قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۵/۰۵/۲۰

بازدید سرپرست اداره‌کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان رضوی از تحریریه ایسنا

سرپرست اداره‌کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان رضوی به مناسبت روز خبرنگار از تحریریه ایسنا بازدید کرد.
 بازدید سرپرست اداره‌کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان رضوی از تحریریه ایسنا



محمدرضا ولیان امروز۲۰ مردادماه، با حضور در تحریریه ایسنا اظهار کرد: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان رضوی در ۵ حوزه کاری فعالیت دارد؛ حوزه اول، حوزه روابط کار است که رسیدگی به شکایات کارگری و کارفرمایی، بازرسی، بیمه بیکاری و تشکل‌های کارگری و کارفرمایی را شامل می‌شود.

وی با اشاره به حوزه اشتغال افزود: سهمیه اشتغال استان در مشاغل خرد و خانگی ۴۷ هزار طرح است که موظف به تحقق آن هستیم و تاکنون ۱۳ هزار و ۵۰۰ طرح انجام شده است.

سرپرست اداره‌کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان رضوی خاطرنشان کرد: در حوزه مشاغل خانگی در تلاشیم اعتبارات را به‌صورت پشتیبان در اختیار مشاغل قرار دهیم؛ برای مشاغل خرد به ازای هر نفر ۲۰۰ میلیون تومان و برای فعالان حوزه دانش‌بنیان ۳۵۰ میلیون تومان اعتبار در نظر گرفته شده است.

ولیان با اشاره به مشاغل پشتیبان گفت: این مشاغل در راستای حرکت مشاغل خرد به سمت مشاغل کلان فعالیت می‌کنند و به هر فردی که از طریق مشاغل پشتیبان اقدام به جمع‌آوری مشاغل خرد کند، ۵ میلیارد تومان تسهیلات قرض‌الحسنه مشاغل خانگی پرداخت می‌شود.

وی در ادامه به طرح‌های حوزه اجتماعی اشاره و تصریح کرد: طرح کارورزی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی برای رفع یکی از مشکلات کارخانه‌ها طراحی شده است؛ چراکه فارغ‌التحصیلان تازه‌کار معمولا آموزش‌های لازم متناسب با بازار کار را کسب نکرده‌اند و به‌کارگیری آنان برای کارفرمایان مشکل‌ساز بود.

سرپرست اداره‌کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان رضوی افزود: بر این اساس در طرح کارورزی، کارفرما به مدت سه ماه از شمول قانون کار و تامین اجتماعی معاف می‌شود تا فارغ‌التحصیل آموزش‌های لازم را کسب کند؛ کارفرما پس از این دوره، به‌کارگیری او را آغاز می‌کند و به مدت یک سال از معافیت کامل سهم بیمه کارفرما بهره‌مند می‌شود.

ولیان خاطرنشان کرد: طرح دیگر، یارانه دستمزد برای شغل‌اولی‌های زن و مرد است؛ کارفرمایانی که شغل‌اولی‌ها را به کار بگیرند ۲۵ درصد از حقوق قانون کار معاف هستند، یعنی ۲۵ درصد حقوق را دولت پرداخت می‌کند و کارفرمایانی که از اقشار آسیب‌پذیر، معلولان و مددجویان کمیته امداد استفاده کنند، از معافیت ۳۵ درصدی …





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 الحسینی: مردم باید درباره مسیر آینده بازار آنلاین طلا تصمیم بگیرند
سایت توسعه برند

الحسینی: مردم باید درباره مسیر آینده بازار آنلاین طلا تصمیم بگیرند

توسعه برند؛ مدیرعامل گروه رسانه‌ای اقتصادآنلاین با تأکید بر ضرورت تعامل میان فعالان سنتی بازار طلا، پلتفرم‌های آنلاین، صندوق‌های طلا و نهادهای نظارتی گفت: توسعه این بازار بدون شنیدن دیدگاه و دغدغه همه ذی‌نفعان امکان‌پذیر نیست و قضاوت درباره مسیر آینده آن باید با مردم باشد.
 از کودتای 28 مرداد تا جنگ 40 روزه؛ آرزوی 200ساله ایرانیان حالا محقق شد - تسنیم
خبرگزاری تسنیم

از کودتای 28 مرداد تا جنگ 40 روزه؛ آرزوی 200ساله ایرانیان حالا محقق شد - تسنیم

پرویز امینی: آرزوی تاریخی دویست‌ساله ایرانیان (در استقلال و امنیت)، در جنگ‌های 12روزه و 40روزه تحقق یافت.
 هشدار چین به ژاپن: در موضوع هسته‌ای با آتش بازی نکنید
سایت هم میهن

هشدار چین به ژاپن: در موضوع هسته‌ای با آتش بازی نکنید

سفیر چین در روسیه با هشدار درباره پیامدهای حرکت احتمالی ژاپن به سمت ساخت تسلیحات هسته‌ای گفت چنین اقدامی توازن راهبردی در شمال شرق آسیا را به‌طور کامل برهم خواهد زد و ممکن است هر لحظه یک رقابت تسلیحات هسته‌ای را در منطقه به راه بیندازد.
 واریز یارانه مردادماه به حساب‌ها این دهک‌ها؛ جزئیات مبلغ
سایت جهان صنعت نیوز

واریز یارانه مردادماه به حساب‌ها این دهک‌ها؛ جزئیات مبلغ

یارانه مرحله ۱۸۶ مربوط به مردادماه سال جاری به مبلغ ۱۱۲ هزار و ۶۶۱ میلیارد ریال به حساب ۱۰ میلیون و ۳۶۷ هزار و ۸۹۸ نفر در دهک‌های اول تا سوم و همچنین یارانه ۳۰۰ هزار تومانی دهک‌های چهارم تا نهم واریز و قابل برداشت شد.
 کشنده با راننده ۱۶ ساله و فاقد گواهینامه در خراسان شمالی توقیف شد
سایت ایران آنلاین

کشنده با راننده ۱۶ ساله و فاقد گواهینامه در خراسان شمالی توقیف شد

رئیس پلیس راه خراسان شمالی از توقیف یک دستگاه کشنده با راننده ۱۶ ساله و فاقد گواهینامه خبر داد و گفت: رانندگی با وسایل نقلیه سنگین بدون مهارت و صلاحیت قانونی خطرآفرین است.
 کره شمالی ۱۰ موشک بالستیک شلیک کرد
سایت ایران آنلاین

کره شمالی ۱۰ موشک بالستیک شلیک کرد

دفتر ریاست جمهوری کره جنوبی پرتاب بیش از ۱۰ موشک بالستیک کوتاه‌برد کره شمالی در روز پنجشنبه را محکوم کرد و به ارتش خود دستور داد تا در طول رزمایش‌های مشترک جاری با ایالات متحده، آمادگی کامل خود را حفظ کند.
 وزارت دفاع: صنعت دفاعی ایران از دل تهدید متولد شد اما در تهدید متوقف نماند
خبرگزاری ایسنا

وزارت دفاع: صنعت دفاعی ایران از دل تهدید متولد شد اما در تهدید متوقف نماند

وزارت دفاع در بیانیه‌ای بیانیه به مناسبت ۳۱ مردادماه روز صنعت دفاعی تصریح کرد: ۳۱ مرداد، روز صنعت دفاعی، یادآور مسیر پرافتخاری است که ملت ایران برای دستیابی به استقلال، خودکفایی و ساخت قدرت دفاعی کشور پیموده است؛ امروز با هدایت رهبر عظیم‌الشأن انقلاب اسلامی با تکیه بر دانش بومی، مشارکت ملی و تجربه میدان‌های اخیر، برای ساخت ایرانی مقتدر و برخوردار از قدرت دفاعی روزآمد ادامه دارد.
 شکست هر ۲ آزادکار ایران مقابل آمریکا در قهرمانی جوانان جهان
سایت اعتماد آنلاین

شکست هر ۲ آزادکار ایران مقابل آمریکا در قهرمانی جوانان جهان

هر دو نماینده ایران در روز نخست کشتی آزاد قهرمانی جوانان جهان مقابل رقبای‌شان شکست خوردند.