود را از دست داده‌اند
۷ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

هزاران شهروند ایرانی در عملیات‌های تروریستی جان خود را از دست داده‌اند

معاون امور بین‌الملل قوه قضاییه و دبیر ستاد حقوق بشر گفت: هزاران شهروند ایرانی اعم از کودکان، زنان، مردان و سالخوردگان؛ از مردم عادی گرفته تا مسئولان، دانشمندان، نیروهای نظامی و انتظامی، روحانیون و کارگران و دانشجویان در عملیات‌های تروریستی جان خود را از دست داده‌اند.

 کُفرگویی فرستاده ترامپ از روی استیصال
۳۳ دقیقه قبل / سایت تابناک

کُفرگویی فرستاده ترامپ از روی استیصال

در شرایطی که آمریکا به دنبال کاهش حضور نظامی در غرب آسیا است، «تام باراک»، فرستاده ترامپ در سوریه و عراق، تلاش کرد ناکامی در منطقه را با کفرگویی توجیه کند.

 سراج: حقوق‌بشر نباید ابزار فشار سیاسی و وسیله‌ای برای مداخله‌جویی در امور کشورها باشد
۴۳ دقیقه قبل / خبرگزاری ایسنا

سراج: حقوق‌بشر نباید ابزار فشار سیاسی و وسیله‌ای برای مداخله‌جویی در امور کشورها باشد

نشست «روز جهانی یادبود و گرامی‌داشت قربانیان تروریسم» با حضور دبیر ستاد حقوق بشر، مدیرکل بنیاد هابیلیان و تعدادی از خانواده‌های شهدای میناب برگزار شد.

 هفته طلایی بورس در راه است؛ ۴ رویداد مهم بازار سرمایه در هفته اول شهریور
۱۶ دقیقه قبل / سايت نبض بورس

هفته طلایی بورس در راه است؛ ۴ رویداد مهم بازار سرمایه در هفته اول شهریور

هفته نخست شهریورماه ۱۴۰۵ یکی از پراهمیت‌ترین هفته‌های بازار سرمایه خواهد بود؛ چراکه چند رویداد مهم از جمله برگزاری جلسات معارفه، آغاز پذیره‌نویسی صندوق نقره...

 دنیامالی: جامعه ورزش با هدف امیدآفرینی و شادی مردم به ناگویا می‌رود
۱۵ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

دنیامالی: جامعه ورزش با هدف امیدآفرینی و شادی مردم به ناگویا می‌رود

وزیر ورزش و جوانان با اشاره به برنامه‌ریزی گسترده برای حضور کاروان ورزشی ایران در بازی‌های آسیایی ناگویا گفت: جامعه ورزش با وجود همه دشواری‌ها و اتفاقات تلخ اخیر، خود را موظف می‌داند با حضور قدرتمند در عرصه‌های بین‌المللی، برای مردم امیدآفرین باشد و دل ملت ایران را شاد کند.

 مونتاژکاران‌، چهارچرخ علیه جیب مردم
۳۵ دقیقه قبل / روزنامه هفت صبح

مونتاژکاران‌، چهارچرخ علیه جیب مردم

افزایش قیمت خودروهای مونتاژی همزمان با ناترازی بنزین، انتقاد کارشناسان را برانگیخته است. آنان خواستار کاهش انحصار، اصلاح واردات، عرضه خودروهای کم‌مصرف و نظارت جدی‌تر شده‌اند