
به گزارش خبرنگار مهر، مارکوس دوسوزا با نام هنری «کینیو» هنرمند کاریکاتوریست برزیلی، جدیدترین آثار کارتونی خود را علیه ترامپ منتشر کرده است.
هر 2 کارتون مرتبط با ترامپ و انتقاد به سیاستها و تصمیمهای غلط اوست؛ اولین کارتون تصویر سایه صورت ترامپ روی نقشه قاره آمریکاست و در توضیح آن نوشته شده است: «آمریکای لاتین تحت تهدید است.»
دومین کارتون کینیو، درباره ناو هواپیمابر لینکلن و خروج آن از خلیجفارس و خاورمیانه پس از فشارهای ایران و ضربات به پایگاه نیروی دریایی ایالات متحده در منامه بحرین است. این هنرمند برزیلی عنوان این اثر را «تاکو» گذاشته و نوشته که «ترامپ یاوهگو (دهان گشاد) این شکست آشکار را نمیپذیرد!»
بر این اساس، در تحلیل واژه «تاکو» در فرهنگ برزیلی و آمریکای لاتین باید به 2 نکته اشاره کرد؛ اول اینکه کینیو یک کارتونیست معروف برزیلی است و او معمولاً در پستهای خود از کلمات کلیدی یا «هشتگهای» خاصی برای دستهبندی آثارش یا اشاره به موضوعات خاص استفاده میکند.
دوم اینکه، در زبان پرتغالی (برزیلی)، کلمه «Taco» به معنای …









![[لیلا اردبیلی] میراث فرهنگی؛ فراتر از دیوار و سنگ](/news/u/2026-08-23/ettelaat-j0awm.jpg)

