قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۳ ساعت قبل

ترافیک در جاده کندوان نیمه سنگین است

ساری- سرپرست مرکز مدیریت راه‌های مازندران با اشاره به وضعیت تردد در محورهای مواصلاتی استان گفت: در حال حاضر محور کندوان در مسیر جنوب به شمال نیمه‌سنگین تا سنگین است.
 ترافیک در جاده کندوان نیمه سنگین است

علی صادقی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: در حال حاضر تردد در راه‌های استان به صورت دوطرفه انجام می‌شود و به جز محدوده‌هایی از محور کندوان، مشکل خاصی در جریان ترافیک وجود ندارد.

وی افزود: در مسیر جنوبی به شمالی محور کندوان و در محدوده سیاه‌بیشه تا میانک، حجم خودروها افزایش یافته و ترافیک در این بخش نیمه‌سنگین تا سنگین است.

سرپرست مرکز مدیریت راه‌های مازندران ادامه داد: تردد در محورهای هراز، سوادکوه و سایر بخش‌های محور کندوان در حال حاضر عادی و روان است.

صادقی با اشاره به اجرای محدودیت‌های ترافیکی در محورهای استان گفت: این محدودیت‌ها از ظهر روز چهارشنبه در جاده‌های مازندران آغاز شده و تا صبح روز شنبه ادامه خواهد داشت.

وی همچنین درباره شرایط جوی محورهای مواصلاتی استان گفت: در حال حاضر مداخله جوی خاصی در راه‌های مازندران مشاهده نمی‌شود و تردد در شرایط عادی در جریان است. کد مطلب 6922131



 ترافیک پرحجم در جاده‌های «کندوان، هراز و سوادکوه»؛ پنجشنبه 29 مرداد - تسنیم
۲ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

ترافیک پرحجم در جاده‌های «کندوان، هراز و سوادکوه»؛ پنجشنبه 29 مرداد - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، رئیس پلیس راه مازندران با تشریح آخرین وضعیت ترافیکی محورهای مواصلاتی استان گفت: ترافیک ورودی در محورهای کندوان، هراز و سوادکوه پرحجم و روان گزارش شده است.

سرهنگ هادی عبادی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در ساری، اظهار داشت: در حال حاضر تردد خودروها در محورهای ورودی مازندران از جمله محورهای کندوان، هراز و سوادکوه پرحجم اما روان است و جریان ترافیک بدون گره جدی در حال انجام است.

وی افزود: در محورهای خروجی استان مازندران، وضعیت تردد عادی و روان گزارش شده و در حال حاضر مشکل خاصی در این بخش از محورهای مواصلاتی استان وجود ندارد.

رئیس پلیس راه مازندران درباره وضعیت جوی محورهای مواصلاتی استان نیز گفت: شرایط جوی در محورهای مواصلاتی مازندران ابری و آفتابی گزارش شده است و رانندگان باید متناسب با شرایط مسیر، نکات ایمنی را رعایت کنند.

عبادی با توصیه به رانندگان برای رعایت مقررات و پرهیز از رانندگی پرخطر، تأکید کرد: رانندگان پس از هر دو ساعت رانندگی، 15 دقیقه استراحت داشته باشند و با رعایت سرعت مطمئنه، توجه کافی به جلو و حفظ فاصله طولی مناسب، از بروز حوادث رانندگی جلوگیری کنند.

وی خاطرنشان کرد: رعایت قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی، به‌ویژه در محورهای پرتردد و کوهستانی مازندران، برای حفظ ایمنی رانندگان و سرنشینان ضروری است.

انتهای پیام/  



 جابجایی بیش از ۲ میلیون ۷۰۰ مسافر در خوزستان
۳ ساعت قبل / خبرگزاری ایلنا

جابجایی بیش از ۲ میلیون ۷۰۰ مسافر در خوزستان

به گزارش ایلنا از خوزستان، فواد غزیعلی امروز پنجشنبه در جمع خبرنگاران گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون در مجموع دو میلیون و ۷۷۲ هزار و ۴۳۷ مسافر در قالب ۳۵۴ هزار و ۹۰۸ سفر توسط ناوگان عمومی جاده‌ای استان جابه‌جا شده‌اند. وی با تفکیک آمار عملکردی افزود: در حوزه سفرهای درون‌استانی، دو میلیون و ۳۲۸ هزار و ۷۶۰ مسافر طی ۳۲۱ هزار و ۹۰۶ سفر به مقاصد خود منتقل شدند.

معاون حمل‌ونقل اداره‌کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای خوزستان بیان کرد: همچنین در بخش سفرهای برون‌استانی، ۴۴۳ هزار و ۶۷۷ مسافر در قالب ۳۳ هزار و دو سفر به سایر نقاط کشور جابه‌جا شده‌اند.

غزیعلی بیان کرد: بخش عمده جابه‌جایی مسافران در این مدت مربوط به مسیرهای درون‌استانی بوده است که نشان‌دهنده فعالیت مستمر ناوگان عمومی استان و نظارت دقیق بر خدمات‌رسانی شرکت‌های مسافربری است.

  انتهای پیام/



 آغاز نخستین دوره مسابقات ورزشی مدارس عشایری و روستایی کشور در مشهد
۵ دقیقه قبل / خبرگزاری برنا

آغاز نخستین دوره مسابقات ورزشی مدارس عشایری و روستایی کشور در مشهد

به گزارش خبرگزاری برنا از خراسان رضوی، رییس فدراسیون ورزش دانش‌آموزی کشور در این آیین گفت: مسابقات ورزشی دانش‌آموزان یکی از عرصه‌های مهم تحقق اهداف تربیتی نظام تعلیم و تربیت است، زیرا علاوه بر ایجاد نشاط و شادابی در ارتقای سلامت، تقویت روحیه امید و خودباوری، شناسایی استعداد‌های ورزشی و تحکیم هویت ملی دانش‌آموزان نقش مؤثری دارد و بستری برای تحقق تربیت تمام‌ساحتی آنان محسوب می‌شود.

 حمیدرضا صائبی افزود: فدراسیون ورزش دانش‌آموزی کشور در راستای اجرای اسناد بالادستی به‌ویژه سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و قانون برنامه هفتم پیشرفت، برنامه‌های خود را با رویکرد توسعه عدالت ورزشی و ارتقای کیفیت فعالیت‌های ورزشی دانش‌آموزان دنبال می‌کند.

وی ادامه داد: بر همین اساس مسابقات ورزشی دانش‌آموزان در فرآیندی مرحله‌ای از سطح مدرسه آغاز شده و پس از مراحل بین‌مدرسه‌ای و بین‌منطقه‌ای به مرحله کشوری می‌رسد تا ضمن ایجاد فرصت برابر برای حضور دانش‌آموزان، زمینه شناسایی و پرورش استعداد‌های ورزشی در سراسر کشور فراهم شود.

رییس فدراسیون ورزش دانش‌آموزی کشور با اشاره به برگزاری چهل‌ویکمین دوره مسابقات ورزشی دانش‌آموزان پسر و سی‌وپنجمین دوره مسابقات دانش‌آموزان دختر دوره اول متوسطه سراسر کشور بیان کرد: این مسابقات با عنوان یادواره شهدای مدرسه شجره طیبه میناب و با شعار همه با هم برای ایران برای مدرسه برگزار می‌شود و بر سلامت و امنیت دانش‌آموزان از منزل تا منزل تأکید دارد.

 صائبی افزود: این دوره از مسابقات با مشارکت هفت هزار و ۳۴۶ نفر از ورزشکاران، مربیان، سرپرستان، داوران و عوامل فنی و اجرایی در قالب ۵۳۴ تیم و در ۱۰ رشته ورزشی به میزبانی ۱۶ استان کشور از ۲۷ مرداد تا ۱۲ شهریورماه برگزار می‌شود.

وی با اشاره به برگزاری مسابقات ویژه دانش‌آموزان مدارس روستایی و عشایری برای نخستین‌بار، ادامه داد: در راستای تحقق عدالت تربیتی در حوزه ورزش دانش‌آموزی، این مسابقات در دو رشته مینی‌فوتبال پسران و رشته ورزشی دختران دوره اول متوسطه برگزار می‌شود تا زمینه افزایش مشارکت دانش‌آموزان مناطق روستایی و عشایری در فعالیت‌های ورزشی فراهم و فرهنگ ورزش در سبد خانوار‌های این مناطق نهادینه شود.

رییس فدراسیون ورزش دانش‌آموزی کشور عنوان کرد: در این دوره، …



 برگزاری مسابقات دانش‌آموزان عشایری و روستایی بخشی از تحقق عدالت آموزشی است
۵ دقیقه قبل / خبرگزاری برنا

برگزاری مسابقات دانش‌آموزان عشایری و روستایی بخشی از تحقق عدالت آموزشی است

به گزارش خبرگزاری برنا از خراسان رضوی، علیرضا کاظمی در آیین افتتاح مسابقات ورزشی دانش‌آموزان مدارس عشایری و روستایی کشور در مشهد با تأکید بر نقش ورزش در تربیت همه‌جانبه دانش‌آموزان افزود: ورزش دانش‌آموزی تنها یک فعالیت فوق‌برنامه نیست بلکه یکی از مهم‌ترین بسترهای تربیت، استعدادیابی، ایجاد نشاط و تقویت هویت ملی در میان دانش‌آموزان است.

وی ادامه داد: همان‌گونه که برای شناسایی و پرورش استعدادهای علمی دانش‌آموزان برنامه‌ریزی می‌کنیم باید استعدادهای ورزشی، فرهنگی و هنری آنان را نیز شناسایی و حمایت کنیم. توجه به ظرفیت‌ها و استعدادهای ورزشی دانش‌آموزان بخشی از عدالت تربیتی است و نباید محل زندگی دانش‌آموز، مانعی برای دسترسی او به فرصت‌های ورزشی و کشف استعدادهایش باشد.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به آثار ورزش بر سلامت و نشاط دانش‌آموزان، گفت: مسابقات ورزشی به‌ویژه در ایام تابستان که دانش‌آموزان از فضای کلاس درس فاصله دارند، فرصت مناسبی برای ایجاد تحرک، پویایی، نشاط، امید و تقویت روحیه کار گروهی است.

وی افزود : ورزش می‌تواند جسم و روح دانش‌آموزان را همزمان تقویت کند و زمینه رشد اجتماعی و شخصیتی آنان را فراهم سازد.

کاظمی ادامه داد: در کنار برنامه‌های نرم‌افزاری، توسعه زیرساخت‌های ورزشی نیز با جدیت دنبال شده و طی دو سال گذشته حدود ۶ هزار فضای ورزشی در سراسر کشور ایجاد شده که شامل؛ زمین‌های چمن مصنوعی و سالن‌های ورزشی گرفته و فضاهای مورد نیاز دانش‌آموزان است.

وی بیان کرد: در کنار توسعه فضاهای ورزشی، طرح‌هایی مانند «میدان همدلی»، «میدان پویا»، مسابقات درون‌مدرسه‌ای و المپیادهای ورزشی دانش‌آموزی با هدف گسترش مشارکت ورزشی، شناسایی استعدادها و ایجاد مسیر رشد برای دانش‌آموزان اجرا شده است.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به درخشش دانش‌آموزان ایرانی در رقابت‌های بین‌المللی افزود: در ۲ سال گذشته دانش‌آموزان جمهوری اسلامی ایران در رویدادهای مختلف جهانی خوش درخشیده‌اند و کسب ۸۶ مدال طلا در مسابقات ژیمناستیک صربستان و موفقیت در مسابقات فوتسال دانش‌آموزی در چین بخشی از این افتخارات است.

کاظمی تأکید کرد: این موفقیت‌ها نشان می‌دهد دانش‌آموزان ایرانی از استعداد و توانمندی بالایی برخوردارند و می‌توانند در عرصه‌های …



 استاندار آذربایجان شرقی مطرح کرد؛ ضرورت تمدید اختیارات استانداران مرزی در جهت حمایت از بخش تولید و تأمین کالاهای اساسی
۵ دقیقه قبل / خبرگزاری برنا

استاندار آذربایجان شرقی مطرح کرد؛ ضرورت تمدید اختیارات استانداران مرزی در جهت حمایت از بخش تولید و تأمین کالاهای اساسی

به گزارش خبرگزاری برنا در آذربایجان شرقی، بهرام سرمست در یکصد و بیست و ششمین نشست شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی که در اتاق بازرگانی تبریز برگزار شد، افزود: ما در جریان جنگ تحمیلی دوم تفویض اختیارات به استانداران را پیگیری کردیم. آقای رییس جمهور، تفویض اختیارات را در سطح کلیه استانداران مرزی اجرایی کردند. ایشان به استانداران به عنوان کابینه دوم نگاه می‌کنند و این اعتماد بسیار ارزشمند و راهگشاست.

وی ادامه داد: وقوع جنگ تحمیلی دوم و سوم در کشور نشان داد هر جا به استان‌ها اعتماد شده و تفویض اختیار انجام شد، کارنامه موفقی برای دولت در این زمینه به ثبت رسید. آذربایجان شرقی به رغم اینکه طی دوران جنگ تحمیلی با افزایش جمعیت قابل توجهی مواجه بود، هیچ مشکلی در تأمین نیازهای مردم و بازار پیش نیامد بخش تولید استان به فعالیت خود در طول جنگ ادامه داد.   سرمست در ادامه با قدردانی از اعتماد و تدبیر رییس‌جمهور پزشکیان در تفویض اختیار به استانداران، گفت: با اختیاراتی که رییس‌جمهور به ما داده بود، با استفاده از ظرفیت‌های شورای تامین، ستاد تسهیل و رفع موانع تولید و نیز شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی توانستیم در تأمین کالاهای اساسی و مواد اولیه بخش تولید موفق باشیم و اجازه ندهیم بازار دچار بی‌ثباتی شود.

وی از تلاش‌های اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تبریز در طول جنگ تحمیلی برای حفظ ثبات بخش تولید و بازار قدردانی کرد و افزود: اتاق بازرگانی تبریز با ظرفیت بسیار بزرگی که در حوزه کارشناسی و تخصصی حوزه‌های مختلف اقتصادی دارد، می‌تواند به تصمیم سازی در دولت و استان کمک‌های راهگشایی داشته باشد، هم‌چنان که پیش از این تصمیماتی خوب با کمک اتاق بازرگانی تبریز گرفتیم.

استاندار آذربایجان شرقی در ادامه از حضور رییس سازمان توسعه تجارت ایران در نشست شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی استان قدردانی کرد و گفت: تلاش‌های شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی در رفع موانع بخش تولید در سال‌های گذشته تعیین کننده بود و سهم چشمگیری در رونق تولید و توسعه تجارت آذربایجان شرقی داشت.

سرمست ادامه داد: بنای ما در جلسات شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی، استفاده حداکثری از حضور مقامات ارشد کشور بوده است و امیدوارم امروز با حضور رییس سازمان توسعه تجارت کشور مصوبات راهگشایی …



پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 آمریکا در تنگه هرمز یک مسیر مخفیانه باز کرد | کنترل بخش جنوبی تنگه هرمز با ادعای اکسویس
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

آمریکا در تنگه هرمز یک مسیر مخفیانه باز کرد | کنترل بخش جنوبی تنگه هرمز با ادعای اکسویس

دو مقام آمریکایی به آکسیوس گفته‌اند ارتش آمریکا طی هفته‌های اخیر به‌طور مخفیانه یک مسیر کشتیرانی در بخش جنوبی تنگه هرمز ایجاد کرده است که به نفتکش‌ها اجازه می‌دهد هر شب از این مسیر وارد تنگه شوند یا از آن خارج شوند.
 سرمقاله دنیای اقتصاد/ قربانیان خاموش جنگ و تحریم | آخرین خبر
سایت آخرین خبر

سرمقاله دنیای اقتصاد/ قربانیان خاموش جنگ و تحریم | آخرین خبر

دنیای اقتصاد/ «قربانیان خاموش جنگ و تحریم» عنوان یادداشت روز در روزنامه دنیای اقتصاد به قلم محمدرضا فرزانگان و سیدرضا مجدزاده است که می‌توانید آن را در ادامه بخوانید: حملات نظامی، تحریم‌ها، تورم، محدودیت‌های اینترنتی، ناامنی داخلی و آسیب به خدمات عمومی، همزمان‌ بر نهادهایی فشار می‌آورند که کودکان بر
 آخرین قیمت طلا و سکه؛ امروز پنجشنبه 29 مرداد 1405
سایت هم میهن

آخرین قیمت طلا و سکه؛ امروز پنجشنبه 29 مرداد 1405

جدیدترین قیمت طلا و سکه در بازار تهران مشخص شد.
 کالا برگ در محاصره گرانی | نفت ما
سایت نفت ما

کالا برگ در محاصره گرانی | نفت ما

دی ماه سال گذشته بود که همزمان با حذف ارز ترجیحی، کالابرگ یک میلیون تومانی به همه مردم ایران داده شد. کالابرگی که قرار بود با تغییر نرخ کالاهای اساسی نیز اعتبار آن افزایش یابد اما نه تنها این رقم ثابت مانده بلکه برخی فروشگاه‌های طرف قرارداد کالابرگ نیز به دنبال لغو قرارداد هستند و برخی از آنها نیز فروش با اعتبار کالابرگ را متوقف کردند.
 ادعای دو مقام آمریکایی: معتقدیم مذاکرات ایران و عمان شکست خورده/ سازمان عملیات تجارت دریایی بریتانیا: وقوع یک حادثه در ۱۳۶ مایلی شرق مکلا در یمن/ نفت ۹۳.۸۳ دلار شد/ ادعای الحدث به نقل از منابع آگاه: ترامپ دستور داده که مذاکرات با ایران برای چند هفته متوقف شود/ سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم
سایت انتخاب

ادعای دو مقام آمریکایی: معتقدیم مذاکرات ایران و عمان شکست خورده/ سازمان عملیات تجارت دریایی بریتانیا: وقوع یک حادثه در ۱۳۶ …

جنگ سوم و تجاوز نظامی اخیر آمریکا به ایران وارد روز چهلم شد. در حالی که از روز آتش بس نقض شده میان دو کشور ۱۳۵ روز می‌گذرد، مسعود پزشکیان، رئیس جمهور در خصوص...
 منشا دود غلیظ جنوب تهران مشخص شد
سایت هم میهن

منشا دود غلیظ جنوب تهران مشخص شد

روابط عمومی شرکت پالایش نفت تهران در توضیح علت انتشار دود غلیظ در آسمان جنوب تهران اعلام کرد: این دود ناشی از وقوع سانحه برای 2 دستگاه تانکر در محل بارگیری نفت سفید پالایشگاه تهران و آتش‌سوزی متعاقب آن بوده است.
 کالابرگ هم دیگر پاسخگو نیست
روزنامه هفت صبح

کالابرگ هم دیگر پاسخگو نیست

تورم ۱۲۸ درصدی مواد غذایی بسیار بالاتر از تورم عمومی است و فشار اصلی را بر دهک‌های پایین وارد می‌کند
 مقام سابق آمریکایی: جنگ ایران در جهت منافع امنیت ملی ما نیست/ حمله به دادگستری بهبهان تکذیب شد/ تکذیب آتش‌سوزی در پالایشگاه تهران؛ ماجرای دود غلیظ چه بود؟
سایت دیدارنیوز

مقام سابق آمریکایی: جنگ ایران در جهت منافع امنیت ملی ما نیست/ حمله به دادگستری بهبهان تکذیب شد/ تکذیب آتش‌سوزی در پالایشگاه …

در پی آغاز تجاوز نظامی اسرائیل و آمریکا علیه ایران از روز ۹ اسفندماه ۱۴۰۴، تنش‌های گسترده در خاورمیانه و درگیری‌ها میان ایران و آمریکا در تنگه هرمز همچنان اد...