قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۱

تسهیلات بنیاد علوی به بهداشت و سلامت و احیای قنوات فارس اختصاص یابد

مدیرکل هماهنگی، سرمایه‌گذاری و اشتغال استانداری فارس با تأکید بر ضرورت توجه به اولویت‌های توسعه‌ای استان، خواستار اختصاص تسهیلات بنیاد علوی به حوزه‌های «بهداشت و سلامت» و «احیای قنوات» در فارس شد.
 تسهیلات بنیاد علوی به بهداشت و سلامت و احیای قنوات فارس اختصاص یابد
مجید غلام‌پور امروز یکشنبه ۱۱ مرداد در دیدار با مجریان بنیاد علوی در استان فارس، بر لزوم اتخاذ رویکردی ویژه در تخصیص تسهیلات برای مناطق کم‌برخوردار تأکید کرد.

وی ضمن تقدیر از فعالیت‌های گسترده بنیاد علوی در سطح استان فارس گفت: این بنیاد در سال گذشته، به‌رغم چالش‌های موجود، عملکرد مطلوبی در زمینه پرداخت تسهیلات تکمیلی و حمایت از سرمایه‌گذاران خرد داشته است.

مدیرکل هماهنگی، سرمایه‌گذاری و اشتغال استانداری فارس با اشاره به نیازهای توسعه‌ای استان فارس تصریح کرد: انتظار می‌رود در سال جاری نیز بنیاد علوی با تمرکز بر اولویت‌های استانی، تسهیلات اشتغال‌زایی را به‌ویژه در حوزه‌های حیاتی نظیر «بهداشت و سلامت» و همچنین «احیای قنوات» در سطح استان به اجرا درآورد.

به گزارش ایسنا، این نشست در راستای تقویت اقتصاد خرد و حمایت از اشتغال‌زایی در مناطق کم‌برخوردار استان و با هدف ارزیابی عملکرد سال گذشته و تبیین اولویت‌های سرمایه‌گذاری در سال جاری برگزار شد.

در ادامه این نشست، مجریان بنیاد علوی در استان فارس با ارائه گزارشی جامع از میزان پرداخت‌های صورت‌گرفته و دستاوردهای سال گذشته، آمادگی کامل خود را برای اجرای برنامه‌های اقتصادی سال جاری و پیشبرد اهداف سرمایه‌گذاری در مناطق محروم و روستایی استان اعلام کردند.

انتهای پیام



 ورد به مرحله «پساسوادی»؛ آیا گوشی‌های هوشمند قاتل کتابخوانی هستند؟

ورد به مرحله «پساسوادی»؛ آیا گوشی‌های هوشمند قاتل کتابخوانی هستند؟

رز هوروویچ در نشریه «اتلانتیک» با ابراز تأسف می‌گوید که «عصر کتابخوانی به پایان رسیده است.» او یادآور می‌شود که ما هنوز هم با واژگان زیادی برخورد می‌کنیم، اما بیشتر آنها را به جای کتاب‌ها، در ایمیل‌ها، پیامک‌ها و دیگر پاره‌های دیجیتال می‌یابیم.

 اوراق درآمدی؛ ابزار جدید برای شهرداری‌ها

اوراق درآمدی؛ ابزار جدید برای شهرداری‌ها

فشارهای مالی ناشی از توسعه شهری، بازسازی زیرساخت‌ها و محدودیت منابع درآمدی، شهرداری‌ها را به سمت استفاده از ابزارهای نوین تامین مالی سوق داده است. درحالی‌که اوراق مشارکت شهری طی سال‌های گذشته به‌عنوان ابزار اصلی تامین مالی پروژه‌ها مورد استفاده قرار گرفته، وابستگی بازپرداخت آن به اعتبار عمومی شهرداری‌ها، محدودیت‌هایی ایجاد کرده است.

 اینجا کسی برای مذاکره غش نمی‌کند | آخرین خبر

اینجا کسی برای مذاکره غش نمی‌کند | آخرین خبر

فرهیختگان/متن پیش رو در فرهیختگان منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست علی ملکی| محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی و رئیس هیئت مذاکره‌کننده ایران با آمریکا، نطق پیش از دستور روز گذشته خود در صد و هشتادمین جلسه علنی مجلس را در یکی از نقاط زمانی حساس این روزها انجام داد؛ یک روز

 توقف روابط مالی ایران و امارات

توقف روابط مالی ایران و امارات

آرمان امروز-سرویس دیپلماسی: عفرا الحمّلی مدیر اداره ارتباطات راهبردی وزارت امور خارجه امارات، تمامی ادعاها درباره وضعیت روابط اقتصادی میان امارات متحده عربی و جمهوری اسلامی ایران را رد کرد. الحمّلی بار دیگر بر تعهد پایدار امارات به گفت‌وگو، همکاری و همگرایی منطقه‌ای به‌عنوان ابزارهای اساسی برای پیشبرد صلح، ثبات و رفاه در منطقه تأکید [ ]

 ضرورت تغییر در سیاستگذاری صنعتی

ضرورت تغییر در سیاستگذاری صنعتی

معاون برنامه‌ریزی و توسعه محیط کسب‌وکار و رئیس کمیته بهره‌وری وزارت صنعت، معدن و تجارت با هشدار نسبت به آغاز پدیده «صنعت‌زدایی» در کشور گفت: تداوم رویکرد فعلی در مواجهه با ناترازی انرژی، مشکلات ارزی و نقدینگی می‌تواند بخش تولید را بیش از پیش تحت فشار قرار دهد و همه باید برای جلوگیری از این روند دست به دست هم دهند.

 عکس: زن ایرانی که فرانسه او را اخراج کرد

عکس: زن ایرانی که فرانسه او را اخراج کرد

دولت فرانسه نیلوفر شادمهری، رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران، را از این کشور اخراج کرد.

 معمای خوانندگی «ایرج» در فیلم‌فارسی

معمای خوانندگی «ایرج» در فیلم‌فارسی

آرمان امروز :    ۲۳ سال پیش، در مردادماه سال ۱۳۸۲، خبرنگار موسیقی ایسنا به منزل ایرج رفت و به گپ‌وگفت با او پرداخت. آن زمان، ایرج به نکاتی پرداخت که شاید امروز پس از دو دهه همچنان موضوعیت داشته باشند. ایرج از خطر فراموشی موسیقی اصیل ایرانی گفته بود که امروز حتی زنگ خطر [ ]

 متن کامل طرح مقابله با نفوذ بیگانگان / از منع گفتگو با رسانه‌های خارجی تا محدودیت در همکاری‌های علمی / تولید اثر فرهنگی برخلاف دستاوردهای انقلاب، جریمه دارد

متن کامل طرح مقابله با نفوذ بیگانگان / از منع گفتگو با رسانه‌های خارجی تا محدودیت در همکاری‌های علمی / تولید اثر فرهنگی برخلاف دستاوردهای انقلاب، جریمه دارد

متن کامل گزارش کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در خصوص طرح مقابله با نفوذ بیگانگان منتشر شد.