پیگیریهای استاندار سیستان و بلوچستان برای اصلاح وضعیت سهمیه و دسترسی به سوخت، پس از سلسله رایزنیها و مکاتبات با مقامات عالی دولت، از معاون اول رئیسجمهور تا وزرای مرتبط، وارد مرحله تصمیمگیری اجرایی شد.

به گزارش ایسنا، به نقل از استانداری در روز ۲۹ مرداد این پیشنهاد در پاسخ به یکی از مطالبات جدی مردم استان و با توجه به شرایط خاص سیستان و بلوچستان مطرح شد؛ استانی پهناور که فاصله طولانی میان شهرها و روستاها و وابستگی بخش قابل توجهی از ترددها به خودرو، مسئله سوخت را به یکی از موضوعات مهم زندگی روزمره مردم تبدیل کرده است.
بر اساس پیگیریهای انجامشده و تصمیمات مورد موافقت، احتمال اختصاص سهمیه ۱۶۰ لیتری از شهریورماه به کارتهای اشخاص مطرح است؛ موضوعی که میتواند بخشی از مشکلات موجود در دسترسی به سوخت را کاهش دهد.
با این حال، سازوکار نهایی اجرای این تصمیم هنوز در حال جمعبندی است و جزئیات آن پس از طی مراحل قانونی و اجرایی …












