قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۲ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۷

«سگمار» در «هنروتجربه» اکران می‌شود؛ ماجرای شکار یک موجود مرموز

مراسم رونمایی و اکران فیلم سینمایی «سگمار» به تهیه‌کنندگی و کارگردانی جواد مزدآبادی توسط گروه سینمایی «هنروتجربه» برگزار شد.
 «سگمار» در «هنروتجربه» اکران می‌شود؛ ماجرای شکار یک موجود مرموز

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط‌عمومی گروه سینمایی «هنروتجربه»، مراسم رونمایی و اکران فیلم سینمایی «سگمار» به تهیه‌کنندگی و کارگردانی جواد مزدآبادی شامگاه دوشنبه ۲۶ مرداد با حضور سازندگان اثر، جمعی از هنرمندان، مخاطبان و اهالی رسانه توسط گروه سینمایی «هنروتجربه» در پردیس سینمایی چارسو برگزار شد.

جواد مزدآبادی کارگردان فیلم در ابتدای مراسم با تشکر از مخاطبان، عوامل فیلم و خانواده خود گفت: این فیلم ساخته نمی‌شد مگر با یک تلاش جمعی از مجموعه عوامل حرفه‌ای سینما؛ کسانی که پشت دوربین و جلوی دوربین بودند و یک گروه بسیار درجه‌یک و دوست‌داشتنی که تلاش کردند تا این فیلم ساخته شود.

وی در ادامه عنوان کرد: ما در این فیلم سعی کردیم یک کار متفاوت بسازیم؛ یعنی یک قصه که تا حدودی متفاوت از جریان عادی سینمای ایران باشد، در یک لوکیشن خاص، با یک کانسپت خاص و در نهایت یک کار متفاوت. خوشبختانه پخش جهانی این فیلم هم شروع شده و در سراسر دنیا به جشنواره‌های مختلف ارسال شده است. حتی این فیلم اکنون به بخش مسابقه جشنواره ریورس نیجریه راه پیدا کرده و چند روز دیگر رقابت جهانی آن با فیلم‌های رقیبش آغاز می‌شود.

این کارگردان اظهار کرد: تلاش کردیم اثری بسازیم که متعلق به سینمایی صاحب اندیشه باشد، سینمایی که سعی می‌کند حرفی را بزند و جدای از اینکه یک قصه جذاب دارد، سعی می‌کند لایه‌هایی داشته باشد که بیننده را به فکر فرو ببرد تا آنها این لایه‌ها را کشف کنند.

شیرین اسماعیلی یکی از بازیگران اصلی فیلم نیز با تشکر از استقبال مخاطبان گفت: من هم مانند بعضی از عزیزانی که در سالن حضور دارند، برای اولین‌بار است که فیلم را می‌بینم و امیدوارم در کنار هم از آن لذت ببریم و شب خوبی داشته باشیم.

سیروس سپهری یکی دیگر از بازیگران فیلم نیز بیان کرد: بسیار خوشحالم که این فیلم رونمایی شد تا بسیاری از دوستان و همین‌طور آقای مزدآبادی را دوباره ببینم و واقعاً اگر عشق نبود این کار ساخته نمی‌شد.

اکران فیلم سینمایی «سگمار» به کارگردانی جواد مزدآبادی از روز چهارشنبه ۲۸ مرداد در سینماهای منتخب گروه «هنروتجربه» آغاز می‌شود و در این فیلم بازیگرانی همچون پیام احمدی‌نیا، شیرین اسماعیلی، سیروس سپهری ایفای نقش کرده‌اند.

فیلم …





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 ببینید| رهبری آیت‌الله مجتبی خامنه‌ای حقیقت شگفت‌انگیزی را آشکار کرد - تسنیم
خبرگزاری تسنیم

ببینید| رهبری آیت‌الله مجتبی خامنه‌ای حقیقت شگفت‌انگیزی را آشکار کرد - تسنیم

افشین علا: مردم آقا را دیده بودند و عاشقشان شده بودند؛ اما حاج‌آقا مجتبی را ندیده، عاشقشان شدند.
 کسی که اولین «سلفی» را از خود ثبت کرد
سایت تابناک

کسی که اولین «سلفی» را از خود ثبت کرد

دوربین را روی سه‌پایه و مقابل یک آینه بزرگ قرار داد؛ خودش در مقابل آن ایستاد و شاتر را زد.
 نگرانی مجید مظفری از بیکاری هنرمندان
روزنامه دنیای اقتصاد

نگرانی مجید مظفری از بیکاری هنرمندان

آیین اهدای گواهی‌نامه درجه‌یک هنری به مجید مظفری، بازیگر سینما و تلویزیون در سازمان سینمایی برگزار شد و این بازیگر از بیکاری هنرمندان گلایه کرد. در این مراسم محمدرضا شریفی‌نیا، بازیگر سینما، گفت: وقتی اسم مجید مظفری می‌آید، من یاد طلافروشان می‌افتم. او در آثاری بازی کرده که واقعا مانند طلا هستند، به‌خصوص همکاری‌هایش با بهرام بیضایی. مجید مظفری در تئاتر هم طلافروشی کرده و آثار ارزشمندی در کارنامه دارد که «کالیگولا» از جمله آنهاست. او افزود: مجید مظفری از یک جوان خوش‌تیپ و کاردرست از پیش از انقلاب تا امروز بازی کرده و همچنان توانسته است خودش را حفظ کند. این یک نکته بسیار مهم در زندگی این هنرمند …
 محمدرضا شریفی‌نیا: مجید مظفری طلاست
روزنامه آرمان امروز

محمدرضا شریفی‌نیا: مجید مظفری طلاست

آرمان امروز : محمدرضا شریفی‌نیا روز سه‌شنبه در آیین اعطای نشان درجه یک هنری به مجید مظفری در سالن سیف‌الله داد اظهار کرد: اسمش هم با مسماست با کارهای آقای بیضایی واقعا طلا فروخت. این موقعیت بسیار عالی برای آقای مجید مظفری بود. کارهای نمایشی هم که انجام داده در حد طلای ۱۸ تا ۲۴ [ ]
 عاشورا قرار نیست تغییر کند؛ این «ما» هستیم که باید تغییر کنیم | مجموعه رسانه ای صبا
سایت صبانیوز

عاشورا قرار نیست تغییر کند؛ این «ما» هستیم که باید تغییر کنیم | مجموعه رسانه ای صبا

پگاه زارعی/ صبا، پس از ۱۴ سال دوری از قاب تلویزیون، سیدمحمد سادات اخوی امسال با برنامه «چهارگاه» به آنتن شبکه چهار سیما بازگشت و این بازگشت، با میزبانی برنامه «دچار» در شبکه نسیم ادامه یافت؛ برنامه‌ای که کوشیده از زاویه‌های ادبی، هنری و تاریخی به واقعه عاشورا نگاه کند. سیدمحمد سادات اخوی در این
 ملاحظات اطلاع‌رسانی
روزنامه آرمان امروز

ملاحظات اطلاع‌رسانی

آرمان امروز :نشست تخصصی «بن‌بست اطلاع‌رسانی» با حضور نمایندگانی از دولت‌های دوازدهم، سیزدهم و چهاردهم برگزار شد. در این نشست به این موضوع پرداخته شد که چرا در سال‌های اخیر با وجود برخورداری از نهادهای رسمی نتوانسته‌اند تحولات اجتماعی را به موقع تشخیص داده و پاسخگو باشند. نشست «بن‌بست اطلاع‌رسانی» با محوریت بررسی چالش‌های اطلاع‌رسانی [ ]
 ببینید| شکوه و ابهت امام شهید خامنه‌ای(ره) از زبان استاد افشین علا - تسنیم
خبرگزاری تسنیم

ببینید| شکوه و ابهت امام شهید خامنه‌ای(ره) از زبان استاد افشین علا - تسنیم

استاد افشین علا در گفتگو با برنامه غمزه درباره ویژگی‌های شخصی رهبر شهید انقلاب اسلامی نکاتی بیان کرد.
 تلویزیون آخر هفته چه فیلم‌هایی پخش می‌کند؟
سایت ایران آنلاین

تلویزیون آخر هفته چه فیلم‌هایی پخش می‌کند؟

در روزهای پایانی این هفته که مصادف با شهادت حضرت امام حسن عسکری علیه السلام و آغاز امامت حضرت ولیعصر (عج) است، «انتظار»، «پروژه ۷۴۹»، «سقوط در یخ»، «۸۸»، «تحقیقات جنایی پنجشنبه ها»، «ماموریت مادر دختری»، «بازی سرنوشت»، «دیپلو داینا»، «فرمانروای آب»، «گوتیا» و «مورو در برابر سولو» فیلم های جدیدی هستند که از شبکه‌های سیما پخش می‌شوند.