قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۴ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۳

رکورد جدید مرگ‌ومیر ناشی از گرما در آلمان

تعداد مرگ‌ومیرهای ناشی از گرما در آلمان در تابستان امسال (۲۰۲۶) بار دیگر رکورد زده و بر اساس گزارش هفتگی مؤسسه «روبرت کخ»، این رقم اکنون به ۱۲ هزار و ۵۰۰ نفر رسیده است.
 رکورد جدید مرگ‌ومیر ناشی از گرما در آلمان
به گزارش ایسنا به نقل از دویچه وله، این موسسه می گوید سال ۲۰۲۶ از نظر مرگ‌ومیرهای مرتبط با گرما، یک سال رکوردشکن است. پیش از این، بالاترین میزان مرگ‌ومیر ناشی از گرما در سال ۲۰۱۸ ثبت شده بود که حدود ۸۹۰۰ مورد برآورد شد.

کارشناسان می گویند گرما به‌ندرت به‌طور مستقیم باعث مرگ می‌شود. در بیشتر موارد، ترکیبی از دمای بالای هوا و بیماری‌های زمینه‌ای موجود مانند بیماری‌های قلبی‌عروقی، بیماری‌های ریوی یا کلیوی منجر به مرگ می‌شود. به همین دلیل، گرما به‌عنوان علت مرگ در گواهی فوت ثبت نمی‌شود و در آمار رسمی علل مرگ نیز منعکس نمی‌شود.

با این وجود میزان مرگ‌ومیرهای مرتبط با گرما با استفاده از روش‌های آماری و از طریق مقایسه تعداد مرگ‌ها در هفته‌های تابستانی همراه با موج گرما و هفته‌های بدون گرما محاسبه می‌شود.

این آمار نشان می دهد دوره‌های گرمای شدید در آلمان به‌طور منظم باعث افزایش میزان مرگ‌ومیر می‌شوند.

در پی افزایش موج‌های گرما، اتحادیه شهرها و شهرداری‌های آلمان خواستار بهبود اقدامات محافظتی در برابر گرما برای بیمارستان‌ها و خانه‌های سالمندان شده است. 

موج‌های گرمای اخیر به‌وضوح نشان داده‌اند که بیمارستان‌ها و همچنین خانه‌های سالمندان و مراکز مراقبتی باید برای چنین شرایطی آمادگی بیشتری داشته باشند.

آلمان در دهه‌های گذشته بیشتر بر سیستم‌های گرم‌کننده تاکید داشت اما حال با تغییرات اقلیمی، تعداد روزها و ماه‌های گرم در این کشور سال به سال رو به افزایش است و بسیار از ساختمان‌ها و موسسات فاقد سیستم‌های خنک‌کننده هستند.

انتهای پیام



 هشدار به افرادی که روزانه پاهای خود را نمی‌شویند

هشدار به افرادی که روزانه پاهای خود را نمی‌شویند

ماندن پا در کفش به مدت طولانی، به دلیل تعریق و ایجاد رطوبت می‌تواند شرایط مناسبی برای تحریک پوست و رشد قارچ‌ها فراهم کند.

 سقوط مرگبار زن جوان از دفتر کار مرد متاهل در سعادت‌آباد / همسر این مرد با دوربین و کلید ساز پشت در بود

سقوط مرگبار زن جوان از دفتر کار مرد متاهل در سعادت‌آباد / همسر این مرد با دوربین و کلید ساز پشت در بود

حوادث رکنا: بامداد امروز سه‌شنبه ۲۷ مردادماه، سقوط مرگبار زن جوانی از پنجره یک دفترکار در سعادت‌آباد به مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ گزارش شد؛ در حالی که همسر صاحب دفتر مدعی بود زن جوان هنگام درگیری و برای پنهان شدن پشت پرده پنجره به پایین سقوط کرده است، بازبینی فیلم ضبط‌شده با تلفن همراه، فرضیه وقوع قتل را برای کارآگاهان کمرنگ کرد.

 هشدار وزش باد شدید در ۱۹ استان/ افزایش ارتفاع موج تا ۱.۵ متر در شمال و جنوب

هشدار وزش باد شدید در ۱۹ استان/ افزایش ارتفاع موج تا ۱.۵ متر در شمال و جنوب

سازمان هواشناسی نسبت به وزش باد شدید در ۱۹ استان و افزایش ارتفاع موج تا ۱.۵ متر در آب‌های شمال و جنوب کشور هشدار داد.

 جزئیات جنایت مقابل مترو: متلک به زن و قتل شوهر

جزئیات جنایت مقابل مترو: متلک به زن و قتل شوهر

مردی که متهم است جوانی را در ایستگاه مترو کشته ادعا کرد در دفاع از خودش مرتکب قتل شده است اما اولیای دم ماجرای یک درگیری ناموسی را دلیل قتل اعلام کردند.

 حبس ۶ ماه تا یک‌سال برای مخدوشی پلاک خودرو در تهران

حبس ۶ ماه تا یک‌سال برای مخدوشی پلاک خودرو در تهران

معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ، هشدار داد: پوشش و مخدوشی پلاک فقط یک تخلف راهنمایی و رانندگی نیست، بلکه در بسیاری از موارد مقدمه‌ای برای ارتکاب جرایم سنگین نظیر سرقت و حتی قتل است و برابر ماده ۷۲۰ قانون مجازات اسلامی حبس ۶ ماه تا یک سال را در پی دارد.

 پزشکی خانواده می‌تواند بستر شناسایی افراد در معرض خطر دمانس باشد

پزشکی خانواده می‌تواند بستر شناسایی افراد در معرض خطر دمانس باشد

دبیر بورد سالمندشناسی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: برنامه پزشکی خانواده و نظام ارجاع می‌تواند یکی از مهم‌ترین بسترهای اجرایی برای شناسایی افراد در معرض خطر دمانس(زوال عقلی) باشد، زیرا در سطح مراقبت‌های اولیه می‌توان عوامل خطر قابل اصلاح، شکایت‌های حافظه، تغییرات شناختی و افت عملکرد روزانه را شناسایی و افراد نیازمند بررسی بیشتر را وارد مسیر ارزیابی و ارجاع کرد.

 حداقل و حداکثر حقوق بازنشستگان صندوق کشوری چقدر است؟

حداقل و حداکثر حقوق بازنشستگان صندوق کشوری چقدر است؟

براساس آخرین آمار منتشر شده از سوی صندوق بازنشستگی کشوری، ضریب پشتیبانی (نسبت کسورپردازان به حقوق‌بگیران) این صندوق به ۰.۴۳ رسیده این درحالیست که براساس تجربیات بین‌المللی، یک صندوق بازنشستگی پایدار دارای نسبت پشتیبانی حداقل ۳ و در سطح مطلوب ۶ تا ۷ است.

 رویگردانی جامعه ایران از تندروی و تمایل به میانه‌روی

رویگردانی جامعه ایران از تندروی و تمایل به میانه‌روی

آرمان امروز- رها معیری: در شرایطی که جامعه ایران طی سال‌های اخیر با مجموعه‌ای از فشارهای اقتصادی، اجتماعی و روانی روبه‌رو بوده، نتایج پیمایش اخیر افکار عمومی از یک واقعیت قابل تأمل حکایت دارد: «نارضایتی اجتماعی لزوماً به معنای حرکت جامعه به سمت رادیکالیسم نیست.» غلامرضا ظریفیان، با تحلیل نتایج بک پیمایش چندی پیش گفته [ ]