قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۷ ساعت قبل

ایلام؛ شهری با خیابان‌های فرسوده در انتظار یک تحول اساسی

ایلام - شهر ایلام با وجود موقعیت راهبردی و همجواری با عراق، این روزها با معضل فرسودگی معابر شهری دست‌وپنجه نرم می‌کند.
 ایلام؛ شهری با خیابان‌های فرسوده در انتظار یک تحول اساسی

خبرگزاری مهر - گروه استان ها: ایلام این روزها حال و روز خوشی ندارد و هر رهگذری که از خیابان‌های اصلی و فرعی این شهر عبور می‌کند، با چاله‌های عمیق، آسفالت‌های ترک‌خورده و حفاری‌های رها شده مواجه می‌شود که این وضعیت نابسامان، سیمای شهر را ناخوشایند کرده و زندگی روزمره شهروندان را با معضلی جدی روبرو ساخته است؛ گویی سال‌هاست که این خیابان‌ها، از نگاه مهربان ترمیم و بازسازی به دور مانده‌اند.

معابر شهری ایلام، روزبه‌روز فرسوده‌تر می‌شوند، هر بار که باران می‌بارد، عمق چاله‌ها بیشتر و تردد در خیابان‌ها دشوارتر می‌شود، رانندگان هر روز با خطر پنچری لاستیک، آسیب به سیستم تعلیق خودرو و افزایش هزینه‌های نگهداری دست‌وپنجه نرم می‌کنند، از سوی دیگر، عابران پیاده نیز در کوچه‌پس‌کوچه‌های شهر، با ترس از زمین خوردن و لغزش در مسیرهای ناهموار، قدم برمی‌دارند؛ بدون شک این وضعیت، زندگی روزمره را برای همه گروه‌های جامعه با دشواری همراه کرده است.

فرسودگی خیابان‌ها، تنها یک مشکل ظاهری نیست و این وضعیت، سلامت جسمی و روانی شهروندان را نیز نشانه رفته است، چرا که، استهلاک خودروها، افزایش تصادفات، آلودگی صوتی ناشی از تردد روی سطوح ناهموار و استرس ناشی از ترافیک‌های سنگین، همگی هزینه‌های پنهان این بی‌توجهی به زیرساخت‌های شهری محسوب می‌شوند، هزینه‌هایی که هر روز بر دوش مردم سنگینی می‌کند و آنها را از آرامش شهری دور می‌سازد.

سال‌هاست که مردم ایلام با این واقعیت تلخ زندگی می‌کنند، وعده‌های مسئولان برای ترمیم و بهسازی معابر، همچنان روی زمین مانده است، در این میان، آنچه بیش از همه به چشم می‌آید، نبود یک برنامه منسجم و عملیاتی برای حل ریشه‌ای این مشکل است، گویی این معضل، به بخشی از زندگی روزمره تبدیل شده که هیچ‌کس به فکر چاره‌ای اساسی برای آن نیست.

باید گفت هر بار که خبری از آغاز عملیات آسفالت‌ریزی در گوشه‌ای از شهر منتشر می‌شود، امیدی در دل شهروندان زنده می‌شود، شاید این بار، قرار باشد تغییری اساسی در وضعیت معابر ایجاد شود، اما این امید، به سرعت با تداوم مشکلات و بازگشت دوباره خرابی‌ها، به یأس تبدیل می‌شود، به گونه‌ای که این چرخه تکراری، اعتماد مردم را نسبت به آینده معابر شهری کاهش داده است.

ایلام با موقعیت راهبردی و همجواری با عراق، همواره پذیرای گردشگران، …



 «طرح مقابله با نفوذ» باید با نظر قوه قضائیه ارائه شود
۵۲ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

«طرح مقابله با نفوذ» باید با نظر قوه قضائیه ارائه شود

وزیر دادگستری با بیان اینکه طرح «مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و دولت‌ها» در اصل لایحه ای قضایی است، گفت: این موضوع مهمترین اشکال این طرح است چون اکثر موارد آن جرم انگاری شده و بر اساس قانون اساسی باید قوه قضائیه در این خصوص لایحه بدهد یا اگر لایحه نمی دهد، طرح مجلس باید با تایید و نظر قوه قضائیه ارائه شود.

 فوری/ استیضاح وزیر ورزش کلید خورد
۳۷ دقیقه قبل / سایت افکارنیوز

فوری/ استیضاح وزیر ورزش کلید خورد

در آستانه شروع بازی‌ها آسیایی ناگویا ۲۰۲۶، احمد دنیامالی وزیر ورزش و جوانان وارد یک چالش مدیریتی جدید شده است. با افزایش نارضایتی‌ها از عملکرد وزارت ورزش و و جوانان در دو سال اخیر، نمایندگان مجلس جمع‌آوری امضا برای استیضاح احمد دنیامالی را آغاز کرده‌اند.

 شهرستان زاهدان آماده بهره برداری پروژه های هفته دولت
۲۲ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

شهرستان زاهدان آماده بهره برداری پروژه های هفته دولت

فرماندار زاهدان از بهره‌برداری و آغاز عملیات اجرایی پروژه‌هایی با اعتبار حدود سه‌هزار و ۲۵۰ میلیارد تومان همزمان با هفته دولت در این شهرستان خبر داد و گفت: این طرح‌ها در حوزه‌های آب، انرژی، کشاورزی و بخش‌های مختلف اجرا می‌شوند.

 دیدار فرمانده ارتش پاکستان با محسن رضایی + عکس
۱۰ دقیقه قبل / سایت تابناک

دیدار فرمانده ارتش پاکستان با محسن رضایی + عکس

عاصم منیر، فرمانده ارتش پاکستان با سردار سرلشکر محسن رضایی نماینده رهبر معظم انقلاب و دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان دیدار کرد.

 ضربه سنگین به نتانیاهو؛ صهیونیست‌ها گزینه دیگری را ترجیح می‌دهند
۳۵ دقیقه قبل / سایت رجانیوز

ضربه سنگین به نتانیاهو؛ صهیونیست‌ها گزینه دیگری را ترجیح می‌دهند

تازه‌ترین نظرسنجی ها از تضعیف جدی جایگاه «بنیامین نتانیاهو» در آستانه انتخابات حکایت دارد؛ به‌گونه‌ای که «گادی آیزنکوت» رقیب اصلی وی در صدر گزینه‌های نخست‌وزیری قرار گرفته و حزب متبوع او نیز از حزب لیکود پیش افتاده است.

 تاکید عراقچی بر دیپلماسی استانی در تقویت مناسبات با همسایگان
۴۵ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

تاکید عراقچی بر دیپلماسی استانی در تقویت مناسبات با همسایگان

وزیر خارجه کشورمان بر اهتمام وزارت امور خارجه نسبت به دیپلماسی استانی برای تقویت مناسبات تجاری و اقتصادی کشورمان با همسایگان تاکید کرد.



سایت فرارو

تجربه تلخ سینا مهراد از «رحیم نجار»

بهروزآذر: زنان نباید به دلیل سبک زندگی و پوشش از جامعه طرد شوند
سایت فرارو

بهروزآذر: زنان نباید به دلیل سبک زندگی و پوشش از جامعه طرد شوند

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده گفت: اگر می‌خواهیم در حوزه حجاب و مسائل فرهنگی به نتیجه برسیم، باید به سراغ راهکارهای گفت‌وگومحور برویم؛ چرا که تجربه نشان داده است برخوردهای سلبی و سختگیرانه نمی‌تواند این مسائل را حل کند.
سایت فرارو

جمع‌آوری فوری یک دارو از بازار/ علت چه بود؟

او هر صبح بدنش را از زیر آوار بیرون می‌کشید
سایت فرارو

او هر صبح بدنش را از زیر آوار بیرون می‌کشید

یک کودک سه‌ساله در این خانه زندگی می‌کند؛ کودکی که جنگ را نمی‌تواند توضیح دهد. نمی‌تواند بگوید: «من یک تجربه تروماتیک داشته‌ام.» نمی‌تواند درباره اضطرابش حرف بزند.
4 آنتی بیوتیک طبیعی
سایت برترینها

4 آنتی بیوتیک طبیعی

سیر حاوی ترکیبات گوگردی مختلف است که یکی از شناخته شده ترین آن ها آلیسین است. این ترکیبات در مطالعات آزمایشگاهی توانسته اند رشد برخی باکتری ها را مهار کنند. بخشی از پژوهش ها نیز اثر عصاره سیر را بر باکتری هایی مانند اشریشیا کلی (E. coli) بررسی کرده اند.
همه چربی ها دشمن سلامت نیستند؛ این تفاوت را بدانید
سایت عصرایران

همه چربی ها دشمن سلامت نیستند؛ این تفاوت را بدانید

همه چربی ها یکسان نیستند. نوع چربی مصرفی اهمیت زیادی دارد. به طور کلی، چربی های غیر اشباع انتخاب بهتری هستند، در حالی که چربی های ترانس صنعتی بیشترین نگرانی...