قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۴ ساعت قبل

هشدار خانه مداحان اهل‌بیت(ع) نسبت به کج‌روی‌ها در جامعه ستایشگری

خانه مداحان کشور در پی برخی بدعت‌ها و رفتارهای نامتناسب از سوی تعدادی از مداحان در روزهای اخیر بیانیه‌ای را منتشر کرد.
 هشدار خانه مداحان اهل‌بیت(ع) نسبت به کج‌روی‌ها در جامعه ستایشگری

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش خبرگزاری مهر، خانه مداحان اهل بیت(ع) کشور در بیانیه با واکنش به برخی بدعت ها و رفتارهای نامتناسب از سوی تعدادی از مداحان این اقدامات را خلاف عرف جامعه مداحان و ذاکران اهل بیت دانشته و آن را زمینه ساز سو استفاده بدخواهان و مخدوش شدن جایگاه این جامعه دانستند. در بیانیه خانه مداخح«هَلِ الدِّینُ إِلَّا الْحُبُّ وَالْبُغْضُ»

ضمن تبریک و تهنیت میلاد باسعادت پیامبر رحمت و امام صادق(علیهماالصلاة والسلام)، بر این باوریم که آموزه‌های نورانی این دو بزرگوار، از جمله تولّی و تبرّی، از مهم‌ترین تعالیم الهی و ارکان اعتقادی و دینی ماست.

با این حال، متأسفانه در شرایطی که تحریف‌ها و بدعت‌هایی در این حوزه پدید آمده است، به نظر می‌رسد در برخی موارد از شیوه صحیح و شایسته ابراز این آموزه‌ها فاصله گرفته‌ایم.

در روزهای اخیر، نمونه‌هایی از کج‌روی و رفتارهای نامتناسب با شأن جامعه ستایشگری اهل‌بیت(ع) را در مطالب و تصاویر منتشرشده در فضای مجازی شاهد بوده‌ایم؛ از جمله انتشار تصاویری از برخی حرکات موزون با پوشش‌های نامناسب از سوی افرادی که منتسب به جامعه بزرگ، مؤثر و ارزشمند ستایشگران اهل‌بیت(ع) هستند. بی‌تردید چنین رفتارهایی می‌تواند زمینه سوءاستفاده بدخواهان و مخدوش شدن جایگاه این جامعه مؤثر و دینی را فراهم آورد.

ضمن تقبیح این‌گونه رفتارها، از عموم جامعه و فعالان رسانه‌ای انتظار می‌رود عملکرد افراد را به جامعه بزرگ و شریف ستایشگری تعمیم ندهند و میان رفتار اشخاص و جایگاه ارزشمند این جامعه تفکیک قائل شوند.

همچنین روشن است که مصادیق اصلی دشمنانی که امروز باید از آنان تبرّی جست، آمریکا و رژیم جنایتکار صهیونیستی هستند؛ دشمنانی که همواره درصدد ایجاد اختلاف و تفرقه میان مسلمانان بوده‌اند. از این‌رو، در راستای تبعیت از آرمان‌های امام شهید و خلف صالح ایشان، امام سیدمجتبی خامنه‌ای (حفظه‌الله)، هرگونه رفتار اختلاف‌انگیز و اقدامی که موجب خدشه به وحدت و انسجام امت اسلامی شود را محکوم می‌نماییم. …




 اخبار جدید

 فیلم  جنجالی حمله راننده پرشیا با چوب و چماق به MVM در اتوبان ارتش / خیلی زود وایرال شد
۴۱ دقیقه قبل / سایت رکنا

فیلم جنجالی حمله راننده پرشیا با چوب و چماق به MVM در اتوبان ارتش / خیلی زود وایرال شد

رکنا: ویدیویی از درگیری 2 خودرو در اتوبان ارتش در فضای مجازی منتشر شده که در آن راننده یک پرشیای سفید با چوب و چماق به خودروی MVM قرمز حمله می‌کند؛ رکنا در حال بررسی صحت این تصاویر و جزئیات حادثه است.

 موعود بنیادی‌فر داور داربی ۱۰۷ شد
۲۶ دقیقه قبل / خبرگزاری ایسنا

موعود بنیادی‌فر داور داربی ۱۰۷ شد

موعود بنیادی‌فر قضاوت دیدار پرسپولیس و استقلال را بر عهده گرفت.

 بلیت‌فروشی دربی تهران آغاز شد
۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

بلیت‌فروشی دربی تهران آغاز شد

عصر امروز سایت بلیت فروشی داربی تهران باز خواهد شد. این دیدار در اصفهان و ورزشگاه نقش جهان برگزار می‌شود.

 اژه‌ای: با عناصری که امنیت را مخدوش کنند، در حوزه محاکمه و مجازات قاطعانه‌تر از هر زمان دیگری عمل خواهیم کرد
۲۱ دقیقه قبل / سایت اعتماد آنلاین

اژه‌ای: با عناصری که امنیت را مخدوش کنند، در حوزه محاکمه و مجازات قاطعانه‌تر از هر زمان دیگری عمل خواهیم کرد

رئیس قوه قضائیه گفت: دشمنان و مزدوران و اذناب آنها بدانند که نیرو‌های اطلاعاتی، امنیتی و انتظامی ما در بالاترین سطح آمادگی قرار دارند و قوه قضاییه نیز در حوزه محاکمه و مجازات عناصری که بخواهند امنیت مردم و کشور را مخدوش کنند، قاطعانه‌تر از هر زمان دیگری عمل خواهد کرد. تحکیم امنیت و مقابله قاطع با عناصر ضدامنیتی، جزء آن دست از مقولاتی است که آحاد مردم و مسئولان ما، در باب آن، اتفاق‌نظر دارند.

 ما بهترین نسل تاریخ فوتبال ایرانیم | شما هی نگویید باید برای ما مجسمه بسازند
۳۰ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

ما بهترین نسل تاریخ فوتبال ایرانیم | شما هی نگویید باید برای ما مجسمه بسازند

پرویز برومند در حاشیه دیدار دوستانه پیشکسوتان استقلال و پرسپولیس در کیش، درباره حال‌وهوای این مسابقه، خاطرات دربی‌های گذشته و مقایسه نسل طلایی فوتبال ایران با امروز صحبت کرد.

 نقد وحدت‌شکنان، وحدت‌شکنی نیست
۴۹ دقیقه قبل / خبرگزاری ایمنا

نقد وحدت‌شکنان، وحدت‌شکنی نیست

نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی با انتقاد از برخی مسئولان و تأکید بر ضرورت انطباق دیدگاه مسئولان با مبانی دینی و فقه سیاسی اسلام گفت: رئیس‌جمهور پس از گذشت دو سال باید در تیم اطرافیان خود بازنگری جدی داشته باشد و اجازه ندهد مواضع وحدت‌شکنانه موجب نگرانی جامعه و آسیب به آرمان‌های انقلاب شود.

دوشنبه ۹ شهریور ۱۴۰۵ - 31 August 2026