قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۵/۰۵/۲۱

وضعیت پساب تصفیه‌خانه شرق صدرا تعیین تکلیف شود/ آلودگی قنوات قابل اغماض نیست

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر شیراز با تأکید بر تعیین تکلیف فوری پساب تصفیه‌خانه شرق صدرا در محدوده قره‌پیری، نسبت به احتمال آلودگی قنوات و اراضی کشاورزی این مسیر هشدار داد.
 وضعیت پساب تصفیه‌خانه شرق صدرا تعیین تکلیف شود/ آلودگی قنوات قابل اغماض نیست

مسعود زارعی امروز چهارشنبه ۲۱ مرداد در دویست و شصت و سومین جلسه کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر شیراز که با سه دستور کار برگزار شد، با اشاره به بازدید میدانی انجام‌شده از مسیر انتقال پساب تصفیه‌خانه شرق صدرا به سمت محدوده شهر شیراز، گفت: این بازدید با حضور مسئولان و نمایندگان تام‌الاختیار دستگاه‌های متولی و مرتبط با موضوع انجام شد و وضعیت انتقال و رهاسازی پساب در این مسیر مورد بررسی قرار گرفت.

وی ادامه داد: مستندات مربوط به آزمایش‌های انجام‌شده روی پساب تصفیه‌خانه و خروجی‌ها توسط مجموعه محیط زیست در جلسه ارائه شد و آخرین آزمایش نیز در روزهای اخیر انجام شده است که مقرر شده نتیجه نهایی آن طی روزهای آینده به اطلاع مردم شیراز برسد.

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر شیراز با اشاره به کیفیت پساب ورودی به محدوده شهر شیراز افزود: بر اساس مستندات و گزارش‌های ارائه‌شده، کیفیت پساب ورودی به محدوده شهر شیراز در سطحی قرار دارد که استفاده از آن برای تمامی مصارف کشاورزی قابل قبول نیست و باید بر اساس ضوابط و آیین‌نامه‌های مربوطه با آن برخورد شود.

زارعی تصریح کرد: وقتی امکان استفاده از این پساب برای کشاورزی وجود نداشته باشد، باید برای نحوه دفع و انتقال آن راهکاری مشخص و اصولی در نظر گرفته شود. یکی از راهکارهای مطرح‌شده، انتقال پساب به حوزه‌های زیرسطحی از طریق چاه‌های جذبی است، اما اجرای این روش با توجه به هزینه و ملاحظات فنی، با دشواری‌های جدی همراه است.

وی اضافه کرد: راهکار دیگر، انتقال پساب به نهر اعظم به عنوان مسیر رودخانه‌ای موجود و قابل بررسی در این محدوده است؛ با این حال، انتقال پساب به این مسیر نیز نیازمند بررسی دقیق شرایط و رفع مشکلات موجود در طول مسیر است.

هشدار درباره احتمال آلودگی قنوات در محدوده قره‌پیری

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر شیراز یکی از مهم‌ترین نگرانی‌های مطرح‌شده درباره این موضوع را احتمال آلودگی قنوات در محدوده قره‌پیری تا نهر اعظم عنوان کرد و گفت: مسیر از ابتدا تا انتها مورد بازدید قرار گرفت و در بخش‌هایی از مسیر مشکلاتی مشاهده شد که نیازمند بررسی و تعیین تکلیف است.

وی ادامه داد: در برخی مقاطع، پساب می‌تواند وارد محیط‌های کشاورزی شود …





 همتی آب پاکی را روی دست سپرده‌گذاران ریخت؛ پول‌ها کجا می‌روند؟
۳ دقیقه قبل / سایت جهان صنعت نیوز

همتی آب پاکی را روی دست سپرده‌گذاران ریخت؛ پول‌ها کجا می‌روند؟

تصمیم بانک مرکزی برای تغییر ندادن نرخ سود بانکی، در شرایطی که بخشی از شبکه بانکی با ناترازی مواجه است، سیگنال مثبتی به برخی بازارها از جمله بازار سرمایه بود اما تداوم این سیاست پرسش‌هایی را درباره مسیر آتی تورم، رفتار سپرده‌گذاران و مقصد منابع پولی در اقتصاد مطرح می‌کند.

 خبر مهم وزیر درباره زمان پرداخت معوقات بازنشستگان
۱۳ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

خبر مهم وزیر درباره زمان پرداخت معوقات بازنشستگان

وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی از آغاز پرداخت معوقات بازنشستگان تامین‌اجتماعی از ۹ شهریور ماه خبر داد.

 صعود بورس ملایم شد
۲۰ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

صعود بورس ملایم شد

بازار سرمایه پس از ثبت رکورد تاریخی روز گذشته که روز شش میلیون و ۶۱ هزار واحد ایستاد، امروز با شیب ملایم‌تری نسبت به دیروز به روند صعودی خود ادامه داد و شاخص کل بیش از ۸۰۰۰ واحد رشد کرد.

 فعالیت هوم‌اسکول‌ها جایگاه قانونی ندارد
۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

فعالیت هوم‌اسکول‌ها جایگاه قانونی ندارد

وزیر آموزش و پرورش گفت: در صورت شناسایی هوم اسکول‌ها موضوع به پلیس اماکن و مراجع نظارتی منعکس و با متخلفان برخورد می‌شود.

 اینجا گیبون‌های در آستانه انقراض نجات پیدا می‌کنند | تصاویر
۱۱ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

اینجا گیبون‌های در آستانه انقراض نجات پیدا می‌کنند | تصاویر

مرکز حفاظت از گیبون‌ها در حومه لس‌آنجلس، پنج دهه است که به نگهداری، مراقبت و حفاظت از برخی از در معرض انقراض‌ترین گونه‌های گیبون در جهان مشغول است.

 ۴۸ پل سواره رو در تهران مقاوم سازی شده اند
۵۹ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

۴۸ پل سواره رو در تهران مقاوم سازی شده اند

رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران، با اشاره به وجود ۸۱۲ پل در پایتخت اظهار کرد: از اواخر دوره قبلی تصمیم گرفته شد ۶۶ پل مقاوم‌سازی شوند که از این تعداد ۴۸ پل مقاوم سازی شده و مقاوم سازی۷ پل نیز در دست انجام است.



سایت تابناک

آموزش فارسی به نظامیان آمریکایی پیش از اعزام به ایران

وقتی مرزها آرام‌آرام جابه‌جا می‌شوند؛ نمایش خانگی چقدر به تعهداتش پایبند است؟
سایت تابناک

وقتی مرزها آرام‌آرام جابه‌جا می‌شوند؛ نمایش خانگی چقدر به تعهداتش پایبند است؟

توقیف برنامه «درجام» را نمی‌توان صرفاً در حد توقف یک برنامه یا حذف قسمت پایانی یک محصول نمایش خانگی دید. فارغ از اینکه مبنای دقیق قضایی این تصمیم چه بوده و ک...
وزیر هزار وعده بدون عمل/ زمین‌گیر شدن میدری در آسمان - مردم سالاری آنلاین
روزنامه مردم سالاری

وزیر هزار وعده بدون عمل/ زمین‌گیر شدن میدری در آسمان - مردم سالاری آنلاین

سؤال افکار عمومی روشن است؛ آقای میدری، آن یک هفته‌ای که قرار بود برای درست شدن آسمان وقت بگذارید، دقیقاً چه زمانی تمام شد؟ اگر نتیجه آن وعده، تشکیل ستاد احیا پس از یک سال و آغاز تعمیر پنج هواپیمای زمین‌گیر است، پس تکلیف وعده‌ای که با اطمینان از «درست شدن» شرکت داده شد چه می‌شود؟
خلیج فارس، نامی که تاریخ تغییرش نمی دهد؛ عراق باید مواضع خود را اصلاح کنند
سایت تابناک

خلیج فارس، نامی که تاریخ تغییرش نمی دهد؛ عراق باید مواضع خود را اصلاح کنند

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس با اشاره به استفاده رئیس مجلس عراق از واژه «خلیج عربی» در دیدار با قالیباف، ضمن تأکید بر احترام ایران به مردم و دولت عراق، خواستار...
تبدیل آمریکا به بزرگترین تولیدکننده نفت و گاز جهان
سایت عصرایران

تبدیل آمریکا به بزرگترین تولیدکننده نفت و گاز جهان

تولید نفت خام آمریکا در سال ۲۰۲۶ حدود ۱۳.۷ تا ۱۳.۸ میلیون بشکه در روز پیش‌بینی شده است.
آیا تهران در سال ۱۴۲۶ بهتر از ۱۴۰۵ است یا بدتر؟/ پایتخت براساس کدام «سند» بزرگ شد؟
سایت عصرایران

آیا تهران در سال ۱۴۲۶ بهتر از ۱۴۰۵ است یا بدتر؟/ پایتخت براساس کدام «سند» بزرگ شد؟

تفاوت توسعه با گسترش در این است که در حالت اول، «کیفیت‌‌زندگی» رشد می‌کند اما در حالت دوم، «رشد فیزیکی» شهر بدون آنکه عناصر زیست‌شهری ارتقا یابند، رخ می‌دهد.